Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

onlara öyle kızıyorum ki saygı işte
gende sorucam giderlerse
konuşucakmısınız dye
yoksa kendimi yicem burda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

altatn aldı zaten o kapandı sanıyor

ailesinin büyttüğünden haberi yokÇok üzgünüm çoook

ne kadar düşüncelisin onlarda senin kadar düşünürler inşallah söylemezler. sen üzmemek için söylemedim dersen zaten seni anlar onu düşündüğünü anlar

canım eğer ailesi onu düşünüyorsa değer veriyorsa bu döneminde onu üzücü şeyler söylemezler. sende ailesine güzel bir dille anlatırsın. e artık söylerlerse ve üzülürse sen onun yanındasın nede olsa moral verirsin ona

aynen canım ne yapayım bu kadar kafamı şişirdiler söylemezler heralde

aman anlattım anlamıyolar

sevdiğim burda olsa böle yapamazlar zaten:

neyse aramadı zatenbenneyaptımki

tatlım o senin sevgin olduğu sürece senin onun yanında olduğunu bildiği sürece diğer problemlere kafasını pek fazla takmaz öyle düşünüyorum. dediğim gibi eğer söylerlerse sen ona elinden geldiği kadar moral verirsin ona yeter gerçekten. onlar ilgi şevkat bekliyolar sadece.bunlar olduğu sürece çok büyük bir problem çıkmaz kendini çok üzmez sen merak etme canım çok hassasın çok düşüncelisin gerçekten.ben çıkıyorum derdin olursa bana yaz olurmu üzme kendini:1hug:

Gamzecim bilecikte asker evide istanbulda yakın 3 saat ınsallah gonderırler canım bızımkının bı de 3 gun ıznı olcak yılbasına denk geldıgı ıcın off yollasalar askımı cok buyuk hedıye olcak bu banaopuyorumnanaktan

benimki şimdilik sarıyerde askerlik yapıo(acemi) onn için 7 gün oyunca görme şansım war Allah'tan...bugün yine gittim aşkıma askerlik yaptırmıorum kaydirigubbakcemile3 bak geldin askere ama yine benden kurtulamadın die makara yapıorum kaydirigubbakcemile3

canım ya benmki yemin töreninden sonra 7 gün iznim war dio CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…