E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.521
gitseler bile sen rahat ol canım valla bak o seni gerçekten seviyorsa seni incitmez seni suçlamaz alttan alır. eğer ailesi söylerse sen ailesinede tepki verme vermessinde heralde tahmin ediyorum yani ne yaparlarsa yapsınlar biz saygımızda kusur etmeyelim sevgilin sana tepki gösterirse sen güzel bir dille anlat kafana takma cnm
Gamzecim bilecikte asker evide istanbulda yakın 3 saat ınsallah gonderırler canım bızımkının bı de 3 gun ıznı olcak yılbasına denk geldıgı ıcın off yollasalar askımı cok buyuk hedıye olcak bu banaopuyorumnanaktanhayatım yemin töreninden sonra 2 gün izin veriyolar ama bulunduğu şehirde çıkmamak kaydıyla bizimkisi yakındı biz eve getirmiştik walla yakınsa seninkide kaçıp gelebilir ama şehir dışında inzibatlar yakalarsada cezası var walla
canım bende hep görüyodum evci çıkıyodu burdaydı hatta çanakkaleye düştüğü halde gemisi buraya geldi bu haftada görüştük şansımız var yani ama oraya düşmesi kötü oldu malesefsiz nerdesiniz nasıl görüşüyosunuz
yemin töreninden sonra 2 gün izin veriyolar ama bulunduğu şehirde çıkmamak kaydıyla bizimkisi yakındı biz eve getirmiştik walla yakınsa seninkide kaçıp gelebilir ama şehir dışında inzibatlar yakalarsada cezası var walla
Gamzecim bilecikte asker evide istanbulda yakın 3 saat ınsallah gonderırler canım bızımkının bı de 3 gun ıznı olcak yılbasına denk geldıgı ıcın off yollasalar askımı cok buyuk hedıye olcak bu banaopuyorumnanaktan
seninki yeni gitmisti dimi yanlı hatırlamıyorsam
Hasluğ çok şanslısın canım inşallah usta bırlıgnde de yakına düşer sevgilin.
evet canım yeni gitti 13 gun oldu..sendemı asker yolu beklıosun sızn ne kadar oldu?
evet cnm bende bekliyorum 154 gunu kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?