Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi yakınmış walla atlasın gelsin ama dikkat etsin inzibatlara yakalanmasın dıarda fazla gezmese iyi olur asker oldukları tipinden belli oluyo walla kabak tarlası gibi traşlı olunca inzibat hemen yakasına yapışıyor..

canım ozaman seninkisi yeminden hemen sonra dağıtıma gelecektir dağıtım izinleri 7 gün olur 7 gün bitincede ustalığa geçecektir

Gelsinde ben onun kabak kafasını kamufle ederimkaydirigubbakcemile3.ya ceza veriyolarmıs benım bı arkadasımda bılecıkte yaptı acemılıg ıstanbula geldı yemın torenınden sonra ceza olarak carsı izni vermemiş komutan aman vermesın nolcak carsı ıznın bıze faydası yok zatee..aşkımında gözü korkmuş kıyamam komutan askerliğiniz uzar diyince

günaydın mı yeni kalktın kız yoksaa

Evet yaa uyku düzenim alt üst oldu resmen
eşimle birlikte sabaha kadar bende nöbet tutuyorum
aramadı bide okadar bekledim şimdi msj atmış
bugün heç uyumicaqm düzene girmesi için
hep aynı bi gün giriyor diğer günler bozuk :sinifsinif:

daraldım ben! daraldımmmmm, geldiler bana!
ben şafak saymıyorum kızlar... kısa dönem gitti işte kaç oluyo siz söyleyin...
bugün aramadı... aman iyi olsun da aramasın...
aramamasıyla alakası yok zaten... sadece daraldım!!! :çok üzgünüm:

BEN KENDİ ADIMA BU DURUMA ÇOK ÜZÜLDÜM BİZ AYLARDIR BEKLİYORUZ BURDA AMA YENİ ARKADAŞLAR İÇİN HEMEN Bİ LİSTE HAZIRLANDI ODA GÜZEL ARTIK BURDA AYRIM YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. KİMSENİN KİMSEYE SAYGISI YOK ARTIK BEN GİRMİYECEM KİM NE YAPIYORSA YAPSINklava:

bu liste olayı neden bu kadar buyutuldu ben adımı son zamanlarda gordum onceden gormuyordum ama sorun yapmadım o listeye girince askerlik daha mı cabuk bitiyor tartısma olması bile cok garip olmus

arkadaşlar gerçekten olaylar çok saçma gelişiyo..bu konuyu kim açtı bilmiorum ama konu neyken tartışma nerelere geldi.konu yeni liste yapılmasıydı sonuç topikte ayrımcılığa kadar geldi...çok saçma oldu..tabikide o listelere girince zaman daha çabuk geçip şafak bi anda bitmio ama belirli bir gün sayısından snr listeye girmek daha mantılı tabi bence....bizde yeni geldiğimizde şafağı yarıladık listesi yoktu sadece plakalara düşenlerin ve bitirenlerin listesi vardııı ama biz niye bizim listemiz yok demedik daha sonradan yarılayanlarada liste yapılsın diye gamze önerdi ve yapıldı..yani sonuç şu oluo yeni gelenlere liste yapılsın yada yapılmasın benim için önemli diil ama günler yine aynı yavaşlıkta akıcak aynı şekilde ilerlicekkk....bende kendi adıma şuna üzüldüm o kadar yanlış şeyler konuşuldu yine o yanlış konuşan kişinin savunduğu oldu saçma yanii..dediğim gibi bnm sorunum listenin yaapılması değl liste yapılsın yada yapılmasın bnm için önemi yokkkkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…