- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.681
Bir gün bende sizinle bu topicte şafak saycam Alla nasip ederse ama daha 2 senemiz var opuyorumnanaktan hepinize aşklarınızı Allah kavuştursun
$afak 441 - e$ime selamlar kaydirigubbakcemile3
pilakalara gecmedik malesef daha coooook varrrrrrrrrrrrr... Ama a$kimi 15 ay degil gerekirse 15 sene beklerim.. onu canimdan cok seviyorummmm
ahh canım sn burda durma o zaman bu 2 sene hemen geçer canım ama kendini şimdiden alıştırsan ii edersin ilok zamanlarda çok zorlanıosun ama sonra alışıosun onun yokluğuna
amin canım hepimizi inş.turkbayragipuyorumnanaktan
Ben bir an önce gidip gelsin isterdim ama tecil ettirmiş işte vatan borcu bu turkbayragi Ohoo benimki gidene kadar sizinkiler çoktan gelir hatta evlenir çocuğunuz bile olur zemuszemus
canm uzulme daha yenimi gitti acemi birliginde cok sıra oluyor vede egıtımden aramaya vakti olmuyodr bugn ailesini aradıysa yarnda seni arar üzülme eger telfonunu biliyorsan sen ara canm merakta kalmamk içn nrde askerin suanda?
Aşkım 12 Aralık'ta teslim oldu artık asker yolu bekliyorum.Allah herkese sabır versin çok özledim şimdiden zaman geçmiyo yaaa
Sağol canım 15 gün oldu gideli bilecikte eğitimleri ağırmış o yüzden fırsat bulamıyormuş bugün öğlen aradı konuştuk..ne yapalım katlanıcaz mecburen..
Şafak 442turkbayragi
Aşkım 12 Aralık'ta teslim oldu artık asker yolu bekliyorum.Allah herkese sabır versin çok özledim şimdiden zaman geçmiyo yaaa[/Qcanm allah kavustrsn nerde askerin
evet canm bilecikteydı benım esımde arayamıodu cok sık
orann egıtımı cok agr şöfrmu oldu sennkı bellımı?
tam olarak ne zman gidiyo caım çocuk olur mu ki bi düşüneyim :jeyyar:
tam 2 seneyse anca evlenmiş olurum :roflol:
Tam 2 sene sonra gidiyor gelesiye kadar sizin çocuk yürür heralde opuyorumnanaktan
akannehirakannehir
bana göre çok 2 sene bi an önce gelsin yarim:asigim: sana göree az sevdiğin gidicek :teselli:
yürür yürür konuşmayada başlar okuladadelikafaduldendelikafadulden
tamam abarttım:roflol:
:asigim:şafak 440 :asigim:turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?