- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.641
BİLMİYORUM KIZLAR YAA KİMİSSİ ZAMANDAN ZAMAN TÜRETİR BİRLİKTE OLMAK İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDRMEYE ÇALIŞIR BİZDE ÖLE DEĞİL BENİ EVE BIRAKMAK İSTİYO HEMEN BUGÜN ÖLE OLDU ÖĞLEN BİRDE ALDI BENİ KAHVALTIYA GİTTİN YENGESİNE ORDA OTURDUK 3 SAAT FALAN SONRA SIKILIYORUM DEDİ DURDU ZATEN SONRA HADİ GİDELİM DEDİ SAAT 4 BUÇUK FALAN DI EVE BIRAKIYIM SENİ DEDİM İSTEMİYORUM DEDİM ONLARA GİTTİK OTURDUK TAŞ ÇATLASA 15 DAKKA OTURMUŞUZDUR SONRA HADİ ÇIKALIM DEDİ Bİ ÇAY İÇTİK KAFEDE HADİ ÇABUK BİTİR SENDE BIRAKIYIM SENİ DEDİ BIRAKTI ARKADAŞLARINA GİTTİ MAÇ İZLİCEKLERMİŞ MAÇTA TAAAA 10 DA İNSAN BRİ ONA KADAR BERABER OLALIM DER SAAT 6 DA EVE GELDİM BENİM ŞİMDİ MUTLULUKTAN UÇMAM GEREKİRKEN OTURDUN AĞLIYORUM ÇOK DONUK HERŞEY YAA...mafoldumben
ümmüm ya ne dicemi bilmiorum gerçekten bnde çok kötü oldum senağlama
canım bnm dediğim gibi sıkma kendini
alıştığı için gene erkek ortamında bulunmak isteyebilir
ne bileyim cilve filan yapsan naz filan:1ninca::1ninca:
oda senin gönlünü filan almaz mı izininizi böyle bitirmeyin:jeyyar::jeyyar:
nedenini konuşmaya çalışsanbenneyaptımki
canim ara, hissettiklerini soyle ona acik acik..
guzel tatli dille..
mühürlükaderim takma kafana kaç gün izni var nişanlının
umarım düzelir kafası karışıktır bence kolay değil bütün iş sende onu kendine hayata adapte olmasını sağla:jeyyar:
önceden nasıldı olmadı açık açık konuş mutsuz olduğunu söyle sonuçta hayatı paylaşmak için bir yola başkoydunuz
ya ümmü niye böle oldu çok üzüldüm cnm senin adına ama bence onada hak ver çünkü kolay değil bir sürü erkeğin içinden çıktı sivile geldi tabikide hemen adapte olamaz..kimsi çabuk atlatır kimisi için zaman gerekir...o yüzden sıkma tatlı canını biraz daha sabret tatlımm bence bi kaç güne herşey düzelicek..sivile alışıcak ..kolay değilll...
bilmiyorum canım yaa bu kadar olmasına da bi anlam veremiyorum sonuçta biz bi daha ne zaman görüşürüz belli değil ben her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum o tam tersi bilmiyorum yaa anlam veremiyorum nası düşünceğimi şaşırdım artık...
BENDE BİLMİYORUMKİ CANIM NE DİYİM KENDİME NASI AVUTIYIM NE BAHANE BULIYIM AMA ÇOK DOKUNUYO YAA BENİM ŞİMDİ MUTLULUKTAN UÇMAM LAZIM OTURUP AĞLIYORUM BURDA ÇIKIŞ YOLUDA BULAMIYORUM ÇARESİZLİK ÇOK KÖTÜ YAA SEVGİLİMDE DEİL NİŞANLIM DAHADA DOKUNUYO BU ŞEKİLDEMİ EVLENCEM DİYORUM İSTER İSTEMEZ...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?