Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥MUŞ 83 CANDY67 ♥ ♥

♥ ♥ŞIRNAK 83 MOON_610 ♥ ♥

♥♥ 87 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 114 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 129 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 130 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥MARDİN 148 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥KIBRIS 150 KBRO6 ♥ ♥

♥ ♥VAN 151 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥ GİRESUN 156 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ ESKİŞEHİR 161 _ASO__ ♥ ♥

♥♥ERZURUM 163 MOON ♥♥

♥ ♥ 164 ASEVER ♥ ♥

♥ ♥165 MATMAZEL87♥ ♥

♥ ♥ 228 JELOO1981 ♥ ♥

♥ ♥ 229 MEG ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

1 kasım 2009 muhammedimingamzesiyim:lepi:

2 kasım 2009 izmirperisi:lepi:

11 kasım 2009 mervishh:lepi:

12 kasım 2009 nil88ay:lepi:

14 kasım 2009 menar:lepi:

17 kasım 2009 desudem:lepi:

18 kasım 2009 corpsebride:lepi:

20 kasım 2009 baypipo:lepi:

20 kasım 2009 april09:lepi:

20 kasım 2009 matmazel87(mehtap)turkbayragi

22 kasım 2009 _hasretimsin_:lepi:

23 kasım 2009 didosh:lepi:

23 kasım 2009 zynpgrkm:lepi:

23 kasım 2009 k_c:lepi:

24 kasım 2009 kubi:lepi:

14 aralık 2009 balparem(mehtap)turkbayragi

15 aralık 2009 mühürlü kaderim(mehtap)turkbayragi

canım bnm dediğim gibi sıkma kendini

alıştığı için gene erkek ortamında bulunmak isteyebilir

ne bileyim cilve filan yapsan naz filan:1ninca::1ninca:

oda senin gönlünü filan almaz mı izininizi böyle bitirmeyin:jeyyar::jeyyar:

nedenini konuşmaya çalışsanbenneyaptımki

ümmüm ya ne dicemi bilmiorum gerçekten bnde çok kötü oldum senağlama

BENDE BİLMİYORUMKİ CANIM NE DİYİM KENDİME NASI AVUTIYIM NE BAHANE BULIYIM AMA ÇOK DOKUNUYO YAA BENİM ŞİMDİ MUTLULUKTAN UÇMAM LAZIM OTURUP AĞLIYORUM BURDA ÇIKIŞ YOLUDA BULAMIYORUM ÇARESİZLİK ÇOK KÖTÜ YAA SEVGİLİMDE DEİL NİŞANLIM DAHADA DOKUNUYO BU ŞEKİLDEMİ EVLENCEM DİYORUM İSTER İSTEMEZ...mafoldumben

VALLA BİLMİYORUM CANIM BEN YANAŞMAYA ÇALIŞIYORUM AMA O PEK KARŞILIK VERMİYO HEM BİZ NİŞANLIYIZ HERZAMAN GÖRÜŞEMEYİZ BAK BUGÜN BERABERDİK BAKALIM Bİ DAHA NE ZAMAN BERABER OLABİLCEZ SIK SIK GÖRÜŞEMEYİZ HEM BU BİDE İLK YANİ BÖLE OLMAMSI LAZIM İLKTEN ZİYADE Bİ DAHA NE ZAMAN ÇIKARIZ BELLİ DEĞİL DEĞERLENDİRMEK LAZIM AMA YOK İŞTE YOK YANIMDA SIKILIYO SANKİ...:çok üzgünüm:

canim ara, hissettiklerini soyle ona acik acik..
guzel tatli dille..

yok canım yaa yapma öle bişi öle benim sölememle bana yakın olmasının bi anlamı yokki içinden gelerek yapsın napcaksa ben öle kendimi acındırır gibi olmama bana öle yapmıyosun uzak davranıyosun die yani acındırmak derken kendi anlamında demiyorum yanlış anlamyın tabiki acındırmak die bişi deil buda başka bi isim koyamadın böle ifade ettim...

mühürlükaderim takma kafana kaç gün izni var nişanlının

keşke mümkün olsada takılmasa kafaya gelişle gidiş günün saymassak 24 gün geldiği günle beraber 3 günü bitt,i bile...

ya ümmü niye böle oldu çok üzüldüm cnm senin adına ama bence onada hak ver çünkü kolay değil bir sürü erkeğin içinden çıktı sivile geldi tabikide hemen adapte olamaz..kimsi çabuk atlatır kimisi için zaman gerekir...o yüzden sıkma tatlı canını biraz daha sabret tatlımm bence bi kaç güne herşey düzelicek..sivile alışıcak ..kolay değilll...

bilmiyorum canım yaa bu kadar olmasına da bi anlam veremiyorum sonuçta biz bi daha ne zaman görüşürüz belli değil ben her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum o tam tersi bilmiyorum yaa anlam veremiyorum nası düşünceğimi şaşırdım artık...

sende haklısın cnm ama bence biraz zamna ver ona gerçekten zor sen kendinden pay biçç..evde oturmaya alışıyosun mesela bir süre ssonra işe başladığında alışman zaman almıyomu onuda öle düşün oda şimdi sürekli emir altında olmaya erkek ortamında olmaya alıştı o yüzden zaman ver...dediğim gibi valla bi kaça gün içinde düzelir...sen bile şaşarsınnnnŞeniz:teselli:

:hooray:turkbayragiŞAFAK 83turkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

:asigim::asigim::asigim:
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:​

canım ben kocamla görüştüğümde öleydim garip hissetim kndimi yabanı gibi oldum
sonra geçti ama biz evli olduğumuz için daha çabuk geçti
düzelir merak etme herşeyi kafana takarsan geldiğinde seni yaşlanmış bi nine gibi görecek daha genç biriyle evlencekkaydirigubbakcemile3 bu kadar tkama kafana geçici diyos laf dinle :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…