- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.661
ama hiiiiiiç özlemiş gibi bi havası yo sanki yaa of yaa bende kurtulup arkadaşlarının yanına gitmrk için can atıyo sanki sanki onları daha çok özlemiş bende aynısını yapcam o arasa arıcam o ne kadar ilgiliyse o kadar ilgili olcam 9 aydan sonraki ilk buluşmamız bu nasıl olur yaa anlamıyorum gitsin işte doysun arkadaşlarına bi daha ne zaman buluşcaz kimbilir...
şafak.151/kıbrıs
geç artık zaman kocamı çok özledim mafoldumben
BİLMİYORUM KIZLAR YAA KİMİSSİ ZAMANDAN ZAMAN TÜRETİR BİRLİKTE OLMAK İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDRMEYE ÇALIŞIR BİZDE ÖLE DEĞİL BENİ EVE BIRAKMAK İSTİYO HEMEN BUGÜN ÖLE OLDU ÖĞLEN BİRDE ALDI BENİ KAHVALTIYA GİTTİN YENGESİNE ORDA OTURDUK 3 SAAT FALAN SONRA SIKILIYORUM DEDİ DURDU ZATEN SONRA HADİ GİDELİM DEDİ SAAT 4 BUÇUK FALAN DI EVE BIRAKIYIM SENİ DEDİM İSTEMİYORUM DEDİM ONLARA GİTTİK OTURDUK TAŞ ÇATLASA 15 DAKKA OTURMUŞUZDUR SONRA HADİ ÇIKALIM DEDİ Bİ ÇAY İÇTİK KAFEDE HADİ ÇABUK BİTİR SENDE BIRAKIYIM SENİ DEDİ BIRAKTI ARKADAŞLARINA GİTTİ MAÇ İZLİCEKLERMİŞ MAÇTA TAAAA 10 DA İNSAN BRİ ONA KADAR BERABER OLALIM DER SAAT 6 DA EVE GELDİM BENİM ŞİMDİ MUTLULUKTAN UÇMAM GEREKİRKEN OTURDUN AĞLIYORUM ÇOK DONUK HERŞEY YAA...mafoldumben
Morelim çok bozuk kızlar..sevgilim 2 gündür aramıyo gözüm telde ha aradı ha arıcak diye bugunde aramadı kardeşiyle mesajlaşıyorduk abinle konuştunuzmu dedim az önce annemi aramış konuşuyorlardı çok yoğunlarmış dedi beni aramaya vakti yok ama annesini aramaya vakti var öyle olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?