Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama hiiiiiiç özlemiş gibi bi havası yo sanki yaa of yaa bende kurtulup arkadaşlarının yanına gitmrk için can atıyo sanki sanki onları daha çok özlemiş bende aynısını yapcam o arasa arıcam o ne kadar ilgiliyse o kadar ilgili olcam 9 aydan sonraki ilk buluşmamız bu nasıl olur yaa anlamıyorum gitsin işte doysun arkadaşlarına bi daha ne zaman buluşcaz kimbilir...

Belki bir gun supriz yapar, ve cok guzel bir gun gecirirsiniz.. belki planlari vardir ..
duzelir merak etme, uzme kendini canim.., biliyorum bizim soylememiz kolay.. uzulursun gene ama daha kac gununuz var.. o gunler ne getirir kimse bilmez.. allah kolaylik ve sabir versin..

Morelim çok bozuk kızlar..sevgilim 2 gündür aramıyo gözüm telde ha aradı ha arıcak diye bugunde aramadı kardeşiyle mesajlaşıyorduk abinle konuştunuzmu dedim az önce annemi aramış konuşuyorlardı çok yoğunlarmış dedi beni aramaya vakti yok ama annesini aramaya vakti var öyle olsun bakalım

:hooray:turkbayragiŞAFAK 83turkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

:asigim::asigim::asigim:
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:​

cnmya çokşaşırdım. sürekli bi arada vakit geçirmeniz gereken bi dönemdesiniz şuan.
uzun bisüre görüşemediniz sonuçta.
nişanlım izne geldiğinde hergün sabah apar topar evden çıkartıyo akşamda 10-11 gbi eve bırakıyordu beni.
elinden gelse annem hasta olmasa onlarda kalacaktım 1hafta yani.
muftağa su içmeye gitse beni peşinden götürüyodu.okadar yani.
al karşına konuş.nie böle yapıyon özlemedinmi falan vs.
susarsan kndni üzersin sadece.

şafak:223 kızlar neyseki sevgilim istanbulda askerlik yapıyo görmeye gidiyorum 5 yıldır hiç bu kadar ayrı kalmamıştık ayrılık aşkı daha çok güçlendiriyo birbirimizden hiç ayrı kalamayacağımızı daha iyi anladık :asigim: biriciğimi çooookkk seviyoruumm ''Bir gün gelecek bir gün kalacak işte o gün doğan güneş bizim için olacak'' turkbayragi

canm uzulme daha yenimi gitti acemi birliginde cok sıra oluyor vede egıtımden aramaya vakti olmuyodr bugn ailesini aradıysa yarnda seni arar üzülme eger telfonunu biliyorsan sen ara canm merakta kalmamk içn nrde askerin suanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…