Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Zaman öylede böylede geçiyo cnmyerimseniben Geldiklerinde bir süre sonra hiç gitmemiş gbi oluyor sanki onu 14-15 ay beklememişiniz :1closedeyes: askerden gelince azcuk uyuz oluyolar:1closedeyes:

4.ay bitti henüz bi değişme yok. eskiden tek farkımız fiziki uzaklık.
inş hep böle devam eder :Saruboceq:

şafak 218 zemuszemus biriciğimi çoookkk özleediimm malesef benim sevgilim izin kullanmıcak daha çabuk kavuşalım diye ama ben sevgilimi görmeye gidiyorumm opuyorumnanaktan bırakıp gelmek çok zooorrr :sinifsinif:

Merhabalar kızlar,ben de aranıza yeni katıldım a.s.
Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum..!:Saruboceq:
Şafak 436 Bilecik/Söğütturkbayragi

selam canım hoşgeldin aramıza benim askerimde acemide bilecik söğütteydi ama biraz zor geçmişti acemiliği çok fazla toz vardı öksürüp duruyordu ama genel olarak ii sayılar söğüt
haırlı teskereler sanadaturkbayragi

:hooray:turkbayragiŞAFAK 77 YALOVA'YA SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

aaa canım yaa çok teşekkür ederim,sağol:1hug: evet çok zormuş, çok zorlanıyorlarmış.. o yüzden her gün arayamıyor beni( ama ne yapalım canları sağolsun yeter ki..Sana da hayırlı tezkereler canım..turkbayragi

selam kızlar,
benim de şafak 144 oldu sanırım bugün :)
2 gündür konuşamadık, biraz grerginim hatta oldukça gerginim!!! bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim...
benim sevdiğim bayburt'ta, kısa dönem gitti. yemin törenine gitmeyi çok istiyorum ama ne zaman olacağını hala bilmiyorum, ya uzun yol diye bilerek söylemiyor, son dakka golü atacak gitmeyeyim uzun yol diye, ya da gerçekten belli değil..!! CADIARZU
biliyorum alışacağım zamanla ama o kadar özledim ki şimdiden... stresten kurudum walla!
herkes benim gibi mi??? senağlama

şafak 23 turkbayragi

nazcoy
canım ilk zamanlar bende öyleydim
durduk yere ağlama krizleri geliyordu
1-2 ay sonra toparlayabildim
daha yeni sayılır canım
sende alışırsın
çift rakamlar düşsün hele bir
sonrada plakalar...
yemin töreni tahminen 31 aralık yada 8 ocak olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…