- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.881
canım yakında 300 lerdende kurtulusun az kalmış bencede:teytey:Şafak 434. ha gayret 300 lere az kaldı inş.turkbayragi
ayy ne güzel çok az kalmış
ne güzel tatlım ya plakalara gelmişsiniz bizde bu günleri görücez mi yaa :sinifsinif: şafak 217 daha çookk varr çookk özlediimm :gitme:
kızlar bu akşam yola çıkıyorum.Balıkesirde aşkım.Yarın yemin töreni var acayip heyecanlıyım.Hem ne zamandır görmemenin hemde onu asker olarak görmenin merakından çatlicam.Çook özledim bakalım nasıl olacak gelince anlatırım size.Darısı size inşaallah.Allah sağ salim tamamen geldikleri günleride göstersin inşaallah hepimize
allah tez zamanda kavuştursun canımopuyorumnanaktan
Merhabalar kızlar,ben de aranıza yeni katıldıma.s.
Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum..!:Saruboceq:
Şafak 436 Bilecik/Söğütturkbayragi
şafak 25................. 20 dk sonra 24 hayırlısıyla inşallah....ya çok özledim kocişimi yaaa.
şafak 145 turkbayragi...
şafak 73 :)
şafak 218 zemuszemus biriciğimi çoookkk özleediimm malesef benim sevgilim izin kullanmıcak daha çabuk kavuşalım diye ama ben sevgilimi görmeye gidiyorumm opuyorumnanaktan bırakıp gelmek çok zooorrr :sinifsinif:
selam kızlar,
benim de şafak 144 oldu sanırım bugün :)
2 gündür konuşamadık, biraz grerginim hatta oldukça gerginim!!! bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim...
benim sevdiğim bayburt'ta, kısa dönem gitti. yemin törenine gitmeyi çok istiyorum ama ne zaman olacağını hala bilmiyorum, ya uzun yol diye bilerek söylemiyor, son dakka golü atacak gitmeyeyim uzun yol diye, ya da gerçekten belli değil..!! CADIARZU
biliyorum alışacağım zamanla ama o kadar özledim ki şimdiden... stresten kurudum walla!
herkes benim gibi mi??? senağlama
şafak 6 kızlar sonundaa ya sonunda 3 aydır bu anı bekliyorummm ben darısı başınıza güzellerkaydirigubbakcemile3
bu arada ümmü nerde ya kaç gündür yok ortalarda listeler ne durumda acabafisfisfis
mühürlükaderim canım ben silindikten sonra bile listenden eksik etmedin allah razı olsun,emeğinden ötürü,biz asker bekliyenlerin sıkılmadan şafaklarını tuttuğun için hakkını helal et canıma.s.
HİLALCİM YAA DAHA DÜN DÜŞTÜN SANKİ PLAKALARA BAK 76 OLMUŞSUN GEÇİYO ZAMAN YAA ALLAH SAĞLIK VERSİN MUTLULUK SEVGİ VERSİN YETERKİ SEVGİ HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİYO...BÖLE AMANSIZ KORKU DOLU HASTERLERİN BİLE......opuyorumnanaktan
kızlar... bugün 3. gün sesini duyamadığım... neden aramıyor???
bense resmen bir stres topu olmuş dolaşıyorum ortalıkta!!!
neden aramıyor???lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?