Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne güzel tatlım ya plakalara gelmişsiniz bizde bu günleri görücez mi yaa :sinifsinif: şafak 217 daha çookk varr çookk özlediimm :gitme:

görüceksin cnm görüceksin inşallah bende hep özenirdim plaka sayanlara sonunda bende sayıyorum inanamıyo insan ...sende yarılamışsın hatta yarıyı bile geçmişsin bundan snrsıda su gibi geçer inşallah...:teselli:

çokk şanslısın yatıp kalkıp şükretmelisin yarın benim nişanlımında yemin töreni var bende çok isterdim gitmeyiii ama şırnakta güvenlikten dolayı gidilemiyor....şimdii çokkk içimm burulduuuu

mühürlükaderim canım ben silindikten sonra bile listenden eksik etmedin allah razı olsun,emeğinden ötürü,biz asker bekliyenlerin sıkılmadan şafaklarını tuttuğun için hakkını helal et canıma.s.

allah tez zamanda kavuştursun canımopuyorumnanaktan

Çok saol canım yaa..amin aminn:Saruboceq:

bet_ canım benimde yarın aşkımın yemin töreni var ama qidemiyorumm..ama 2 gün izin varmış sanırım Allaha şükür nette qörüşcezzzzzz o bile yeter bana 1 dk bile görsem yeterr..
Allahım onu hep korusunnturkbayragi:asigim:

Tabii tüm askerlerimizidee..

Merhabalar kızlar,ben de aranıza yeni katıldım a.s.
Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum..!:Saruboceq:
Şafak 436 Bilecik/Söğütturkbayragi

şafak 25................. 20 dk sonra 24 hayırlısıyla inşallah....ya çok özledim kocişimi yaaa.

şafak 145 turkbayragi...

şafak 218 zemuszemus biriciğimi çoookkk özleediimm malesef benim sevgilim izin kullanmıcak daha çabuk kavuşalım diye ama ben sevgilimi görmeye gidiyorumm opuyorumnanaktan bırakıp gelmek çok zooorrr :sinifsinif:

şafak 6 kızlar sonundaa ya sonunda 3 aydır bu anı bekliyorummm ben darısı başınıza güzellerkaydirigubbakcemile3

teskere güzelleri hepiniz hoşgeldiniz Allah kavuştursun,Allah sabır versin canlarım... hepinizi yani şafağı 230 un altında olanları listeye alıyorum yarılayanlar listesine bizim topikte önce yarılayanlar listesi var şafağı 230 a düşenler direk listeye alınır bu listenin yarılayanlara özel olmasının sebebine gelince amacımız sizlere bizlere asker yolu bekleyenlere azim kazandırmak ve bu liste gerçekten bunu başarıyo listeye girince insan anki yarın şafak doğan güneşmiş gibi oluyo ve zamanın gerçekten geçtiğine askerlerinin geleceği günün yakınlaştığına inanmamıza daha sağlam daha umutlu şekilde bu yola devam etmemize yardımcı oluyo sizleri o listeye aldım aslında kısa dönemleri yemin töreninden sonra alıyoruz ama hanginiz kısa hanginiz uzun bilemediğim için alıyorum sizi zataen kısalarında çoğunun yemin töreni oluyo az kaldı listeye girmelerine...bunun dışında bi liste daha var oda plakalara düşenler listesi 81 in altında olanlarıda bu listeme aldım kızlar şimdi ayarlıcam sizide eklicem...3. listemizde kavuşanların listesi inşallah bi gün orayada eklemek nasip olur sizleri... öpüyorum hepinizi Allah kolaylık versin...Desteğinizi üstlernden eksik etmeyin lütfen benim askerim şuan izinde geldiğinde soğuk geldi bana karşı biraz ilgisizdi bi gün isyan ettim ve söledim neden bölesin die bana yaşadıklarını bi anlattı kanım dondu ve çooook üzülüp pişman oldum öle yaptığıma o anlattıkça ben ağladım neler yaşadıklarından haberimiz olmuyo hep yalanlar sölüolar üzülmeyelim die onun için lütfen desteklerinizi eksik etmeyin onların en önemli desteği sizsiniz ve hiçbişey sizin desteğiniz sevginiz ilginiz özleminiz kadar önemli değil ınutmayın öpüyorum hepinizi tekrar hoşgeldiniz...opuyorumnanaktan

bu arada ümmü nerde ya kaç gündür yok ortalarda listeler ne durumda acabafisfisfis

biri benimi merak etmiş acabaa burdayım ebuşuşm bi dün yoktum nişanlımın evindeydim kaynanamla işlerimiz vardı birazcuk onadan gelemedüm hayatum...
mühürlükaderim canım ben silindikten sonra bile listenden eksik etmedin allah razı olsun,emeğinden ötürü,biz asker bekliyenlerin sıkılmadan şafaklarını tuttuğun için hakkını helal et canıma.s.

ne demek bitanem helal olsun inan ben zevkle yapıyorum bu işii,hoşgeldin canım...

Son düzenleme:
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

SEVDE788=5 AMASYAYA SELAM

JELOO1981=7 ANTALYAYA SELAM(MEHTAP)

EBUŞŞŞ=14 BOLUYA SELAM(MEHTAP)

CHARM=21 DıYARBAKIRA SELAM

BUTTERFLY=22 EDıRNEYE SELAM

BSBıRKıN=22 EDıRNEYE SELAM

DıRıM= 22 EDıRNEYE SELAM

GULSUM=22 EDıRNEYE SELAM

ALINYAZIMSIN=22 EDıRNEYE SELAM

HAYRAN=22 EDıRNEYE SELAM

GNYDIN64=23 ELAZIĞA SELAM

EXTREME=23 ELAZIĞA SELAM

KARA_SEVDAM =23 ELAZIĞA SELAM

EFSANEE83 =23 ELAZIĞA SELAM

KK-DELıSı=24 ERZıNCANA SELAM

DLKLTN=24 ERZıNCANA SELAM

SERSA_24=24 ERZıNCANA SELAM

DENıZM=24 ERZıNCANA SELAM

CHEMıST89=24 ERZıNANA SELAM

CORALBLUE=26 ESKıŞEHıRE SELAM

CEMRE81=26 ESKıŞEHıRE SELAM

ıZMıRıM_=28 GıRESUNA SELAM

ARORA=30 HAKKARıYE SELAM

ÖZLEMOFOF=41 KOCAELıYE SELAM

MELTEMRE=48 MUĞLAYA SELAM

DSH=48 MUĞLAYA SELAM

HAANDAAN=48 MUĞLAYA SELAM

AZKALDI=52 ORDUYA SELAM

ÇıTLEMBıK=57 SıNOPA SELAM

GıZ09=72 BATMANA SELAM

CANDY67=76 IĞDIRA SELAM

MOON_610=76 IĞDIRA SELAM

UMUTEFE=80 OSMANıYEYE SELAM

:hooray::hooray:

Son düzenleme:
:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:

:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 107 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 122 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 123 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥MARDİN 141 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥KIBRIS 143 KBRO6 ♥ ♥

♥ ♥BAYBURT 143 NAZCOY ♥ ♥

♥ ♥VAN 144 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥144 AYAZZ ♥ ♥

♥ ♥ŞIRNAK 145 BET_ ♥ ♥

♥ ♥ GİRESUN 149 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ ESKİŞEHİR 156 _ASO__ ♥ ♥

♥♥ERZURUM 158 MOON ♥♥

♥ ♥ 159 ASEVER ♥ ♥

♥ ♥160 MATMAZEL87♥ ♥

♥ ♥ 217 _MUCİZEM_ ♥ ♥

♥ ♥ 223 JELOO1981 ♥ ♥

♥ ♥ 224 MEG ♥ ♥

♥ ♥ 225 EBUŞŞ ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

:lepi:son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler:lepi:

tezkereyi almış tezkere güzellerim

1 kasım 2009 muhammedimingamzesiyim:lepi:

2 kasım 2009 izmirperisi:lepi:

11 kasım 2009 mervishh:lepi:

12 kasım 2009 nil88ay:lepi:

14 kasım 2009 menar:lepi:

17 kasım 2009 desudem:lepi:

18 kasım 2009 corpsebride:lepi:

20 kasım 2009 baypipo:lepi:

20 kasım 2009 april09:lepi:

20 kasım 2009 matmazel87(mehtap)turkbayragi

22 kasım 2009 _hasretimsin_:lepi:

23 kasım 2009 didosh:lepi:

23 kasım 2009 zynpgrkm:lepi:

23 kasım 2009 k_c:lepi:

24 kasım 2009 kubi:lepi:

14 aralık 2009 balparem(mehtap)turkbayragi

15 aralık 2009 mühürlü kaderim(mehtap)turkbayragi

GELECEK SİZİN OLSUN...BU AYRILIK SON OLSUN...

HıLALCıM YAA DAHA DÜN DÜŞTÜN SANKı PLAKALARA BAK 76 OLMUŞSUN GEÇıYO ZAMAN YAA ALLAH SAĞLIK VERSıN MUTLULUK SEVGı VERSıN YETERKı SEVGı HERŞEYıN ÜSTESıNDEN GELıYO...BÖLE AMANSIZ KORKU DOLU HASTERLERıN BıLE......opuyorumnanaktan

kızlar... bugün 3. gün sesini duyamadığım... neden aramıyor???
bense resmen bir stres topu olmuş dolaşıyorum ortalıkta!!!
neden aramıyor??? lmaz:

evet ümmücüm yaa vallahi geçio gerçekten dediğin gibi allah sağlık versin sevgi versin gerisi kolay zaman bi şekilde akıyoo..allah sanada nasib etsin tatlımmmŞeniz

kızlar... bugün 3. gün sesini duyamadığım... neden aramıyor???
bense resmen bir stres topu olmuş dolaşıyorum ortalıkta!!!
neden aramıyor??? lmaz:

CANIM ÜZÜLME Bİ ÇOK NEDENİ OLABİLİR SIRA VARDIR ÇOK YORGUNDUR HEMEN YATMAK ZORUNDADIR KONTÖR BULAMAMIŞTIR KOLAY DEĞİL HAYATIM ÇOĞU KEZ TELEFONLARDA SORUN OLUYO BELKİ SORUN VARDIR SENİ ARAMAYI SESİNİ DUYMAYI ÇOK İSTİYODUR EMİN OL EN ÇOK İHTİYACI OLAN ŞEY BU GEÇERLİ Bİ NEDENİ VARDIR MUTLAKA MERAK ETME...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…