Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım maşalah 300leri bitirdin bugün darısı başımaopuyorumnanaktan

saol balım 300 leri bitirdim ama onla beraber bende bitiyorum ama zaman geçmeye mahkum be güzelim bak snde 436 sın bugün bak snde 400 lerden kurtulucaksın bnde bilmiorum şu 200 lerden nasıl kurtulcam zaman geçmicekmiş gibi gelior.ewet canım darısı başına tez zamanda kavuşursunuz inş.canım bu son ayrılığınız olur canımopuyorumnanaktan

şafak 6 kızlar sonundaa ya sonunda 3 aydır bu anı bekliyorummm ben darısı başınıza güzellerkaydirigubbakcemile3

ne güzel canım 6 gün sonunda sewdiğin yanında nasılda heyecanlısındır sabırsızlanıorsundur şimdi hiç zaman geçmek bilmiodur senin için amin canım amin bu son ayrılığınız olur inş. canımopuyorumnanaktan

şafak:2.9.9 300 ler bitti bnde bitmeye başladım sıra 200 lerin bitmesinde iyice bitmeye başlıorum bu 200 ler hiç geçmicekmiş gibi gelior yasenağlama:bbo::sinifsinif:
ASKERİM SENİ ÇOK ÖZLEDİM YA

sağolasın canım ya valla geçiyo zaman 3 hafta olmuş sevgilim gideli Allah sağlık versin askerlerimize biz burada bişekilde bekleriz canıımopuyorumnanaktan

:hooray:turkbayragiŞAFAK 77 YALOVA'YA SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

kızlar bu akşam yola çıkıyorum.Balıkesirde aşkım.Yarın yemin töreni var acayip heyecanlıyım.Hem ne zamandır görmemenin hemde onu asker olarak görmenin merakından çatlicam.Çook özledim bakalım nasıl olacak gelince anlatırım size.Darısı size inşaallah.Allah sağ salim tamamen geldikleri günleride göstersin inşaallah hepimize

haklısın didemcim gerçekten geçiyor zaman birde onların hayatı monoton biz yine onlara göre şanslıyız kendilerini nasıl hissediyorlardır kimbilir.Biz koşuştururken anlamıyoruz vaktin geçtiğini tabi telefon etmelerini beklerkenki zaman dan hiiiçç bahsetmiyorum dakikalar bu kadar mı yacaş geçer yaa saate bakmaktan tuvalete gitmiyorum.Alah onlarada bize de kolaylık versin inşaallah.

ne güzel tatlım ya plakalara gelmişsiniz bizde bu günleri görücez mi yaa :sinifsinif: şafak 217 daha çookk varr çookk özlediimm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…