- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.901
evet ümmücüm yaa vallahi geçio gerçekten dediğin gibi allah sağlık versin sevgi versin gerisi kolay zaman bi şekilde akıyoo..allah sanada nasib etsin tatlımmmŞeniz
SAĞOL BİTANEM YAA BEN ŞUBAT 25 TE DÜŞCEM PLAKALARA İNŞALLAH DAHA VAR...-tatlicadiarzu-
bak çok az kalmış ümmücüm tam iki ay varrr...çabucak geçsin inşallah...
saol cnm bnm... valla etrafımdakilere sarmaya başladım! içim bir garip olmaya başladı, saçmasapan ağlayasım falan geliyor! aradığı zaman nasıl konuşmalıyım onu da bilemiyorum, biraz anlayışsız mıyım ne?! oysa ki ben iyi biriyimdir bu konularda, kıyamam ona ama şimdi neden böyle yapıyorum ki??? mafoldumben
inşallah canım şu lanet 4 ay bi bitsede gelse artık başlasak düğüne falan yetti yaa bunaldım iice valla bi senedir nişanlıyız şimdi buluşuyorum sonra getiriyo beni eve bırakıyo o kadar dokunuyuo ki o an nişanlılık çok farklı bişi yaa ne olursa olsun insan artık kendi ailesinden kopuk yaşıyo kendi evi için can atıyo...:çok üzgünüm:
ooohhh o 4 ay geçicek nasıl geçtiğini analmıcaksın bile snr düğün hazırlıkları filan derken herşey çok güsel olucakkk inşallah...artık düğün içinde takılırısn buralarda dimiiiyerimseniben
canım bitirmişsin yaa sen...:lepi:
yok cnm kısa dönem...ama 3 gündür konuşamamak, sesini duyamamak, duyuramamak alışkın olduğum bir durum değil... çok özlüyorum... hayatımdaki herşeyi yani hayatı onunla paylaşmaya o kadar alışmışım ki, sürekli bişey olduğunda mesela mutlu olduğumda, üzgün olduğumda, sinirlendiğimde falan hep elim telefona gidiyor...! zor olan buna alışmak... :gitme:
şafak 144 daha gideli 11 gün oldu hadi bismillah yerimseniben inşallah çabuk geçer zaman sonra temmuz 24 e bi 69 günlük şafak daha sayacağız inşallah düğün için....
çok şükür cnm ya darısı başına =) bi de su Ocak bitseydi hayırlısıyla
bu arada kızlar benim resmimi görebiliyor musunuz??? ben göremiyorum da...
ne yapmalıyım? herşeyi denedim...
ulaaaaaa bir bulut olsam dizisindeki narinle tohtor bey de evlendi bi ben evlenemedim ulaaaa.....Çok üzgünüm çoook
kız ümmü seniniki geliyo 2 ay sonra düğün hee maşallah bacım ama biz anca 4 ay sonra sizin hızınıza yatişemeyiz canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
du bakalım hayatım bizim düşüncemiz öle bize kalsa mayıs 19 da gelcek haziranda yapalım dioz ama ailelerin durumunu düşünüp mecbur temmuza atıyoz bakalım aileler ne dicek ama uzamasın daha fazla yaa yeter artık bu askerlik yedi ikimizede döndüğünde daha fazla ayrı kalmak istemiyorum ondan şimdi bile nası özlüyorum burda olduğu halde gelince daha fazla beklemeye takatim yok...
walla senin durumun ii canım yat kalk dua et gine ya bide bizim gibi olsaydınız ne yapardınız biz hala neylerle boğuşuyoz yok gelince herşey belli olcakmış yok ona göre taktik gelirştirecekmişiz felan off of esas bizi yedi kıııız bu askerlik kısa dönem olaydı şimdiye çoktan yanımızdalardıı:çok üzgünüm:
AKŞAMLAR ÇÖKÜNCE BU SENSİZ ŞEHRE
YÜREĞİM KIRILIR BÜKÜLÜR DERDE
GÖZ YAŞI İÇİPTE BU SARHOŞ YERDE
BAĞRIMA VURMALAR SEN YOKSUN DİYEmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?