Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:turkbayragiŞAFAK 76 IĞDIR'A SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

saol cnm bnm... valla etrafımdakilere sarmaya başladım! içim bir garip olmaya başladı, saçmasapan ağlayasım falan geliyor! aradığı zaman nasıl konuşmalıyım onu da bilemiyorum, biraz anlayışsız mıyım ne?! oysa ki ben iyi biriyimdir bu konularda, kıyamam ona ama şimdi neden böyle yapıyorum ki??? mafoldumben

bak çok az kalmış ümmücüm tam iki ay varrr...çabucak geçsin inşallah...

inşallah canım şu lanet 4 ay bi bitsede gelse artık başlasak düğüne falan yetti yaa bunaldım iice valla bi senedir nişanlıyız şimdi buluşuyorum sonra getiriyo beni eve bırakıyo o kadar dokunuyuo ki o an nişanlılık çok farklı bişi yaa ne olursa olsun insan artık kendi ailesinden kopuk yaşıyo kendi evi için can atıyo...:çok üzgünüm:

böyle davranman çok normal canım ama kendini dizginlemen lazım çok zor bekleyen içinde ama bütün iş bizde bitiyo yine ne yazıkki dayanıklı olmak zorundayız...napalım canım kadınların kaderi bu ömür boyu böledir bu kadınlar hep idareci olcak yapcak bişi yok uzun dönemmiydi seninki...

ooohhh o 4 ay geçicek nasıl geçtiğini analmıcaksın bile snr düğün hazırlıkları filan derken herşey çok güsel olucakkk inşallah...artık düğün içinde takılırısn buralarda dimiiiyerimseniben

takılıcan tabi hayatım heralde düğünde iki ay içinde olcak gibi ama belli olmaz yaa valla tutcam kolundan kaçırcam artık yetti yaa bunalttılar iice...

yok cnm kısa dönem...ama 3 gündür konuşamamak, sesini duyamamak, duyuramamak alışkın olduğum bir durum değil... çok özlüyorum... hayatımdaki herşeyi yani hayatı onunla paylaşmaya o kadar alışmışım ki, sürekli bişey olduğunda mesela mutlu olduğumda, üzgün olduğumda, sinirlendiğimde falan hep elim telefona gidiyor...! zor olan buna alışmak... :gitme:

şafak 144 daha gideli 11 gün oldu hadi bismillah yerimseniben inşallah çabuk geçer zaman sonra temmuz 24 e bi 69 günlük şafak daha sayacağız inşallah düğün için....

evet canım seni anlıyorum çok ii hemde...biz nisanda 6 senemizi doldurcaz nişanlımla inşallah ve 7 ye gircez düşün bak onca zamandır ben onla beraberim ve çok şükürki hiç b kere bile ayrılık olmadan geldik bu günlere gizli kapaklı buluşmalarla buralara geldik tam söz nişan yaptık bi hafta sonra askere gönderdim onu ve ben hayatımın en zor ama ennnn zor dönemlerini yaşadım ve yaşıyorum şükretcek bi sebebin var senin bak senin şuanki şafağın bana hayal gibi geliodu şimdi sanki plakalardaymışım gibi seviniyorum şafağım 144 oldu die üzülme canım bu hiçbişey gerçekten çok zor ama siz çarçabuk atlatcaksınız şükret canım o şimdi eğitim görüyo ve emin ol canı çıkıyo yorgunluktan millet eğitim biter bitmez tellere saldırıyo sıra bulamıyodur yorgun bitkin düşüyodur beklemeye takati olmuyodur anlıyorum çok zor tek tesellin telefon senin ama emin ol onunda tek tesellisi telefon bizde yaşadık böle günleri merak etme canım kızma orası asker ocağı herşey olur baba ocağına hiiiiç benzemez o yüzden kızma ona....

şafak 144 daha gideli 11 gün oldu hadi bismillah yerimseniben inşallah çabuk geçer zaman sonra temmuz 24 e bi 69 günlük şafak daha sayacağız inşallah düğün için....

hadi BİSMİLLAH hayatım hoşgeldin...Allah kavuştursun aynıyız hayatım ben uzun dönemim ama şafağım 144 düğünümde temmuz sonu olur büyük ihtimal bakarsın aynı gün çifte düğün yaparız...

çok şükür cnm ya darısı başına =) bi de su Ocak bitseydi hayırlısıyla

ah be canım şu ocak gerçekten bi bitse bende düşsem plakalara yetti artık...

bu arada kızlar benim resmimi görebiliyor musunuz??? ben göremiyorum da...
ne yapmalıyım? herşeyi denedim...

yoh hayatım gözükmüyo...

ulaaaaaa bir bulut olsam dizisindeki narinle tohtor bey de evlendi bi ben evlenemedim ulaaaa.....Çok üzgünüm çoook

kız ümmü seniniki geliyo 2 ay sonra düğün hee maşallah bacım ama biz anca 4 ay sonra sizin hızınıza yatişemeyiz canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

kız ümmü seniniki geliyo 2 ay sonra düğün hee maşallah bacım ama biz anca 4 ay sonra sizin hızınıza yatişemeyiz canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

du bakalım hayatım bizim düşüncemiz öle bize kalsa mayıs 19 da gelcek haziranda yapalım dioz ama ailelerin durumunu düşünüp mecbur temmuza atıyoz bakalım aileler ne dicek ama uzamasın daha fazla yaa yeter artık bu askerlik yedi ikimizede döndüğünde daha fazla ayrı kalmak istemiyorum ondan şimdi bile nası özlüyorum burda olduğu halde gelince daha fazla beklemeye takatim yok...

walla senin durumun ii canım yat kalk dua et gine ya bide bizim gibi olsaydınız ne yapardınız biz hala neylerle boğuşuyoz yok gelince herşey belli olcakmış yok ona göre taktik gelirştirecekmişiz felan off of esas bizi yedi kıııız bu askerlik kısa dönem olaydı şimdiye çoktan yanımızdalardıı:çok üzgünüm:

AKŞAMLAR ÇÖKÜNCE BU SENSİZ ŞEHRE
YÜREĞİM KIRILIR BÜKÜLÜR DERDE
GÖZ YAŞI İÇİPTE BU SARHOŞ YERDE
BAĞRIMA VURMALAR SEN YOKSUN DİYEmafoldumbenmafoldumben

az kaldı az izne gelince herşey hallolcak bak gör seninki gelsede benimki gitsede bitirse gelse artık ama sanki hiç askere gitmemiş yeni başlıcakmış gibi yaa içim öle sancıyo şuan sanki yeni göndercek gibiyim o ilk günlerdeki gibi...keşke izne gelmeseydi 4 ay sonra yanımdaydı alışmışken bitirip tamamen öle gelseydi keşke ama ihtiyacımızda vardı izne yaa ii oldu bi bakıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…