Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inş.. hepimizii :Saruboceq: çok zormuş uzaktan olunca ne çabuk bitti de geldiler diyodum kendi başıma gelince anladım çabuk geçmediğini

çok iyi ya kısa dönem olması :) ayy çok güzel yaa allah bir ömür mutlu etsin :Saruboceq:
uzun dönem bizim geldikten sonra hemen düşünmüyoruz bi kaç ay içinde nişan yaparız 1 sene sonra da düğün olur diyoruz ama kısmet bakalım bi gelsin de

biizmde temmuzda nişanımz vardı senesine düğün olmuş olcak Allah kısmet ederseee...gerçi bölede geldiği gibi düğün telaşı çok fazla olcak ama olsun artıkk:):)kısa dönem ama dediğim gbi daha batıda bi yer olup 12 ay çıkmasını daha çok isterdimm...

olsun o kadar telaşta onlar hep tatlı telaşlar :) evet haklısın benim sevgilimde doğuda yapmak istermiş askerliğini burda ben askerlik mi yapıyorum tatile geldim resmen diyo :roflol:
ne güzel işte senin yerinde olmak isteyen çok asker vardır diyorum ama...

tabiiii tatlı telaşlarrrr kesinlikle:):)benim nişanlımda şikayetçi deil halinden ama ben şikayetçiyim..ilk zamanlar şokk olmuştum zaten doğu beklemiodum hiçç..sizin ist miydi?

ay ne güzell vallaaa...tek kötü olan işte uzun olması....ama çoğu gitmişş azı kalmışş:)Allah yardımcın olsunn...ben artıkk yatayımm ii gecelerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…