Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:lepi:son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler:lepi:

tezkereyi almış tezkere güzellerim

1 kasım 2009 muhammedimingamzesiyim:lepi:

2 kasım 2009 izmirperisi:lepi:

11 kasım 2009 mervishh:lepi:

12 kasım 2009 nil88ay:lepi:

14 kasım 2009 menar:lepi:

17 kasım 2009 desudem:lepi:

18 kasım 2009 corpsebride:lepi:

20 kasım 2009 baypipo:lepi:

20 kasım 2009 april09:lepi:

20 kasım 2009 matmazel87(mehtap)turkbayragi

22 kasım 2009 _hasretimsin_:lepi:

23 kasım 2009 didosh:lepi:

23 kasım 2009 zynpgrkm:lepi:

23 kasım 2009 k_c:lepi:

24 kasım 2009 kubi:lepi:

14 aralık 2009 balparem(mehtap)turkbayragi

15 aralık 2009 mühürlükaderim(mehtap)turkbayragi

GELECEK SİZİN OLSUN...BU AYRILIK SON OLSUN...

CANIM BENİM ÜZÜLMEN NORMAL AMA BENDE YAŞADIM BUNA BENZER ŞEYLER ASKERLİĞİNE VER NE OLURSUN SENLE İLGİLİ BİŞİ DEİL BU ONLAR ANLIK TEPKİ VERİYO VE DÜŞÜNMEDEN TEPKİ VERİYO AKLI SENDE OLDUĞU İÇİN SENİ KAYBETMEKTEN KORKTUĞU İÇİN BAK SANA ORDAN BİRİNİ BUL DEMİŞ BU LAFI ANLATIYO BENİMKİDE 6 SENEDİR BİRLİKTE OLMAMIZA RAĞMEN ŞÜPHE ETTİ BENDEN HEMDE YOK YERE BUNLAR OLABİLEN ŞEYLER HAYAIM AMA İNAN BANA BİŞİ YOK ÜZÜLME DİYEMEM SANA MÜMKÜN DEĞİL AMA KENDİNİ ÇOK YIPRATMA VE BUNUN CİDDİ BİŞİ OLMADIĞINI UNUTMA TAMAMMI HAYATIM...:teselli:

Sağolasın canım...Askerden gelmemi istersen bekle istemezsen bekleme sen bilirsin demesi normal mi sence:gitme:

Sağolasın canım...Askerden gelmemi istersen bekle istemezsen bekleme sen bilirsin demesi normal mi sence:gitme:

normal canım benim benimkide buna yakın şeyler söledi bana üzülme o anlık bi söz bu aslı yok eöin ol çok üzülmüştür o da bak ben şimdi izinde sölüyorum ona anlatıyorum gerçekten ölemi düşünüyodun falan dedim baab askerlik psikolojisi işte yaa dedi herşey olabilio o an dedi üzülme canım bak ildem die bi arkadaş vardı ikiz bebek bekliodu kocası askerdeydi ne yazııki bebeklerini düşürdü ve eşi boşanıcaz dedi çok sorun yaşadılar ayrılıyolardıo sonra eşi özür diledi tekrar eskiye döndüler düşünebiliomusun e kadar ağar bi durum bebeklerini düşürdü o eşi ona nasıl karşılık verdi askerlik işte hayatım heeeeer şey oluyo artık sıkcaz dişimizi bende yaşadım canım emin ol...

Canim bir anlik sinir belkide.. Yarin arar hersey düzelir.. bak gör :1hug: bizim uzulme dememiz cok kolay anliyorum ama hersey duzelir.. bir anlik sinir.. yarin burda yazarsin artik baristik diye.. :) opuyorumnanaktan

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=435 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: Allahım Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

Ahh bi 300lere insemmm..opuyorumnanaktan

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=435 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: Allahım Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

Ahh bi 300lere insemmm..opuyorumnanaktan

Ay canımm ya demekki herkez aynı oluyor bende senin gibi diyordum geçiyor tatlım ya birlikte atlatıcaz inşallah : )

:hooray:turkbayragiŞAFAK 72 BATMAN'A SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

ayyy kizlar yarin e$imin yemin töreni.. babasi supriz yapacak ve gidecek.. gelde anlatma simdi ona.. baban gelecek diye.. guzel haberi verme... hehehhe.. zor benim icin ama susmam lazim uuuf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…