- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.201
normal canım benim benimkide buna yakın şeyler söledi bana üzülme o anlık bi söz bu aslı yok eöin ol çok üzülmüştür o da bak ben şimdi izinde sölüyorum ona anlatıyorum gerçekten ölemi düşünüyodun falan dedim baab askerlik psikolojisi işte yaa dedi herşey olabilio o an dedi üzülme canım bak ildem die bi arkadaş vardı ikiz bebek bekliodu kocası askerdeydi ne yazııki bebeklerini düşürdü ve eşi boşanıcaz dedi çok sorun yaşadılar ayrılıyolardıo sonra eşi özür diledi tekrar eskiye döndüler düşünebiliomusun e kadar ağar bi durum bebeklerini düşürdü o eşi ona nasıl karşılık verdi askerlik işte hayatım heeeeer şey oluyo artık sıkcaz dişimizi bende yaşadım canım emin ol...
Canim bir anlik sinir belkide.. Yarin arar hersey düzelir.. bak gör :1hug: bizim uzulme dememiz cok kolay anliyorum ama hersey duzelir.. bir anlik sinir.. yarin burda yazarsin artik baristik diye.. :) opuyorumnanaktan
ayyy kizlar yarin e$imin yemin töreni.. babasi supriz yapacak ve gidecek.. gelde anlatma simdi ona.. baban gelecek diye.. guzel haberi verme... hehehhe.. zor benim icin ama susmam lazim uuuf
Kızlar morelim çok bozuk..Erkek arkadaşımla konuştuk bikaçgündür bana kızgın kendi mesleğimle ilgili bi siteye üyeyim onu takıyo kafasına bende iş başvuruları için giriyorum siteye başka bi sebebi yok bana bugun dedi ki o sitedeki hesabını kapat bende kapatırım aşkım ama 1 gün beklesek bi başvuru yaptım cevap gelir belki yarın söz kapatırım dedim..sonra başladı bana bağırmaya brşeyide dediğim zaman yap bahane bulma ne yaparsan yap hiçbirşeyine karışmıyorum artık git arkadaş bul ordan istiyorsan umrumda değil artık askerden gelmemi beklersen bekle beklemezsen bekleme gibi sözler söyledi sonra kapattık..öyle moralim bozukki saatlerdir ağlıyorum bana bu sözleri söylediği içinmafoldumben
ay canım ya kıyamam sana bn takma kafana askerlik psikolojisine ver onlar orda neler görüolar yaşıolar alttan al canım ne derse desin olumsuz bişe söleme he tamam olur deyip geçip geçiştir çünkü askerde olduğu için ne sölediklerini bilmiyolar canım bu yüzden kafana takma canımın içi.opuyorumnanaktan
Dün çok üzüldümde bugn aradı konuştuk aramız düzeldi canım sağol bende askerliğine veriyorum işte sabredicez mecbur öyle özenli davranıyorum ki 8 günhiç dışarı çıkmadığım oldu aklı bende kalmasın diye ama aralardan kıskancak bişey buluyo kıyamıyorumda özür diledi işte bugün çok sinirlendim özür dilerim dedi öyle yani canım senin nasıl gidiyo tatlım.
Asi kız nerdesin sen bende diyom ne oldu bu kıza kaydirigubbakcemile3
Hallettik canım özür diledi sinirle söylemiş..
Yemin törenine gittinmi sen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?