Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sağol canım içime su serptin..kolay değil onlarında durumu bizden bi haber orda emir altındalar akılları hep burada onların istemediği birşey oldumuda sözlerine hakim olamıyolar Allah bize sabır onlarada sözlerine hakim olma gücü versin..

Canim bir anlik sinir belkide.. Yarin arar hersey düzelir.. bak gör :1hug: bizim uzulme dememiz cok kolay anliyorum ama hersey duzelir.. bir anlik sinir.. yarin burda yazarsin artik baristik diye.. :) opuyorumnanaktan

Canım sağol aradı bugün özür diledi çok sinirliydim özür dilerim zaten yemin törenindede izne gelemiyorum onada kafam bozuldu dedi..Sonra tatlı tatlı konuştu işte askerden geliyim geldiğim gün işe başlıcam sonra evlenicez herşey çok güzel olucak demeye başladı kendisine geldi yani kıyamadım bende şuan iyiyiz yaniopuyorumnanaktan

ay canım ya kıyamam sana bn takma kafana askerlik psikolojisine ver onlar orda neler görüolar yaşıolar alttan al canım ne derse desin olumsuz bişe söleme he tamam olur deyip geçip geçiştir çünkü askerde olduğu için ne sölediklerini bilmiyolar canım bu yüzden kafana takma canımın içi.opuyorumnanaktan

Dün çok üzüldümde bugn aradı konuştuk aramız düzeldi canım sağol bende askerliğine veriyorum işte sabredicez mecbur öyle özenli davranıyorum ki 8 günhiç dışarı çıkmadığım oldu aklı bende kalmasın diye ama aralardan kıskancak bişey buluyo kıyamıyorumda özür diledi işte bugün çok sinirlendim özür dilerim dedi öyle yani canım senin nasıl gidiyo tatlım.

çok zor ya canım onlar farketmiyolar dediklerini

ama çok üzücü oluyor sonradan bu arada ben asi yeni nik aldımda:kedi:

8 gün neki kız ben daha 14 ay evdeyim bozma moralini:roflol:

:asigim::asigim:şafak 429:asigim::asigim:

Allah'ım sevdiğimi korusun:Saruboceq::Saruboceq:

Asi kız nerdesin sen bende diyom ne oldu bu kıza kaydirigubbakcemile3
Hallettik canım özür diledi sinirle söylemiş..
14 ay mı yok artık o kadarda değil:)))
Yemin törenine gittinmi sen canım.

Asi kız nerdesin sen bende diyom ne oldu bu kıza kaydirigubbakcemile3
Hallettik canım özür diledi sinirle söylemiş..
Yemin törenine gittinmi sen canım.

burdaımmmm canım benim nik aldımda tanıtamadım kendimi anca daha:kedi:
yok şekerim ya daha olmadı ki yarından sonra olucak ama gidemicem:gitme:
gerek yok dedi 2. kez uğurlama gibi olucak ondan sanırımsenağlama

sen gittin mi senin ki oldumu cnm?

geldim geldim burdayım:):):icecream:
aynen canım sabır edicez senin yemin törenin ne zaman ?

aynen ya bi an önce gelsinler.
senin ki uzakmıydı ziyaretede gidemiosun o zaman tabi bende gidemiyorum:tomato:

Bilecikte canım bende istanbuldayımmirmirmirmir
Kız arada nete girmelerine izin veriyolarmışta benim sabim yer bulamıyomış:1hug:
Belki bugun yer bulursa giricek nete askeriyenin cafesinden pcnin ekranına yapışabilirm çok özledimkaydirigubbakcemile3

oy canım bnm ya yapış ekranan canımcım hatta çek al ekrandan:1ninca:
senin ki hem uzakmış kız ondanda gidemiosundur:tomato:
inşallah gelsin hade bende telefon bekliyorum onlara gidicem belki gitmden arar mı dedim

ama tam giderim orda arar:dilcikar:

Kayınvalidenle aran nasıl canım:jeyyar:
Arar arar merak etme müsait olamamıştır hem şimdi perşembe yemin töreni var ya yürüyüş yapıcaklardı bugun vakit bulamamıstır tatlım:1hug:

şimdi aradı canımcım gidicem şimcik dedi sesini duydum allaha şükür hastada olmuş ya:çok üzgünüm:

idare eder canım arada kızıyorum ama iyi genede allaha şükür senin nasıl demiyorum çünkü

şimdi çıkıyorum akşam gelirim burda olursan kaynatırız azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…