- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.221
Tamam şekerim hadi iyi gezmeler sana sevdiğinede geçmiş olsun benimkide hasta
görüşürüz burda olursamopuyorumnanaktan
geldim canım
ay ne gezmesi kız sebebi ziyaret iştekaydirigubbakcemile
sağol canım sanada geçmiş olsun kıyamıyorum sevdiğime ya of hasta olmasınsenağlama
gelince yazzz canım:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
Şafak 320 gÜnler geÇmİyor zamn drdu sankİ
Geldim canımzemuszemus
Sağol canım bende kıyamıyom ama yapıcak bişi yok:çok üzgünüm:
Sebebi ziyaret demek her hafta yapıonmu canım bu ziyaretikaydirigubbakcemile5
evet canım sen gitmiyomusun:CüvCüv:
aman ben zaten gelsin hemen evlenicem hatta gelmeden düğün filan istemem zaten:lepi:
evet ya yapıcak bişimiz yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Yok bebeim ben gitmiyorum zaten askere gitmeden önce tanıştık annesiyle ama telde konuşuyoz arada bir:sm_cool:
Kaç yıldır berabersiniz siz şekerim.
Evililkmi hemenmi dur cocuk bi nefes alsın gelince ne bu acelekaydirigubbakcemile3
alır alır gelmesini bile beklemicem:roflol::roflol:
anladım canım bizim baya oldu canım ya baya bi yani
bende gitmediğimde arıyorum:1rolleyes:
siz ne kadardır berabersiniz?
gelince ne yapıcaksınızsengözlerimebaksanab
Bizim 1 yıl 1 ay canımcım:asigim:
Biz askerden geldiğinde hemen evlenemeyiz daha sözü nişanı var bu işinkaydirigubbakcemile3
Askerde gelince çalışmaya başlıcak para biriktiricez sonra bebeim yani şu an evlenmemize 2,5 yıl gibi bi zaman varŞeniz
Dün çok üzüldümde bugn aradı konuştuk aramız düzeldi canım sağol bende askerliğine veriyorum işte sabredicez mecbur öyle özenli davranıyorum ki 8 günhiç dışarı çıkmadığım oldu aklı bende kalmasın diye ama aralardan kıskancak bişey buluyo kıyamıyorumda özür diledi işte bugün çok sinirlendim özür dilerim dedi öyle yani canım senin nasıl gidiyo tatlım.
Sevgilim bugun telde diyo askerden geliyim hemen işe başlıcam alıcam seni aşkım diyokaydirigubbakcemile3
Ama hiçbişey belli olmaz bi bakmışız askerden gelince nişan sonra evlilik bi bakmışım yarim artık kollarımda gel keyfim gel:jeyyar:
Yaş kaçtı senın cnm
vayyyyyyyy enişteye bak be bu işte sölenmesi ve bekleyen kişinin duymak istediği sözlerdende birii bu işte.daha bizde böle bişeyy yok..kendi aramızda sözleniirz dediydi ama sanmıorum böle bişe yapsın laf açıldı birden öle söledi öbür türlü sözlemedi bnde pek emin deilim yani
Sevgilim bugun telde diyo askerden geliyim hemen işe başlıcam alıcam seni aşkım diyokaydirigubbakcemile3
Ama hiçbişey belli olmaz bi bakmışız askerden gelince nişan sonra evlilik bi bakmışım yarim artık kollarımda gel keyfim gel:jeyyar:
Yaş kaçtı senın cnm
vayyyyyyyy enişteye bak be bu işte sölenmesi ve bekleyen kişinin duymak istediği sözlerdende birii bu işte.daha bizde böle bişeyy yok..kendi aramızda sözleniirz dediydi ama sanmıorum böle bişe yapsın laf açıldı birden öle söledi öbür türlü sözlemedi bnde pek emin deilim yani
neden cnm ya ben daldım lafa ama askerden sonra kendi arası mı kalır artık:kedi:
hemde ne keyif be:jeyyar::jeyyar:
19 yaşındayım canım sende 22 sanırımdelikafadulden
canım şimdik çıokıcam gene ben ama hemencik gelicem sen burdamıısn
Söyler canım merak etme ne kadardır birliktesinizki..
Ooo benimki çok merakli evlenmeye canım gitmeden kendi aramızda yüzük taktık bide tektaş ama daha evlenme teklifi yok askerden sonra edicek sanırım..inşallah askerde fikirleri değişmezŞeniz
Bizim 1 yıl 1 ay oldu tatlım:asigim:
Evet 22 bebeim evlenene kadar 24 olur:roflol:
Tamam canım bende birazdan cıkıcam yemege yardım edıcem anneme aksam gelebılırsem konusurz canımcımopuyorumnanaktan
aynen bende canım yemek telaşı içincokacimcoookcokacimcoook
tamam canım görüşürüz gene:1nincapuyorumnanaktan
Yaş kaçtı senın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?