Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen ya tanışmak isteyebilir tabiki kareşinin kız arkadaşını tanımak ister.
sonuçta tanışmak bi yerden başlamak gerek izine geldiğinde tanışısınız belki.

aynen ya tanışmak isteyebilir tabiki kareşinin kız arkadaşını tanımak ister.
sonuçta tanışmak bi yerden başlamak gerek izine geldiğinde tanışısınız belki.

kimi zaman facede msnde konuşuoz bakalım nisanda gelcem izine dedi belki o zaman tanışırız ama ağzımıda aramak için sölemiş olabilir mi dağıtım izine gelceği zaman yüzyüze tanışlaım demişti dağıtıma geldi unları söleyen o deildi sanki:s:S:S

selam kızlar gittim geldim yemin törenine çok güzeldi.Darısı hepinize inşaallah.Ama gelince toparlanamadım.Ağlak bi tüp oldum çıktım haliyle yetmedi kısacık görüşme ama çok şükür iyi gördüm onu.Ya kızlar ben şafağı hesaplama işinin içinden çıkamadım 1 Aralık'tan itibaren asker sayıldı sınavıda 1 Aralık'taydı.12 Aralık'ta teslim oldu.Kısa dönem 169 günmüş.izinler falan çıkartılmadan toplam hali 169muş.Şimdi 30 gündür asker.139 günümüz mü kalmış oluyo?Yanlış mı hesaplıyorum yoksa bilgi verebilirseniz çok sevineceğim.Hepinizi öpüyorum... Görüşürüz.

sen hiç ses etme bekle o derse uygulamaya geçene kadar bişi deme
herşey normal seyrinde gibidavran o da kendini hazır hissetmiyordurkaydirigubbakcemile5

ne dicekti bi aydır çıkıyoruz tanışın denmez ya sana tam bi güvensin
beklediğini zaten biliyo bunları o da düşünüyodur
bi bakmışsın taanışmışsınız[kaydirigubbakcemile/I]

biraz gec bir hosgeldin oldu ama hosbulduk canm zam gecıo ben evli vede cocuklu olarak beklıyorm cok zorrrr canm coook..

slm kıslar yenı üye oldum ben süreklı takıp edıyodum sıteyı baktım şafak falan sayılıyor hemen uye oldum delikafadulden

turkbayragibenımde aşkım asker tekırdağda turkbayragi

şafak 58 kafamçokkarıştı sivas a selam

az kaldı ya:çok üzgünüm:

hoş geldin canımm a.s.
turkbayragi şafak: 211 turkbayragi :1hug:

Yaa benim e$im harbiden birtane ya.. :kedi:Bugun yemin töreni vardi amasyada.. ailesi gitti yanina.. 2 gün izin vermisler.. benimle gorusmek icin internet cafelere gitmis hepsi dolu tabiki..

Benim birtanemde almis bileti istanbula.. 11 saat yolculuk sirf evde rahat rahat tum gun benimle nette gorusmek icin..
Gece 1 gibi istanbulda.. yasasin yaaa zemuszemus
yarin gece gene yola cikacak.. birtanem yaa birtanemmmm :asigim:

Çok sevindim canım gözünaydın nettede olsa görmek iyi gelirzemuszemus
Bugünde biz aşkımla nette konuştuk 20 dk izin vermişler görmek çok iyi geldi ekranın resimini çektim durdumopuyorumnanaktan

:hooray:turkbayragiŞAFAK 70 KARAMAN'A SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

biraz gec bir hosgeldin oldu ama hosbulduk canm zam gecıo ben evli vede cocuklu olarak beklıyorm cok zorrrr canm coook..

EVET GEÇ OLMUŞ BİRAZ CANIM BEN ÖLE PEK GİRMİORUM OĞLUM DURMUO DİE.BEN BİLİRİM ZORLUĞUNU GELDİĞİMDE ŞAFAK:410 DU ŞİMDİ 137 HALA SAYIORUM YANİ :kedi: ALLAH BÜTÜN ASKER BEKLEYENLERİ TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN CANIM

herkese hayırlı uğurlu yıllar diliyorum umarım kazasız belasız sevdiklerinize kavuşursunuz ..umarım bu yıl uğurlu gelir ve sizler için herşey dahada kolay olur rabbim kolaylıklar versin...iyi yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…