E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.281
aynen ya tanışmak isteyebilir tabiki kareşinin kız arkadaşını tanımak ister.
sonuçta tanışmak bi yerden başlamak gerek izine geldiğinde tanışısınız belki.
kimi zaman facede msnde konuşuoz bakalım nisanda gelcem izine dedi belki o zaman tanışırız ama ağzımıda aramak için sölemiş olabilir mi dağıtım izine gelceği zaman yüzyüze tanışlaım demişti dağıtıma geldi unları söleyen o deildi sanki:s:S:S
ARAMIZA YENİ KATLAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ opuyorumnanaktan ALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN SEVDİKLERİNİZE.GEÇMİO DEMEYİN ÖLE BÖLE GEÇİO. YA EVLİ VE ÇOCUKLU OLSAYDINIZ(evli olmayanlar) DAHA ZOR OLURDU :ecrin_bebek:.sağ sağlim kavuşalım inşallah :Saruboceq:
slm kıslar yenı üye oldum ben süreklı takıp edıyodum sıteyı baktım şafak falan sayılıyor hemen uye oldum delikafadulden
turkbayragibenımde aşkım asker tekırdağda turkbayragi
şafak 58 kafamçokkarıştı sivas a selam
az kaldı ya:çok üzgünüm:
hoş geldin canımm a.s.
turkbayragi şafak: 211 turkbayragi :1hug:
Yaa benim e$im harbiden birtane ya.. :kedi:Bugun yemin töreni vardi amasyada.. ailesi gitti yanina.. 2 gün izin vermisler.. benimle gorusmek icin internet cafelere gitmis hepsi dolu tabiki..
Benim birtanemde almis bileti istanbula.. 11 saat yolculuk sirf evde rahat rahat tum gun benimle nette gorusmek icin..
Gece 1 gibi istanbulda.. yasasin yaaa zemuszemus
yarin gece gene yola cikacak.. birtanem yaa birtanemmmm :asigim:
biraz gec bir hosgeldin oldu ama hosbulduk canm zam gecıo ben evli vede cocuklu olarak beklıyorm cok zorrrr canm coook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?