Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benim aşkımda her zaman diyo dünde dedii..

askerden kasımda izne gelince söz takcazzz bitincede nişannn takcaz sonrasıda malum aşkım seni alcam sonunda diyoo

ahh ahhh o qünler qelse bi an önceee

GEL TEZKERE GEK TEZKERE BıTSıN BU GURBET =))

Hadi hayırlısı canım biz 4 gözle bekliyoz gelmelerini gelsinlerde bi an önce hayallerimize kavuşalım dimikaydirigubbakcemile5

Yok tatlım soyadımkaydirigubbakcemile3
Senin şafak kaç buarada az kalmıştı dimi senin canım bazen görüyorum:1hug:

ayy pordon kıızkaydirigubbakcemile3

nerde bacııım benim şafağımda 230 larda daha 10 gün kaldı mehtabıma ama ben onu bekliyom işte canım son günlerde ölüm gibi walla hiç geçmek bilmiyo hayırlısıyla bu cumartesi değil öbür cumartesi yanımda bakalımhihoyyyt

Önemli değil canım nolcakzemuszemus
Az kalmış canım kaç gün geliyo izne tadını çıkarın valla:jeyyar:

tatlım kısmetse 3 hafta felan burda olacak bakalım artık ne kadar çıkartacaz tadını sözlenecek gibi oluyoz belki o olursa biraz daha rahat gezer tozarız ama teskereye kalırsa biraz daha evde pinekleyecez anca gelince söz nişan nikah öle hızlı bi şekilde yapıp tam gaz eve atarsam onukaydirigubbakcemile3 anca öle belkide bi yandanda askerden anında gelen kişiyle hemen evlenmek pek akıl karı değil ya işte neyse:roflol::roflol::roflol:

Sözlenince rahat edersiniz ohh değmeyin keyfinize:jeyyar:
Canım askerden hemen gelincede olurmu ki biraz zaman geçse tabi sizin bilceğiniz iş insan dayanamıyo sevdiğiyle bi an önce evlensin istiyo haklısın vallaopuyorumnanaktan

evet canım ya bakma sen öle hemen dediğime 4,5 ay anca sürer öle hazırlık felan söz nişan derken zaten nikah felan işte öle kolay olmuyo tatlım ama bana kalsa geldiği hafta alsın beni yanına çok özledim yaa 6 ay daha nası bekliyecem ben onumafoldumben

Haklısın canım öyle hemen olmuyo Allah yardımcınız olsun olur olur herşey olur sabredicez mecbur...Sen gene iyisin bizim daha 420 gün var bizde askerden gelince düşünüyoruz söz nişan Allah sağ salim sevdiklerimizi bize kavuştursunda tatlımopuyorumnanaktan

off offff offff bu gece hala konuşamadık 1 gün kuşmasak kahroluyorumm daha 1 ay ayrı kldık ama ben nası dayanıcam napıcam onsuz nası geçecek günler..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…