- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.261
Haklısın canım öyle hemen olmuyo Allah yardımcınız olsun olur olur herşey olur sabredicez mecbur...Sen gene iyisin bizim daha 420 gün var bizde askerden gelince düşünüyoruz söz nişan Allah sağ salim sevdiklerimizi bize kavuştursunda tatlımopuyorumnanaktan
evet canım ya bakma sen öle hemen dediğime 4,5 ay anca sürer öle hazırlık felan söz nişan derken zaten nikah felan işte öle kolay olmuyo tatlım ama bana kalsa geldiği hafta alsın beni yanına çok özledim yaa 6 ay daha nası bekliyecem ben onumafoldumben
tatlım benim hoşgeldin ne zaman geldin kız ben görmedim seniii yada aklım uçuk bu aralr hatırlayamıyorum neyse hoşgeeldinn bitanemmm valla ben sana kalırmıyım bilmem aşkım benim şafak 139 oldu bugünkaydirigubbakcemile3 ama izninde öle bi tekme atıcamki sanaaa gidene kadar sızlıcak kıçın...:roflol:muhurlukaderimmmm duy beniiii ne zaman vuracaksın şu tepigi yaa : ) bak o gün geldigi zaman öyle bir vurki kendime gelemiyim : P 377 bu arada
neden cnm ya ben daldım lafa ama askerden sonra kendi arası mı kalır artık:kedi:
hemde ne keyif be:jeyyar::jeyyar:
19 yaşındayım canım sende 22 sanırımdelikafadulden
canım şimdik çıokıcam gene ben ama hemencik gelicem sen burdamıısn
bnde 20 ye girdim ama dolu dolu 19 ya bilmiorum canım öle bişe olsa zaten hiçde hayır demem doğrusu biz haziranda çıkmaya başladık temmuzda askere gitti canım yani bu yüzden dedim böle bişe diceğini sanmıorum die ewet ya bnde ondan korkuorum fikirleri değişio ve konuştukları kızları bırakan bile var yani
hm hatırladım şimdi canım ya konundamı ne okumuştum
1 aydır çıkıyoruz yazmıştın
haklı canım dememekte durduk yerde çok erken
aklına bişey getirme zaman lazımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?