- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.461
ay bitanem ya kıyamam sana :çok üzgünüm: gerçekten ne zmandır bekliosun olcak işmi bu .ama sağsalim gelsnde cnm bnm napcan beklicen :teselli:
evet canım ya sorma en az o kadar heyecanla bekliyordum ne zamandır ama işte her işte bir hayır vardır diyip sabrımı korumaya çalışıyorum işte allah sağsalim hepimizn teskeresini göstersin inşallah canım bu arada denizli diye herkez sıcak zannediyo oraları ama öle soğuk oluyormuşki or:1no2:ası hemde baklan sorma ayaklarım donuyo gece botların içinde dyomafoldumben:çok üzgünüm:
evt cnm şmdi ye kadar ii gidiyordu ama 1 haftdır feci soğuk var hele 2 gündür kar havası var...bnmkide adıyamnda cnm orası dahada soğukmuş ya :sinifsinif:.....dayanma gücü versin Rabbim tüm askerlerimize.........:1hug:
evet canım özelliklede gece çok soğuk oluyormuş heryer don diyo seninkininde yeri soğukmuş canım allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
hafta sonu sabah 8 den önce otobüs yokmuş hafta içi 6 da kalkıyormuş o yüzden iyi oldu dedi bari erkenden gelirim bari istanbula dediöff ya çarşamba ya kadar nasıl bekliyecem yaamafoldumbençok özledim:asigim:
delikafaduldendelikafadulden Hilalin Dikkatine! Hilalin dikkatine! Şaağım bugün itibariyle 11 olcaktı ama yanlış olmuş. Umarım yarınki listelerde düzelir. Şimdiden teşekkürlerdelikafaduldendelikafadulden
canım benim üzülme vardır bunda da bi hayır,sağlıkla gelsin de inşallah:teselli:
şafağı yicez bi daha hiç göndermicez sevdiklerimizi
kızlarrrrr aşkım aradı az evvel iznini tekrardan aynı güne vermiş komutanları o kadar çok sevindimki anlatamam ilaç gibi geldi seni çok seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmdelikafadulden
ebuşum gözün aydın olsuuunnnnnnnnnnn.....mehtap kaç oluo şimdi bakalımmmmm....Şenizturkbayragi
sağol bitanem mehtap cumartesi 3 oluyo sanırımalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?