E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.541
suuu hain planlarına devam mı cnm:)))
bana mı dedin senin az kalmış diyeemafoldumben daha 430 günümüz war çoooooooooooooooook mafoldumben
offf sivil insan görmeden kafayı yer yaaseninki nasıl çarşı iznine çıkmadan rahat mı geçiyo günleri
yaa şu 400ler bitseee:a015:
sen yok ben var diyorumkaydirigubbakcemile3 valla canım ben arkadaşm aynı yerde yaptı ordan biliyorum her yer değişiyo dediğim gibi sadece dağ karakolunda bırakmıyolar benim bildiğim ay allah sabır versin ya bak senin çok az kalmış maşallah zaferimiz kutlıcaz dediğin gibikaydirigubbakcemile3
sizin erkek arkadaşlarınız nerede yapıyo
cnm bnmki çok rahat allaha şükür cep telefonuda var yannda her saat konuşuyoruz..bende senin gibi ilk öğrendiğimde o kadar çok ağladım o kadar çok üzüldüm ki anlatamam saana napıcak orda çarşı yok bşi yok die ama inanki alışıolar...olsun rahat olsun sağlığı yerinde olsunda çarşıya çıkmasın ne var ki...
bnmkide telefonunu götürdü ama kullanabilir mi bilmiyorum rahat olsun daaa offf offff beklemek çok zor sanki bnde askerlik yapıyorum onunla
valla öle olduuuukaydirigubbakcemile3 ama doğuda olunca ister karakol olsun ister koca tugayda olsun merkezde olsun fark etmio çarşı yok yaniiii:çok üzgünüm:
hemen giderdim valla onla askerlik yapardımkaydirigubbakcemile3ay cnm ben askerim gitmeden beri bu topiklerdeyim yani
sevdiğini özleyenlerde burda kızlara teselli verirlen aslında ne kdar zormşsenağlamasenağlamaçok özledim yasenağlama
keşke bizide askere alsalar kızlarrrsenağlama
hemen giderdim valla onla askerlik yapardımkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: bende bende
:roflol::roflol: bende bende
yok be canım ya şaka işte öle dalga gelsin sarılayım başka bişey istemem:asigim:
delikafadulden bende giderimmmmmmmm yaa ne güzel olur b,rlikte bitirirdik:roflol::asigim:benide alsınlar hemen giderim ulen askerde aşk başkadır:roflol::roflol::roflol:
bende yaa ne güzel olurdu:asigim:walla bende yapardım hem gözümün önünde olurdu ben aç kalırdım ama ona iyi bakardım yinedeee opuyorumnanaktan
delikafadulden nerden biliondelikafaduldenbilmem mi :kedi: olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?