Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimkide batıya düşmüş diyo keşke doğuya düşseydim daha rahat olurdum diyokaydirigubbakcemile3 rahatlık batıyo birazkaydirigubbakcemile3 kafasına kafasına vuruyorum bendekaydirigubbakcemile3

bana mı dedin senin az kalmış diyeemafoldumben daha 430 günümüz war çoooooooooooooooook mafoldumben

yok tatlım karıştı ikinize birden yazdım ama böyle olmadı karışır tabikaydirigubbakcemile3 olsun olsun bende başlarda öyle diyodum şimdide 300ler bitiyo seninde olcak üzülme

offf sivil insan görmeden kafayı yer yaa seninki nasıl çarşı iznine çıkmadan rahat mı geçiyo günleri

cnm bnmki çok rahat allaha şükür cep telefonuda var yannda her saat konuşuyoruz..bende senin gibi ilk öğrendiğimde o kadar çok ağladım o kadar çok üzüldüm ki anlatamam saana napıcak orda çarşı yok bşi yok die ama inanki alışıolar...olsun rahat olsun sağlığı yerinde olsunda çarşıya çıkmasın ne var ki...

valla öle olduuuukaydirigubbakcemile3 ama doğuda olunca ister karakol olsun ister koca tugayda olsun merkezde olsun fark etmio çarşı yok yaniiii:çok üzgünüm:

bnmkide telefonunu götürdü ama kullanabilir mi bilmiyorum rahat olsun daaa offf offff beklemek çok zor sanki bnde askerlik yapıyorum onunla

valla öle olduuuukaydirigubbakcemile3 ama doğuda olunca ister karakol olsun ister koca tugayda olsun merkezde olsun fark etmio çarşı yok yaniiii:çok üzgünüm:

canım ama cep telefonu olması iyiymiş valla:) ne güzel bizimki ne istanbulda ne de çanakkalede kullanabiliyo baya sıkı valla ama cepte olmasa ankesörlüden habire arıyo 2 saat konuşuyo:) çarşıya çıkmasada telefon olması süper canım

benide alsınlar hemen giderim ulen askerde aşk başkadır:roflol::roflol::roflol:
delikafadulden bende giderimmmmmmmm yaa ne güzel olur b,rlikte bitirirdik:roflol::asigim:
walla bende yapardım hem gözümün önünde olurdu ben aç kalırdım ama ona iyi bakardım yinedeee opuyorumnanaktan
bende yaa ne güzel olurdu:asigim:
açsak beraber toksak gene beraber:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…