- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.521
canım seninki kaç gün izne geldi benimkide gelio 3 gün sonra cumartesi kısmetse 24 gün felan burda bir daha izin kullanmıcak teskereye kadar zaten yok izin ağustos 20 de felan teskeresi seninkinin teskere ne zamanşafaş234 benim askeirmde geldi izinde şuan çok mutluyum ama gidince bidaha gelmicek askerliği bitirip gelicek 7ay sonra çok üzülüyorum 7ay nasıl geçer onu görmeden bu aklımdan çıkmıyor yanımda olmasının tadını bile çıkaramıyorum
bende evli yazdım ay sen evlimiydin diye bin tane soru mecbur değiştimeyvahedigeldismile
ay gelseler artık senin gene üç
benim 39ohaoldumsmile:asigim:
canım seninki kaç gün izne geldi benimkide gelio 3 gün sonra cumartesi kısmetse 24 gün felan burda bir daha izin kullanmıcak teskereye kadar zaten yok izin ağustos 20 de felan teskeresi seninkinin teskere ne zaman
canım bende öle yazdım nişanlı sözlü felan yoktu çünki gelince bi imza çaksamda kurtulsam artık yaaklinialirimsmile
seninkide geçer canım merak etme az kaldı
bende ya atsakta şu imzayı bende evli yapıcam ya soran sorsun enemmm:asigim:
ay geçsin ya çok özledim 1 saat sonra 38:gitme:
:hooray:turkbayragiŞAFAK 64 UŞAK'A SELAM turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4
TEZKERECİ SON İMPARATOR
:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:
:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:
az kalmış bende plakalara gelince böyle yazıcam canımkaydirigubbakcemile3 şafak:311
:sinifsinif::gitme:erkek arkadaşım bu akşam usta birligiwan başkale budak köyüne gidiyorrr nasıl bi yer çarşı izni ykmu orda offf güzel bilgiler werin çok kötüyümmmm karda çokmuşşşş mafoldumben
vallahi canım çarşı izni her yerde olur hiç çarşıya çıkmadan olurmu? ancak dağ karakolu olması lazım çarşıya çıkmaması için. ayrıca bir arkadaşım vanda yapmıştı valla çok rahattı cep telefonu bile kullanıyodu yani rahat olyerimseniben
çok şekersin ya canım benim:1hug: inş seni o zamanda görürüm burda:)
off merkezde olsa güzel olurdu ama o hakkari we iran sınırına çok yakın bir köyde we çarşı izni yok demişler nasıl dayanır ki bu kadar yüklenebilirler mi köyde 14 ay çarşıya çıkmadannasıl geçer :sinifsinif::gitme::Saruboceq:mafoldumben
off merkezde olsa güzel olurdu ama o hakkari we iran sınırına çok yakın bir köyde we çarşı izni yok demişler nasıl dayanır ki bu kadar yüklenebilirler mi köyde 14 ay çarşıya çıkmadannasıl geçer :sinifsinif::gitme::Saruboceq:mafoldumben
cnm çarşı izni yoktur %90..bnm erkek arkadaşımda şırnak silopide merkezde olmasına rağmen onlarada çarşı izni yokk...çarşı izni olmas ama sen içini ferah tut geçicek zaman geçmeye mahkummmm...
cnm çarşı izni yoktur %90..bnm erkek arkadaşımda şırnak silopide merkezde olmasına rağmen onlarada çarşı izni yokk...çarşı izni olmas ama sen içini ferah tut geçicek zaman geçmeye mahkummmm...
sen yok ben var diyorumkaydirigubbakcemile3 valla canım ben arkadaşm aynı yerde yaptı ordan biliyorum her yer değişiyo dediğim gibi sadece dağ karakolunda bırakmıyolar benim bildiğim ay allah sabır versin ya bak senin çok az kalmış maşallah zaferimiz kutlıcaz dediğin gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?