- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.501
Ya suu bendede bi huy var içimde fırtınalar kopar adama dönüp neden bunu yapmadın demem hee bu kaybederim diye değil huyum bu mesela benden önce annesini aradıysa niye önce beni aramadın demem yada seni seviyorum demediyse neden demedin demem benim dememle yapılcak bişey nedense bana mutluluk vermiyo bu da bi tip huy iştekaydirigubbakcemile3
didemim takma kafana hiç bişeyi gün gelir devran döner bu askerlikte biter tatlımkaydirigubbakcemile5
bugn okdr duygu yüklüyüm ki anlatamam bugn ablasına gittim yemn törenine gitmişlerdi aşkımı anlatsın die bi baktım elime bi çanta tutuşturdu aşkm bana ordn çok hasta oluyorum üşütmeyim die peluş terlik almış bide gittğinden beri bi deftere hep yazmış onu yollamış bana inanın her kelimesnde boğazm düğümlendi çok güçlükle okudum öle sıck öle samimi anlatmışki duygularını her anını hissettim resmen çok seviyorum onu yaaaopuyorumnanaktan
ya anlatamadım bende demem ama kıskançlık oldumu diyorum
neden önce aradın derim ama neden seni seviyorum demedin demem.
ben her daim derim o desede derim demesede derim.
sonunda der o da ben hep derimCADIARZU
sende söle.
kız cevap vermedin çokmu düşkün annesine ama senide arıyomuş bi gün onu bi gün senidelikafadulden
bugn okdr duygu yüklüyüm ki anlatamam bugn ablasına gittim yemn törenine gitmişlerdi aşkımı anlatsın die bi baktım elime bi çanta tutuşturdu aşkm bana ordn çok hasta oluyorum üşütmeyim die peluş terlik almış bide gittğinden beri bi deftere hep yazmış onu yollamış bana inanın her kelimesnde boğazm düğümlendi çok güçlükle okudum öle sıck öle samimi anlatmışki duygularını her anını hissettim resmen çok seviyorum onu yaaaopuyorumnanaktan
Anladım şimdi canımcımopuyorumnanaktan
Valla ailesine çok düşkün bi yönden iyi bi yönden kötü ileride görücez bakalım iyimi olcak kötümü:jeyyar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankıyamam maşallah canım
nasıl sevinmişsindiralkisalkisalkis
anladın sen onu:jeyyar:
evet bi yönden iyi bi yönden kötü benimkide çok düşkün ama allah tan belli etmezdelikafadulden yoksa kıskançlık krizine girerimdelikafadulden
ben dağıtım için plan yaptım ama sölemem:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
neden ağlıyosun kıyamam o kız ne güzel düşünmüş ağlamahihoyyytçok sevindim gerçkten ama çokta ağladım ya:gitme:
Nasıl hain planlar yaptın kız söylesene saklamak olmaz:jeyyar::jeyyar:
Ne güzel maşallah size canım
Bende aynı şeyi erkek arkadaşıma yapıyorum gittği günden beri hergün onun için günlük tutuyorum ve şiir yazıyorum izne geldiğinde vericem gittiğinden beri şair oldum bu yönümüde keşfetmiş oldumkaydirigubbakcemile3
gerçektn karşı tarafı çok mutlu ediyo bunu yapıyo olman düşünmen çok güzel alkisalkisalkis
tamam canım gelince haber ver banalülülülülülüSu şimdi çıkıyorum sonra konuşuruz bu hain planları sende düşün:jeyyar:
Sağol ebuş o an takıyorum aradn 1 saat geçince eski halime dönüyorum çok melankoliğim ben yakaydirigubbakcemile3..Sizin mehtabada az kaldi hadi hayırlısı nerelere gidiceksiniz plan yaptınmı canım:jeyyar:
yok be bacım az kaldı ama plan felan hikaye yani nerdeee :sinifsinif:
bakma profilde evli yazdığına ben onu kafama göre yaptım keşke olsaydı o zaman palana felan gerek kalmaz diresk uygulamaya geçerdik:roflol::roflol::roflol:
ama işte kafamıza göre takılıcaz bakalımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?