- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.681
bitti işte izin bitti,bugün sondu yarın sabah gidiyo erkenden...çok alışmıştım yaa sanki hiç gitmemiş gibiydi sanki hiç ayrılmamışız gibiydi ama yine onsuz kaldım,yine yanlız kaldım...mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama
bitti işte izin bitti,bugün sondu yarın sabah gidiyo erkenden...çok alışmıştım yaa sanki hiç gitmemiş gibiydi sanki hiç ayrılmamışız gibiydi ama yine onsuz kaldım,yine yanlız kaldım...mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama
şu doğan güneş bana uğramazmı yaa aksiliklerden kurtulamadıııııııııııııııııııııkmafoldumben
Allah kavuştursun kızlar..
ya kusura bakmazsanız ben bir şey sorucam..belki bileniniz vardır..
erkek arkadasım Şubat'ta mezun olacak Nisan a yetişmez diyip duruyo..yetişir mı sizce?daha dogrusu o kadar kısa sürede askere giden oldu mu?Ağustos a kalmasın istiyorum da ben :)
yetişir cnm yetişir bnm üniversiteden bi arkadaşım vardı oda şubatta mezun oldu nisanda gitti...
ebuşuuummm nie böle diosunn gelemio mu kiii:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?