Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benim tam yokluğuna alışıyorsun bu sefer izne geliyo tekrar ayrılmak daha zor oluyo
seni çok iyi anlıyorum
bi aşkımı gönderirken birde yemin töreninden sonra eve dönerken çok zor ayrıldım
allahtan izin kullanmadı

bu arada şafak 9+4
çok özledim artık :asigim:​

şimdiden allah kavuştursun canım gelişi güzel ama gidişi çok kötü oluo ama ii yönden düşün geldiği zaman bidaha gitmicek bitirip gelcek allahın izniyle üzülme canım allah başka ayrılık vermesin hayırlısıyla sağ salim gelsin bütün askerlerimiz :Saruboceq:

kızlar çok sağolun teşekkür ederim Allah başka ayrılık vermesin napalım beden ayrı olsun yeterki gönüller ayrı olmasın bedeb her türlü birleşir ama gönül öle deil...

KIZLAR LıSTEDE ıSıMLERı OLMAYAN VARSA BANA ÖZELDEN MESAJ ATIN BU GECE 12 DEN SONRA KAÇ OLUYO ŞAFAKLARINIZ EKLıM ARTIK ADI OLMAYAN KALMASIN...

Allah kavuştursun kızlar..
ya kusura bakmazsanız ben bir şey sorucam..belki bileniniz vardır..
erkek arkadasım Şubat'ta mezun olacak Nisan a yetişmez diyip duruyo..yetişir mı sizce?daha dogrusu o kadar kısa sürede askere giden oldu mu?Ağustos a kalmasın istiyorum da ben :)

cnm bnm bence hiç üzülme gitsin ki btirip geri gelsinnn.evet izin dönüşleri çok kötü oluo ama bir an önce gelmesi için gitmesi gerekiyor...:teselli:

yetişir cnm yetişir bnm üniversiteden bi arkadaşım vardı oda şubatta mezun oldu nisanda gitti...

yetişir cnm yetişir bnm üniversiteden bi arkadaşım vardı oda şubatta mezun oldu nisanda gitti...

okuldan ilişkisini kesin kesmiş olursa dilekçe yazdığı takdirde kesinlikle yetişir canım,benim nışanlım iki ay içinde gitti,ama dilekçelerde belirli tarih aralıklarında yazılıyo yani önemli olan dilekçesini o tarihlere yetiştirmesi..

ebuşuuummm nie böle diosunn gelemio mu kiii:çok üzgünüm:

ya hilalim sorma ya bu sabah 8 de binecektiya işleri hala bitmemiş biter bitmez binicem dedi ama hala aramadı demek hala bitmedi eğer ki 3 e kadar bitmezse bugün binmeyecek yaa çok mutsuzum ve 10 ssat yol düşün yaa keşke binsede gece yarısı burda olsa yeterki istanbula gelse :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…