- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.701
ay arkadaşlar bu kadar aksilik olur artık ben onu saat 3te 4 te binecek diye bekliyorum zavallım bu seferde izin kağıdı problemi yaşıyormuş :sinifsinif:meğerse birisi izin kağıdını kaybetmiş hangi hain ise bunu arkadaşına yapanlmaz: neyse artık yarına hiç bi işi kalmamış allah ın izniyle yarın sabah yolo çıkarsa sabahta bu saatlerde yanımada olcak dua edinde bi aksilik çıkmasın yaa:Saruboceq:
inşallah canım hayılısıyla bi gelseboshayallersmileAllah kavuştursun inşallah arkadaşım..
doy sevdiğine bakalım ne güzel oh:)
:Saruboceq::Saruboceq:
bitirip temelli gelsinler inşallah..
dizimizin dibinden ayırmayız ondan sora:)
aşkımmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnn yoksunnnnn yanımdaaaa nasılll nasılll dayanıcammmm seni bekliyorum ama gelmene çok war offfff beni de al yanınaaa burda hayat durdu renklerin anlamı yok hawa nasıl bilmem aklım ruhum kalbim sende seninle birlikte onları geri getir bana ihtiyacım war sana bakışlarını özledim seni çok özledim seni çok sewiyorummmmm hayatıma dewam etmem için sana ihtiyacım war durdu zaman geçmiyooo gel gellll artıkmafoldumbenmafoldumben gittigin yer soguk dye mont giymeden çıkıyorum sokaklara sen ne kadar üşüyosan bnde üşürüm sen açsan bnde aç kalırım dayanamıyorum yoklugunaaaa mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?