- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.721
gfb1907 canım alışmak diye birşey yok aslında sen sadece kendini rahatlatıyorsun zamanla o koca kütle günler geçtikçe hafifletiyor seni bir gün, bir gün derken birden sonlarda buluyorsun kendini.
Ama dua et rabbim bundan başka ayrılık vermesin o sevdalı yüreğine...
en kötü ayrılığınız bu şekilde sonunda kavuşacağını bildiğin şekilde olsun...:teselli:
şuan aşkım yolda ve saat 7 gibi burda olcak çok heyecanlıyım onu karşılamaya gitcem terminale opuyorumnanaktannasıl olcak acaba çok heyecanlıyım Şenizhihoyyyt:asigim:
şuan aşkım yolda ve saat 7 gibi burda olcak çok heyecanlıyım onu karşılamaya gitcem terminale opuyorumnanaktannasıl olcak acaba çok heyecanlıyım Şenizhihoyyyt:asigim:
aşkım aramadı sabah konuştuk ama ararım ben seni demişti içimde binbir kuruntu war yarın sınawımda war hiç çalışamadm aramasını beklemekten.yrn sabah hemen arar inşallah yoksa kafayı yerimmafoldumben
sonunda gelebiliyo yani ebuşum çok sevindim tatlım yaa ee artık seni buralarda göremeyiz kaydirigubbakcemile3
ay cnm hadi gözün aydın olumunekankayizsmile
sen şimdi bu saatlerde hasret gideriosundurr..ebuşuuummmm...hadi gözün aydın cnmmmŞeniz
Çok sevindim canım bol bol tadını çıkarın ayy ne güzel yaahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?