Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 423offf
biraz önce aşkım aradı da rahatladım biraz
en son cumartesi konuşmuştuk
bi ara telefon kesildi konuşurken
meğer aşkımın kontörü bitmiş
hemen ben aradım tabii

3 gündür aramadı beni.. mafoldumben

arayamıyordur canım kötü düşünme
kulubeler bozuk olabiliyor
birde sanırım seninki acemide şu anda
biliyorsun acemide eğitim oluyor ve çok yoruluyorlar
mutlaka arayacaktır fırsat bulduğunda
bir kere beni 4 gün boyunca arayamamıştı eğitimlerden dolayıboshayallersmile
birde senle şafağımız aynı sanırımvereliniortak

anlamadığım haftasonu çarşı izni vardı internete gitmesini ısrarla söylemiştim. gittiğinden beri hiç görmedim. geçen hafta kafeler çok dolu demişti bu hafta da girmedi merak ettim. bi tanıdığımında erkek arkadaşı aynı yerde o girmiş msn ye baya görüşmüşler. noldu neden girmedi anlamadım. mafoldumben canım buna sıkkın biraz da, tanıdığım o kadar çok asker var ki çevremde. çoğunu gördüm haftasonu. hatta netten hiç çıkmadım bekledim ama gelmedi.
neyse napalım aradığında sorcam artık kaydirigubbakcemile3
yarın mektup göndercem ona. oku oku bitmiyo delikafadulden

cnm bişey sorabilir miyim gönderilen mektuplar açılıyor mu

askeriyeye dışardan gelen herşey açılır ve bakılır..
zarflar açık olarak teslim ediliyo mesela

Evet canım askeriyede herşeye önce komutanlar bakar ondan sonra askerlere dağıtırlar.
Benim sevgilim şu an cep tlf kullanıyor.çok şükür arama derdimiz olmuyor Aman nazar değmesin :asigim:
Mektup yazacağım zaman sıkı sıkı tembih ederdi.Sakın cep tlfdan bahsetme diye.sırnaşık şey
Rabbim hepimize Tez zamanda kavuşmak nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kızlar,cep telefonlarından bahsetmeseniz mi acaba..
dışardan bi okuyan vs olur,ne biliim..

balım güzel dileklerin için sağol canım ama bu işlerin içinde aile sorunu olunca biraz karışıklık oluyo işte bakalım nasıl olcak o askerden geldikten sonra sorun yok artık dyo ben de neden öle dyorum şimdi nedne bize destek felan olmuyolar diyorum ama ne yapcan öle işte onada bişey diyemiyorum

walla canım ben onu otogarda bekliyorum saat:7.30 da indi ben arkadan sarıldım buna çok sevindi şaştı kaldı felan bide şok oldu öle geçti ama keşke hep böle olsa

şok oldumu ayy ben şimdiden heyecanlıyım ya:kedi:
görüceğim an için:ecrin_bebek:
olucak cicim ya askerlik bi bitsin hepsi olucakboshayallersmile

tatlım gözünaydııııınnn bak değdimi o kadar şeye değmedi askerlik bu güzelim olucak böle şeyler zamanla alışcaksın sende şimdi daha yenizin ilerde bu kadar stres yapmazasın...

şok oldumu ayy ben şimdiden heyecanlıyım ya:kedi:
görüceğim an için:ecrin_bebek:
olucak cicim ya askerlik bi bitsin hepsi olucakboshayallersmile

ohooooo hele bi birsin şu askerlik neler olce neleeerrrrrrr....bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…