Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ailesine soramıyorum bilemafoldumben kıskanacagından değilde dışardan biri aradı diye ona kızarlar mı onu düşünüyorum

bilmem kızmazlar heralde :uhm:
ailesine neden soramıyosun öyle laf arasında muhabbet açılır zaten
en azından rahatlarsın:teselli:
kaç gündür aramıyordu:1ninca:

ailesiyle konuşmuşlugum pek yok henüz o yüzden çekiniyorummafoldumben

anladım:teselli: bence sabırla bekle arıyacaktır mutlaka:teselli::teselli:
hem fırsat olmamıştır nedenn aramasın yani endişelenme yorgundur bide telefon
sıraları var ayakta durucak halleri kalmıyor nasıl arasın:teselli:

ailesiyle konuşmuşlugum pek yok henüz o yüzden çekiniyorummafoldumben

canım çok sabırsızsın artık eskisi gibi olmicak biliyosun sende. beni bi kere 10 gün aramadı düşünsene parası azalmış atm çalışmıyomuş kontor alamamış. yani olacaktır böyle şeyler. hem her zaman telefon bulamaz ki kalabalık olacaktır bir o değil herkes arıyodur. kendini böyle skmana gerek yok.
inan onunla konuşmak istediklerim var ama beklemek zorundayım zor ama napalım

biraz daha beklicem bakalım dayanana kadarmafoldumben sesini duymayı çok istiyorum

offfmafoldumben

arayınca ne diyecegim onu düşünüyorum offmafoldumben ordakiler ona kızarsa sonra daha kötü olurummafoldumben

bak canım sen ancak bu şekilde kendini yer bitirirsin başka kimseye birşey olmaz kasma kendini orası ana kucağı değil asker ocağı bunu sende çok iyi biliyorsun bunun için kendini yiyip bitirmek yerine daha çok dua et onun için...En güzeli en yaralısı bu olacaktır emin ol.

hem belli bir numarası varsa askeriyenin Sevgilinin adını soyadını bölüğü falan söyle çığırsınlar ismini kurtul bu kendine zulmlerinden.buna kızacakları birşey yok bu her askerin hakkıdır.sevdikleri ve sevenleri ile konuşmak...
Şahsen ben bi kere aradım komutanı ile görüşmüşüm bilmeden Allah razı olsun o kadar kibar ve iyiydi ki hemen çağırdı sevgilimi.hem belki bu süpriz sevgilininde hoşuna gider ve çok iyi moral olur :teselli:

ne kadar güzel yazmışsın teşekkür ederim iyi bi haberim war sewgilim aradı dünyalar benim olduuuuuuuuuuuuuu çok mutluyum şükürler olsun Allah ıma off güneş dogdu sanki..ama böyle çok aramadıgı zaman olurrsa ki inşallah olmaz cesaret werdin bende aricam artık kim çıkarsa karşıma..off şafak 409 aslanlar gibi beklicem aşkımı hepimizin oldugu gibi

ohhhh! gözün aydın tatlım yaa inan senin adına çok mutlu oldum.. olumunekankayizsmile
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana malum bizi ancak biz anlarız bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…