- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.801
aslında bnmkide öyeydi sonra aşkım aradı 412 demişler ona 3 gün önce bende tamam dedim:) belki seninkide öyledir
Anladım bebeim duu bi sorayım aşkıma arayınca belki bizimde öyledir:dance:
benmki de merkezde tahtakale 6.hudut dedi ama bilmiyorum ktm ne oluyo anlayamadım
katm hani zine giden askerlerin teskere alanların yada ne bilim o tarafa düşenlerin birliğine teslim edildiği yer herkes önce oraya gidiyo ordan gidiceği komvoylar halinde gidiceği yerlere dağıtılıyo mesela şırnağa askermi düştü oraya gidiyo oraya gidicek askerlerin gelmesini beklio orda kalması gerekirse kalıyo komvoy tamam landığında oraya teslim ediliyo anladınmı canım ben,imkide oranın kadrosunda bu askerlerle ilgileniyo teslimatını evraklarını falan inceliyo bunlara bakıyo işte tomlama kampı işte bi nevi...
inşallah öyledir canım..off benimki de bi arasa çok mutlu olucam çokkmafoldumben
Üzülme artık canım ya bak benimkide aramadı dün sabahtan beri benide ağlatcan yahu aklıma sokma şunu:umursamaz:
anladım canım rahat galiba anldıgım kadarıyla ne güzel
eski yerine göre rahat tabi canım ama kafası çok yoruluyo insanlarla uğraşmak onlara laf anlatmak çok zor bi anda yüzlerce kişi gelio onlara yetişmek zor oluyo yoruluyo biraz ama en azından vaktin nası geçtiğini anlamıyo yoruluyo ama can tehlikesi çok fazla eski yerine göre yok çok şükür...
bugün sınawdan çıktım okuldan gelirken ağlamamak için zor tuttum kendimi boğazlarımda dğümlendi resmen bu gece gözlerim şişcek yine aramzsa sra yarın yine aynı bekleyiş ama Allah ın izniyle aricak bu akşam güzel haberlerle döncek bana inşallah seninki de inşallah bi an önce arar canım sende üzülmemafoldumben
Sen sınavlarına yoğunlaş bak bu günler geri gelmez derslerini etkilemesin valla benimde sağım solum belli olmuyo bi ağlıyorum bi iyi yönünden bakmaya calısıyorum yakında deliricem sanırımdelikafadulden
birlikte delirelim seninki genelde akşamları kaç gibi arıyo canım bi nerde asker şu an
Valla ben normal değilim bu aralar zaten bi ağlıyorum bi gülüyorum dengem şaştı sevgilim gelince manyak bi sevgili görücek karşısındaohaoldumsmile..Valla aksam ararsa 9dan sonra sabah ararsa 8 9 gıbı arıyo güzeli belli olmuo:sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben yalnız mıyım
off 6 oldu saat daha ne kadar beklicemmafoldumben hadi çal telefon lütfen çalmafoldumben
Ama yaapma böyle bak bende aynı senin gibiyim benim sevgilimde dün sabahtan beri aramıyo yapıcak bişey yok canım aramalarını beklicez bende kahroluyorum ama elden bişey gelmiyo:çok üzgünüm:
askeriyeyi aricam bu gidişle aramazsamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?