- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.901
kızlar yarın dogumgünüm ve nişanlım yanımda degil malesef ama çiçegini erkenden göndermiş.denizci oldugu için açıktalar sesinide duyamıcam.yarın hiç olmasın istiyorum.
aslında bu askerllik erkeklere her yönden iyi geliyor valla buna inanıyorum ama bu kadar uzun ayrılık pufffff yani artık :gitme:
bu arada benim bitanem bana süpriz yapacaktı tam belli olmadan demek istemedi ama bizim birbirimize süprizlerimiz nedense hep yarıda kalıyor sabırsızlıktan bir süprüsss yapmayı bile beceremiyoruz kaydirigubbakcemile3
1 saat öncearadı bebeğim dedi ki üstün başarı belgesi ile beni 1 hafta erken terhis edebilirler dedi alaya yazı göndermiiş komutanları onun haberini bekliyolarmış şimdi 10 15 gün içinde belli olurmuş.o zaman şafak olduğu günden 7 gün eksiğe düşecek ıNŞALLAH hayırlısı ise...
kızlar ne olur dua edin Hakkımızda hayırlısı ise bitaneme 7 günde olsa erken kavuşayım :Saruboceq:
mhsercim,inşallah kabul ederler canım bi gün bile o kadar öenmliki bizim için inşallah olur yaa
melikecimgel beraber ağlayalım canım bende aynı sen gibiyim bugün
mhsercim,inşallah kabul ederler canım bi gün bile o kadar öenmliki bizim için inşallah olur yaa
Şafak 4 Ağrıyaaaa SeLaaaaammmm:lepi: bit ulen bit yeteeer fenalık geldi kafayı yicem mafoldumben
amin canım inşallah edilir.1gün ble gerçekten çok önemli Hayırlısı ile gelir inşallah.
4 be canım bu na da çok şükür darısı başımıza valla :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?