Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar yarın dogumgünüm ve nişanlım yanımda degil malesef ama çiçegini erkenden göndermiş.denizci oldugu için açıktalar sesinide duyamıcam.yarın hiç olmasın istiyorum.

canım benim doğum günün kutlu olsun şimdiden üzülme bak bu ilk ve son olcak bi dahaki bütün doğum günlerinde hep yanında olcak inşallah...a.s.

aşkım benim yaa bugün aradı hiiiç aklımdan çıkmıyosun dediii sürekli seni hatırlatıcak bişi çıkıyo karşıma dedii geldiğimden beri her gece rüyamda görüyorum dedi gece rüya görmüş hava alanındaymışız o inmiş bakmış ben onu karşılamaya gelmişim sonra bitti aişte aşkım bak bi daha gitmiceksin demişim sarılmışız birbirimize sonra bi uyandım etrafıma baktım yine burdayım dedi,kıyamam ona ben yaa aşkım benim yaaa....mafoldumben

benim de aşkım aradı şimdi, ay nasıl özlemişim, sesi bile değişmiş çocuğun canım benim yaa, uzun uzun konuşuk ne güzel şeyler söyledi off ağlicam çok özledim çookk. Allah'ım nasip eder de inş. izinde yanına gidebilirim.

aslında bu askerllik erkeklere her yönden iyi geliyor valla buna inanıyorum ama bu kadar uzun ayrılık pufffff yani artık :gitme:

bu arada benim bitanem bana süpriz yapacaktı tam belli olmadan demek istemedi ama bizim birbirimize süprizlerimiz nedense hep yarıda kalıyor sabırsızlıktan bir süprüsss yapmayı bile beceremiyoruz kaydirigubbakcemile3
1 saat öncearadı bebeğim dedi ki üstün başarı belgesi ile beni 1 hafta erken terhis edebilirler dedi alaya yazı göndermiiş komutanları onun haberini bekliyolarmış şimdi 10 15 gün içinde belli olurmuş.o zaman şafak olduğu günden 7 gün eksiğe düşecek ıNŞALLAH hayırlısı ise...
kızlar ne olur dua edin Hakkımızda hayırlısı ise bitaneme 7 günde olsa erken kavuşayım :Saruboceq:

inşallah canım ya bak ne güzel. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

mhsercim,inşallah kabul ederler canım bi gün bile o kadar öenmliki bizim için inşallah olur yaa

melikecimgel beraber ağlayalım canım bende aynı sen gibiyim bugün

çok farklı bi duygu. nasıl tembihliyo, bak sıkı giyin hasta olma, üzülme ağlama, derslerini çalış, neler neler...
çok hoşuma gidiyo.
ayrıca mektup yazmam da onun çok hoşuna gidiyomuş. ismi okunduğunda mutlu oluyomuş. hep yaz diyo :kedi:
Allah'ım sevdiklerimize sağ salim önce ailelerine sonra da bizlere kavuşmasını nasip etsin.
Hayırlısını versin inş. :Saruboceq:

:hooray:turkbayragiŞAFAK 57 SİNOP'A SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

mhsercim,inşallah kabul ederler canım bi gün bile o kadar öenmliki bizim için inşallah olur yaa

amin canım inşallah edilir.1gün ble gerçekten çok önemli Hayırlısı ile gelir inşallah.
Şafak 4 Ağrıyaaaa SeLaaaaammmm:lepi: bit ulen bit yeteeer fenalık geldi kafayı yicem mafoldumben

4 be canım bu na da çok şükür darısı başımıza valla :Saruboceq:

Şafak: 42

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

amin canım inşallah edilir.1gün ble gerçekten çok önemli Hayırlısı ile gelir inşallah.

4 be canım bu na da çok şükür darısı başımıza valla :Saruboceq:

bilsen son gün ızdıraplarını hele tunceliden elazığa oln yol
Rabbim sağ salim gelmeyi nasip etsin dua edin sizde yolda bi sorun çıkmasın

:asigim:şafak 5+4

Senden önce öylesine nefes almış bu beden
Seni beklemişim ben bir ömür boyu
Meğerse hiç bilmeden
En büyük aşkımdın belki ama
En büyük korkumdun bir yandan da
Ya bir gün biterse
Bu aşk diye ağlıyorum her gece
Ben senin kalbinde hayat buldum
Sen alınyazım ilkbaharımsın
Yokluğun sanki kıyamet gibi
Sevgilim sen benim can damarımsın.....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…