Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

YAAA ŞU YÜZLER BİTSİN ARTIK BİTSİİİİİNNNN... SON 23 GÜN YAA AMA GEÇMİO İŞTE GEÇMİO ZAMAN DURDU SANKİ...STRESTEN KENDİMİ YEMEĞE VERDİM DELİ GİBİ YİYORUM GÖTÜM BAŞIM ŞİŞTİ İİCE YAA GÖBİŞE ÇIKTI OFFFF NAPCAM BEN BÖLE Y 5 KİLO ALDIM SIKINTIDAN 5 NASI VERCEM BİLMİORUM YAA....-tatlicadiarzu-:tomato:

bilsen son gün ızdıraplarını hele tunceliden elazığa oln yol
Rabbim sağ salim gelmeyi nasip etsin dua edin sizde yolda bi sorun çıkmasın

Allah'ım bütün askerlerimizi korusun yarabbim her ezan vakti ve her gece başımı yastığa kyduğumda bencillik etmeyip bütün asker kardeşlerim içinde bolca dua ediyorum rabbim duysun sesimizi inşallah...En güzel dualar askerlerimizle olsun inşallah....
Sende bana dua et benim askerimde hayırlısı ise 7 gün önce terhis olsun...
7:gitme:gün bile bir ömür sanki....

Canım rahatlasana sen yaa son 23 gün sonra 100lere geliceksin sonra plakalar sonra sevdiğin kollarında:jeyyar::jeyyar:
Ye sen boşver ye valla bende yiyorum deli gibi hemde hem yemek yemek güzeldir ye gitsin sevdiğimizin gelceği zaman rejim neyin yaparıkolumunekankayizsmile

Suu napıon canımcım olumunekankayizsmile
Bende özledim hem de deli gibi geldiği gün benden kurtuluşu yok dakika başı öpücem:jeyyarhaoldumsmile

iyiyim yawruz sen napıosunnnnolumunekankayizsmile
bende bende bende bendeguclubacismile
özledim ya:gitme:
sen neelr yapıon aradımı sevdiceğinşakkıdı
kuzu sen şafağı programdan mı hesapladınşutarafagitti

iyiyim yawruz sen napıosunnnnolumunekankayizsmile
bende bende bende bendeguclubacismile
özledim ya:gitme:
sen neelr yapıon aradımı sevdiceğinşakkıdı
kuzu sen şafağı programdan mı hesapladınşutarafagitti

iyi demek adet olmuş bacım olumunekankayizsmile
Sevdiceğimle dün 3 kere konuştuk bana dediki aşkım ben 21 29 şubat arası dağıtıma gelicem öyle dedi komutanlar dedi ben çok üzüldüm noldu sesin neden değişti dedi bana üzüldüm gittikçce kavuşmamızı uzatıyolar dedim aşkımda yapıcak bişey yok ben seninim sende benim beklicez aşkım dedi kapattık teli sonra nöbetten sonra tekrar aradı aslında şubat 19 21 arası dağıtımmış bana sürpriz yapmak için öyle demiş ama ben üzülünce gerçeği söyledi aşkım ya sürpriz peşinde gurbet ellerdeopuyorumnanaktan
Ben kafamdan hesaplıyom canım 1 aralıktan beri asker sayılıyo ordan itibaren sayıyorum iştezemuszemus

annadım cicimolumunekankayizsmile
eneee bak sen sürpriz yapıcak ya inşallah bizimki 19 filan değildir yasenağlama
14 e sabitlemiştim kendimi-tatlicadiarzu-
arasın sorucamlülülülülülü 19 olursa olmazzzzz yaaasenağlama

annadım cicim benimki 2 sinden beri sayılıyo ama ben 3 ünden sayıyorum sağlam olsun bide programa yazıp bakıom kafamdan karışır diyerekten
sizin acemilik kaç gündüolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…