Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

offf
çok karmaşık duygular içindeyim
bu gece sondan üçüncü gecem
aşkım olmadan yatıcam
şafak :2
zemuszemus

neden karmaşık duygular içindesin?? mutluluktan uyuyamıyosundur umarım çünkü mükemmel bi hbr bu 2 güncük süper yaa senin yerinde olsam keşkeeee..mafoldumben
karmaşık duygulardan kurtul direk mutluluga odaklan:) çk güzel yaa imrendim çok fenaaa pufff

yaa
senki yokluğuna istemeden alışmış gibiyim
ama gelmesini çok istiyorumkafamçokkarıştı
ben doğum yaptıktan hemen sonra gittiği için de biraz endişelerim varbilmiyorumkismile
babalığa kolay alışabilecek mi :ecrin_bebek:
davranışları ne yinde değişecek yada değişecek mi çok merak ediyorumboshayallersmile

anladm canım zor bi durum ama alışır zamanla anlar ne ldugunu:) üzülme sen kimbli ne özlemlerle gelecek çocugunun yanına

Şafak 2 Adıyamanaaaaaaa SeLaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm:lepi:

karmakarışık bir haldeyim hem zmn geçmio hemde 2 gün kalmış ayy napcağımı bilmiyom pazar günü kavuşacağımızda meçhul mafoldumben of of yeter ya bit artık

ayy aşkıma ders çalıştırıyolarmış da 90 almış yaa :kedi:
bilmem kaç kişinin içinde 7 kişi iyi almışta çift çarşı izni vermişlerr zemuszemus
Allah'ım inşallah bu haftasonu aşkımı görebilirim, çok özledim yaa mafoldumben

Şafak: 40
opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

kızlar dün akşam size derdimi yazarken birden tlf çaldı hiç beklemiyordum çünkü askerim 9'da gece nöbetine çıkar.
neyse aradı ikimizde yaşananı unutup birbirimizden özür diledik uzatmadık olayı...opuyorumnanaktan
Ya bu aralar biraz fazla alınganım çünkü hormonlarım kendi başına haretket ediyolar beni dinlemeden kaydirigubbakcemile3
ona da söylemiştim aşkım böyle böyle birşey dersem alınma kızma diye o da alıştı zaten 4 senedir malum günleri anlıyor bulaşmıyo :kedi:
neyse böylelikle anlamsız yere çıkan polemik daha fazla uzamadan bitmiş bulundu :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…