- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.061
nasılız bugün??
benim içim kıpır kıpır nedense. opuyorumnanaktan
Selam kızlar noldu susu neyin var canım
ben iyi degılım vlla:gitme:
hoşgeldin didem içim acıyo nasıl alışıcam ben:gitme:
Bende öyleydim son günler canım içim acıyodu asker eğlencesi yaptılar orada bile ağlamamak için kendimi zor tutmuştum ama askere gidince oraya yerleştikleri zaman bide hergün aramaya başladıkları zaman acın yarıya iniyo bak benim sevgilimde 43 gün önce gitti sana yemin ediyorum ne çabuk geçti dıyorum şimdi bakınca inan geçiyo zaman hele çalışıyo veya okuyosan vakit geçirecek birşeyin varsa dahada çabuk geçiyo zaman canım benim sen gönlünü ferah tut aynı acıları yaşadım bende hemde yakın bir zamanda..
tşk.ederim canım ilaç gibi gelıyo burası bana aynı şeyleri yaşadıgımız için anllıyosunuz:1rolleyes: inş. şu bıkac gunu bı atlatsam
susu atlatılıyo canım ya bende ilk günler öyleydim burdaki kızlar destek oldu sağolsunlar..zaman öyle çabuk geçiyo ki bi zaman sonra izne gelceği günü saymaya başlıyosun çok tatlı bi duygu mesela benim sevgilim 32 33 gün sonra izne gelcek ben şafak yerine onu sayıyorum izne geldiğinde neler yaparız diye plan yapıyorum böylece kendimi mutlu ediiyorum..Ama sana bişey diyimmi askere gidince aradaki bağ dahada kuvvetleniyo daha çok özlüyo daha çok bağlanıyo sana güzelim üzme kendini burda hep beraber atlatıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?