- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.081
kızlar bende geldim sohbet etmeye .. bende sewgilimi yeni gönderdim sayılır şafak 405 mafoldumbenmafoldumben nasıl geççek bilmiyorum wanda yapıyo askrligini bi delilik yapıp gidicem ilk fırsatta yanına..kendimi bu düşünceyle teselli ediyorum..offf
kızlar bişey sorucam bide ya benımkısı pazar gunu gıdıyo ya yarın son defa gorusucez dışarda bulustuktan sonra bizde gıdelım diyo bütün herkes orda olucak:kedi: gıtmessem darılıyo
anneme soyledım şimdılık daha cıddı oldugu tam bellı degıl gıtme diyo napim??
kuzum hoşgeldin..van çok uzak be canım bilmediğin bi şehir bide doğuda kız başına gitme oralara canım ya Allah korusun başına bişey falan gelirfisfisfis
hoşbulduk canım benim .. ya aslında bende çok tedirginim ama böyle bişey yaparsam çok mutlu olmaz mı yaa..uçakla giderim izin günü o da beni alır orda hawaalanından hiç biyere ayrılmam korkarım zaten:):) beklerim orda .. güzel bi anı da olur hem göze alabiliim belki çok düşünüyorum bunu..off yaa sen nasılsın canım nasıl gidiyor şafak sayımları
ahh aahh boshayallersmile
aşk sen nasıl bir şeysin :sinifsinif:
sevgilim izne geldiiii :dance: ve bana süpriz yaptııı o kadar mutluyumm kiii kuzenlerimle ayarlamışlar kahvaltıya gitmiştim daha sonra odaya geçtik tam oturcaktım arkamdan biri gözlerimi kapadı ama elleri nasıl titriyo ve kalbi nasıl hızlı atıyo anlatamam ellerine dokundum ve aşkıımm dedim döndüm ve biriciğimi gördüm doyasıya sarıldımm onaaa çokkk heyecanlandım şaşkındım ve çookk mutluyuumm ben aşkımaa çookk aşığıımm yaaa :asigim:
Güzel bi anı olurda biraz daha bekle canım istersen ailenden nasıl izin alıcaksın..
Benim güzel geçiyo canım mehtap sayıyom 1 ay sonra izne geliyo sevdiğim:asigim:
Senin erkek arkadasın gelmişmiydi izne?
sevgilim izne geldiiii :dance: ve bana süpriz yaptııı o kadar mutluyumm kiii kuzenlerimle ayarlamışlar kahvaltıya gitmiştim daha sonra odaya geçtik tam oturcaktım arkamdan biri gözlerimi kapadı ama elleri nasıl titriyo ve kalbi nasıl hızlı atıyo anlatamam ellerine dokundum ve aşkıımm dedim döndüm ve biriciğimi gördüm doyasıya sarıldımm onaaa çokkk heyecanlandım şaşkındım ve çookk mutluyuumm ben aşkımaa çookk aşığıımm yaaa :asigim:
ben istanbulda okuyorum ailem memlekette..2 ay sonra falan giderim gidersem..izne gelmişti 5 gün o da sadeceyılbaşında..doyamadan gitti tekrar ..pff..senin adına sewindm bak ne güzel az kalmış gelcek görceksin şimdiden çok heyecanlısın dimi ne güzel yaa..kıskandımmmm
Sen bilirsin canım git istersen ama sevgilin sonra kızmasın sana belli olmaz sağları solları o yüzden diyorum..heyecanlıyım canım planlar yapıyorum geldiğinde şunu yaparız bunu yaparız diye fena özledim anlıyacağın ama ben 43 gündür hiç görmedim bitanem ya:kedi:
özledim valla canım..sen bilirsin kuzum git o zaman..bizde bazen kısa bazen uzun konusuyoz ama yetiyo canım sabır sabır dua ediyom ben devamlı seneye bu zamanlar plakalarda olucaz açıp bu sayfalara bakarız canım:teytey:.Ya şafak benim hesabıma göre 415 ama şafak programı bana kıyak geçiyo sanırım 410 diyo anlamadım gitti kuzum:roflol:
Süpermiş sevindim tatlım Tadını çıkarınolumunekankayizsmile
darısı başımızaaopuyorumnanaktan
ayy nasıl güzel nasıl güzel birşey yaa...
tut bırakma onu delikafadulden
alkisalkisalkis
şafak programı ne diyorsa dogrudur kaydirigubbakcemile5 seneye bu zamanları iple çekiyorum o günler bi gelsin okuruz birlikte bu sohbetler:) off çok güzel olcak o zamanlarrrrr
evet canım çok güzel olcak sadece sabredicez..
Siz ne zamandır birliktesiniz sevdiğinle söz nişan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?