Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzum hoşgeldin..van çok uzak be canım bilmediğin bi şehir bide doğuda kız başına gitme oralara canım ya Allah korusun başına bişey falan gelirfisfisfis

Canım git bence bak benim sevgilimde gitmeden bir gün önce çağırdı beni gitmiyecektim ama çok darıldı gittim düşün sülalesi ordaydı gittim ama yerin dibine geçtim utancımdan hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım:kedihaoldumsmile

kuzum hoşgeldin..van çok uzak be canım bilmediğin bi şehir bide doğuda kız başına gitme oralara canım ya Allah korusun başına bişey falan gelirfisfisfis

hoşbulduk canım benim .. ya aslında bende çok tedirginim ama böyle bişey yaparsam çok mutlu olmaz mı yaa..uçakla giderim izin günü o da beni alır orda hawaalanından hiç biyere ayrılmam korkarım zaten:):) beklerim orda .. güzel bi anı da olur hem göze alabiliim belki çok düşünüyorum bunu..off yaa sen nasılsın canım nasıl gidiyor şafak sayımları

Güzel bi anı olurda biraz daha bekle canım istersen ailenden nasıl izin alıcaksın..
Benim güzel geçiyo canım mehtap sayıyom 1 ay sonra izne geliyo sevdiğim:asigim:
Senin erkek arkadasın gelmişmiydi izne?

sevgilim izne geldiiii :dance: ve bana süpriz yaptııı o kadar mutluyumm kiii kuzenlerimle ayarlamışlar kahvaltıya gitmiştim daha sonra odaya geçtik tam oturcaktım arkamdan biri gözlerimi kapadı ama elleri nasıl titriyo ve kalbi nasıl hızlı atıyo anlatamam ellerine dokundum ve aşkıımm dedim döndüm ve biriciğimi gördüm doyasıya sarıldımm onaaa çokkk heyecanlandım şaşkındım ve çookk mutluyuumm ben aşkımaa çookk aşığıımm yaaa :asigim:

Süpermiş sevindim tatlım Tadını çıkarınolumunekankayizsmile

Güzel bi anı olurda biraz daha bekle canım istersen ailenden nasıl izin alıcaksın..
Benim güzel geçiyo canım mehtap sayıyom 1 ay sonra izne geliyo sevdiğim:asigim:
Senin erkek arkadasın gelmişmiydi izne?

ben istanbulda okuyorum ailem memlekette..2 ay sonra falan giderim gidersem..izne gelmişti 5 gün o da sadece yılbaşında..doyamadan gitti tekrar ..pff..senin adına sewindm bak ne güzel az kalmış gelcek görceksin şimdiden çok heyecanlısın dimi ne güzel yaa..kıskandımmmm

darısı başımızaaopuyorumnanaktan

Sen bilirsin canım git istersen ama sevgilin sonra kızmasın sana belli olmaz sağları solları o yüzden diyorum..heyecanlıyım canım planlar yapıyorum geldiğinde şunu yaparız bunu yaparız diye fena özledim anlıyacağın ama ben 43 gündür hiç görmedim bitanem ya:kedi:

ayy nasıl güzel nasıl güzel birşey yaa...
tut bırakma onu delikafadulden

canım erkek arkadaşıma da dedim her ihtimale karşı bilsin diyehihoyyyt anlıyorum seni canım özlemişsindir ben 10 gündür ayrıyım çok koyuyo hergün telefonda konuşuyoruz hemen hemen ama çok kısa sürüyo ne dedigini anlamadan bi bakıyorum kapatmışız telefonu..hala içim rahat değil doya doya konuşamadan da nasıl oldugunu anlayamicammafoldumbenmafoldumbençok özledim bende yaaa off şafaklarımız aynı mı senle

özledim valla canım..sen bilirsin kuzum git o zaman..bizde bazen kısa bazen uzun konusuyoz ama yetiyo canım sabır sabır dua ediyom ben devamlı seneye bu zamanlar plakalarda olucaz açıp bu sayfalara bakarız canım:teytey:.Ya şafak benim hesabıma göre 415 ama şafak programı bana kıyak geçiyo sanırım 410 diyo anlamadım gitti kuzum:roflol:

alkisalkisalkis
şafak programı ne diyorsa dogrudur kaydirigubbakcemile5 seneye bu zamanları iple çekiyorum o günler bi gelsin okuruz birlikte bu sohbetler:) off çok güzel olcak o zamanlarrrrr

evet canım çok güzel olcak sadece sabredicez..
Siz ne zamandır birliktesiniz sevdiğinle söz nişan varmı

21 aydır bilikteyiz canım nasıl geçti anlamadım..onun askerlik bitiminde benim okulum yeni bitiyo olcak o da gelince kendine bi düzen kurunca artık nişan zamanı gelir inşallah..sizinki??:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…