- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.121
:gitme:
:asigim: :Saruboceq: :lepi: SAFAK DOGAN GUNEESS !! :lepi: :Saruboceq: :asigim:
Ve artik bitti sayilacak gunleerr ! Artik saymaya doyulmayacak yep yeni huzur dolu gunler basliyor Allah'in izniyle....
Rabbim ayri kalan tum gonulleri huzurla daimi birlestirsin !
Sukurler olsun bunu diyebilmeyi nasip etti;
:Saruboceq: :lepi: SAFAK DOGAN GUNESS !! :lepi: :Saruboceq:
:gitme: :asigim: :gitme:
gözünaydın bitanemm...Allahım sanada bu günleri gösterdi sonunda bi gün bizlerede gösterir inşallah rabbim hepimizi huzura kavuştursun dönmeleri önemli deil önemli olan döndüklerinde huzurla beraber dönmeleri bizde şuan pek mümkün gözükmüyo hayallerimizi çalıyolar yıkıyolar sevincimizi mutluluğumuzu kursağımızda bırakıyolar ama Allah büyüktür ümüt kesmek olmaz....Allahım bi daha ayırmasın sizi inşallah sevginizde mutluluğunuzda daimi olsun cnım benim gözünaydın olsun tekrardana.s.:1hug:Şeniz...
:gitme:
:asigim: :Saruboceq: :lepi: SAFAK DOGAN GUNEESS !! :lepi: :Saruboceq: :asigim:
Ve artik bitti sayilacak gunleerr ! Artik saymaya doyulmayacak yep yeni huzur dolu gunler basliyor Allah'in izniyle....
Rabbim ayri kalan tum gonulleri huzurla daimi birlestirsin !
Sukurler olsun bunu diyebilmeyi nasip etti;
:Saruboceq: :lepi: SAFAK DOGAN GUNESS !! :lepi: :Saruboceq:
:gitme: :asigim: :gitme:
hayat sensiz o kadar anlamsızki...sen yoksan nefes almakda yok sanki...gülmekde yok, mutlulukda yok...hiçbişey yok...herşey o kadar anlamsızki...sen hayatıma anlam katan sen....sen ruhuma nefes olan sen... sen canımın cananı sen...sensiz hayallerim ızdırap olup akarken gözlerimden ben yinede usanmadan karşı çıkıyorum bütün olumsuzluklara,sadece senin için... kafa tutuyorum bütün karamsarlıklara,sadece bizim için...ama bazen çok yoruluyorum...tükeniyorum... öyle ihtiyacım varki sana sensiz hiçbişeyin altından kalkamıyorum...yeter artık gel nolur,yeter artk bitsin nolur...dayanamıyorum...mafoldumben
Tesekkur ederim canim amiin amiin hepimiz icin..
Huzurdan ote koy yok evet, o olmadan hicbisey olmaz..
Pes etmeyin hangimiz icin hayirli olanin ne olacagini yada ne zaman karsimiza cikacagini bilemeyiz,
zaman herseyin ilaci.. Hakkinda hayirlisi olsun canim..tekrar saol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?