- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.101
bizimde 13 ay oldu canım kendi aramızda yüzük taktık aşkımlaopuyorumnanaktan
askerden gelince gerçeği olcak inşallah
valla öyle canım etrafımda görüyom kaç yıllık sevgilisini askere giderken yada gittikten sonra bırakan kızlar varsın kıymetimizi bilsin sevgiliemizzemuszemus
bizde 5 yıl 6 aydır birlikteyizz ahh nasıl zor gönderdim askere ben biliyorum ağlamaktan helak olmuştum
maşallah canım şafagınız kaç
tabiki de bizde onlarınkini bildigimiz için bekliyoruz..şu anda ne yaptıgını görmek isterdim muhtemelen uyumaya çalışıyodurmafoldumbenaşkım benim yaaa gecenin bi yarısı yanına gitsem izlesem onu sonra sabaha karşı kimse uyanmadan kaçsam..böyle çok hayal kuruyorum ama kötü oluyo sonrası..
atarsa 217 canım sizin kaç uzun dönem mi
şuan uyuyolardır muhtemelen benim aşkım yarın bide pazar carsıya cıkıcak nette görüşcez mutluyumopuyorumnanaktan
senin erkek arkadasın carsı ıznı yokmu canım
asker yolu bekleyen süper hatunlar akşamınız hayırlı olsun...
şafağınız hayırlısı ile çabuk atsın inşallah
bu akşam aşkuumm la pek konuşamadık babamında aşkumunda zamanlaması süperdi çünkü
hayır daha 10 gündür usta birliginde we hemen çıkamıyormuş keşke çıkabilse off çok isterdim nette görüşmeyi de çok isterdim yaa bak yine kıskandım çok fenamafoldumbenmafoldumben
Seninde akşamın hayırlı olsun canımolumunekankayizsmileİnşallah hep beraber atlatıcaz benimde bazen babam zamanlamayı süper ayarlıyo aşkım dün telde seni seviyorum aşkım dedi o sırada babam actı kapıyı bende seni seviyorum diyemedim:roflol:
kuzum olsun biraz zaman gecsın oda cıkmaya başlar belkide tel kullanır bellimi olur..Benim şimdi cıkmam lazım görüşrz yarın kızlar öpüldnza.s.
........sonra sen anlatsan yokluğunda neler yaptığını, ben gözlerinin içinde kaybolarak dinlesem. Ellerimiz kenetlense birbirine, hatta vücudumuz, sabaha kadar sarmaş dolaş uyusak yalnız rüyalara inat. Sen artık gelsen sevgili çünkü bu kalbin sana ihtiyacı var….
........sonra sen anlatsan yokluğunda neler yaptığını, ben gözlerinin içinde kaybolarak dinlesem. Ellerimiz kenetlense birbirine, hatta vücudumuz, sabaha kadar sarmaş dolaş uyusak yalnız rüyalara inat. Sen artık gelsen sevgili çünkü bu kalbin sana ihtiyacı var….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?