- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.221
bende varım artık aranızda ama sanırım benım kadar yenısı yok :gitme:
daha cuma gün teslım oldu yanı 3 gunluk asker :gitme: safak 452 :gitme:
nasıl gecer o kadar günnnn offfffff offffffffffffffffff
heyyyttt beee 20 lerde bittiii artık 110 lu sayılardayım:teytey:
19 gün sonra 100 ler bitiyo veeeee ver elini plakalar,ver elini doğan güneşşşş:sm_cool:
sen beni yiyemiceksin aşkımı yiyemiceksin biz seni yicez askerlik... VAN ii bak sevdiğime ii bak nişanlıma bi daha asla yüzünü göremiceksin onun silicem seni haritadan adını bile anmıcam...cokacimcoook
az kaldı aşkım 119 gün sonra hayat sadece ikimizin olucak beraber uyuyp beraber uyanıcaz az kaldı meleğim az kaldı...:asigim:
bugun başladı şafak 460eyvahedigeldismile
iyi akşamlar kızlar keyifler nasılzemuszemus
Ben dün sevdiğimi nette gördüm bana 1 hafta yeter herhalde mutluyum:icecream:
iyi akşamlar kızlar keyifler nasılzemuszemus
Ben dün sevdiğimi nette gördüm bana 1 hafta yeter herhalde mutluyum:icecream:
manısa merkezsızınkı?
bende varım artık aranızda ama sanırım benım kadar yenısı yok :gitme:
daha cuma gün teslım oldu yanı 3 gunluk asker :gitme: safak 452 :gitme:
nasıl gecer o kadar günnnn offfffff offffffffffffffffff
Canım en mutlu zamanların ohh valla senin zamanına gelmek için can atıyorum gözünaydın tatlım 110lu rakamlarıda yee sonra plakalarıda bi güzel yersin:sm_cool:
hoşgeldin canımm çok iiyin valla bu akşam keyfim tıkır sen nasılsın sende iisin aşkını görmüşsün daha ne olsun ben haftaya görücem inşallah bakalım nolcak,nası geçti konuşmanız iimiydi askerin nasıl...
hoşgeldin canım aramıza Allah kavuşturusn sağ salim inşallah ama sevinebilirsin en yenimiz sen deilsin bak senden yenileride var susu bugün gönderdi daha askerini üçüncü gününde eskimeye başladın kız...:icecream:
su haldeyken guldrdun benı opuyorumnanaktan allahta senı guldursun.
naber yawremmalsanaalsanasmile
idare ediozz özlem var özlemmmboshayallersmile
hadi gözün aydın cnmolumunekankayizsmile
ümmücüm biticek yicez bitircezzzzz şafak iflas edicekkk:lepi:
Allah kavuştursun cnm neden görüşemiyosun ki:gitme:ahh ahhh ınsallah dedıgın gıbı olur benım nısanlımın askere gıdıp gıtmeyecegı tam bellı deıldı hersey bı hafta ıcınde bellı oldu gıttı. ve bana hıc askre gıdıyomus gıbı gelmıyodu gayet ıyıydım ama ılk gun gectıkten sonra kafan dank ettı bende yoklugunu yenı fark edıyorum bırde asıl sorun hıc gorusemıyorumne alemde ne durumda bılmyıorum bu cokk daha zor
yaa bu arada bırı 460 yazmıs askerlık 460 gunmuben 455 bılıyrdumm yaa offffffffffffffffff
kız didoş 45 dedin de bende farkettim oldu kız 45 maşallahhhhhhh:dance:
yicez tabi pericim yaa bi ucundan sen bi ucundan ben bi ucundan o derken bi bakmışız askerlik bitmiş kalmamış...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?