Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende varım artık aranızda ama sanırım benım kadar yenısı yok :gitme:
daha cuma gün teslım oldu yanı 3 gunluk asker :gitme: safak 452 :gitme:
nasıl gecer o kadar günnnn offfffff offffffffffffffffff

Canım en mutlu zamanların ohh valla senin zamanına gelmek için can atıyorum gözünaydın tatlım 110lu rakamlarıda yee sonra plakalarıda bi güzel yersin:sm_cool:

bugun başladı şafak 460eyvahedigeldismile

canım benim başlamak bitirmenin yarısıdır derler gerçekten öle hayatım Allah hayırlısıyla sağ salim yapıp dönmeyi nesip etsin Allah ikinizede kolaylık versin, inan gittikten sonraki dönem gidene kadar geçirdiğin dönemden daha ii bi müddet sonrabunun farkına varıcaksın durdukça gözünde büyüyo 460 gün nası geçicek nası biticek napıcam onsuz falan filan kendini yiyip duruyosun ama bak gitti ve 460 günü 1 gününü yediniz bile böle böle bide bakmışsınki 100 lerdesin sende benim gibi Allak sabır versin tatlım inşallah bu ilk günleri çok zor atlatmazsın....:teselli:

iyi akşamlar kızlar keyifler nasılzemuszemus
Ben dün sevdiğimi nette gördüm bana 1 hafta yeter herhalde mutluyum:icecream:

hoşgeldin canımm çok iiyin valla bu akşam keyfim tıkır sen nasılsın sende iisin aşkını görmüşsün daha ne olsun ben haftaya görücem inşallah bakalım nolcak,nası geçti konuşmanız iimiydi askerin nasıl...

iyi akşamlar kızlar keyifler nasılzemuszemus
Ben dün sevdiğimi nette gördüm bana 1 hafta yeter herhalde mutluyum:icecream:

naber yawremmalsanaalsanasmile
idare ediozz özlem var özlemmmboshayallersmile
hadi gözün aydın cnmolumunekankayizsmile

ümmücüm biticek yicez bitircezzzzz şafak iflas edicekkk:lepi:

bende varım artık aranızda ama sanırım benım kadar yenısı yok :gitme:
daha cuma gün teslım oldu yanı 3 gunluk asker :gitme: safak 452 :gitme:
nasıl gecer o kadar günnnn offfffff offffffffffffffffff

hoşgeldin canım aramıza Allah kavuşturusn sağ salim inşallah ama sevinebilirsin en yenimiz sen deilsin bak senden yenileride var susu bugün gönderdi daha askerini üçüncü gününde eskimeye başladın kız...:icecream:

Canım en mutlu zamanların ohh valla senin zamanına gelmek için can atıyorum gözünaydın tatlım 110lu rakamlarıda yee sonra plakalarıda bi güzel yersin:sm_cool:

evet tatlım yicem tabi hapur hubur yicem tozunu bırakmıcam inşallah darısı başınıza inşallah hayatım...:hulya:

ahh ahhh ınsallah dedıgın gıbı olur benım nısanlımın askere gıdıp gıtmeyecegı tam bellı deıldı hersey bı hafta ıcınde bellı oldu gıttı. ve bana hıc askre gıdıyomus gıbı gelmıyodu gayet ıyıydım ama ılk gun gectıkten sonra kafan dank ettı bende yoklugunu yenı fark edıyorum bırde asıl sorun hıc gorusemıyorum ne alemde ne durumda bılmyıorum bu cokk daha zor

Sevindim canım iyi olmana bende iyiym Allaha şükür evet dün görüştük haftaya pazarda görüşücez..valla konuşmamız güzel geçti canım masum masum bakıyodu kameradan kıyamadım beni çok özlediğini geldiğinde herşeyin çok güzel olucağını onu sakın bırakmamı söyledi bende ona morel verdim güldük baya güzel geçti canım özlem sevgiyi aradaki bağı baya kuvvetlendiriyomuş bunu anladımopuyorumnanaktan..

naber yawremmalsanaalsanasmile
idare ediozz özlem var özlemmmboshayallersmile
hadi gözün aydın cnmolumunekankayizsmile

ümmücüm biticek yicez bitircezzzzz şafak iflas edicekkk:lepi:

yicez tabi pericim yaa bi ucundan sen bi ucundan ben bi ucundan o derken bi bakmışız askerlik bitmiş kalmamış...kaydirigubbakcemile5

Allah kavuştursun cnm neden görüşemiyosun ki:gitme:
ilk günler öle ama alışıcaksın zamanlaakannehir
ay ik gittiği zaman ben teselli arıodum şuan inanamıyorumsenağlama
hala arıyorum da işte-tatlicadiarzu-

yicez tabi pericim yaa bi ucundan sen bi ucundan ben bi ucundan o derken bi bakmışız askerlik bitmiş kalmamış...kaydirigubbakcemile5

Şeniz bitircez ay bizim devre kaybı ha aslında senle aynı olucaktı şafağım ama
geç gidince böle oldu:gitme: hayırlısı olsun napalım sağ salim gelsinlerde:ecrin_bebek:
kalmıcak tabe o bitmeye mecburkaydirigubbakcemile5

kız mehtabımı vericem listeye ama nazar değer die korkuyorum
harbi takıntı ettim:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…