- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.261
ay ne bileyim çok özledim yaaaboshayallersmiledemezler demezler söle çabuk sanada vuralım töpüğü delü manyah...
bi gün deyip geçmeeeee benimkide izinden döncekti son bi günümüz kaldı dedik burun kıvırdık ama o bi gün varyaaaaaa.....:jeyyar: bütün bi 26 güne bedeldi yaaaaaanii...-tatlicadiarzu-
hıh diyene bak diyeneee....sen nie sölemion o zaman delüü...alsanaalsanasmile
nişanlılığın avantajları bizde kendi aramızda sözlüyüz fırsatları kaçırmayız artık:jeyyar::jeyyar:
Kavuşalımda depolayalım biraz bikaç ay idare etsin canımaklinialirimsmile
anladım canım sorarsın sonrayerimsenibenonu hıcc bılmyıorumdeıdmya cok ani gitti mafoldumben bı hafta ıcınde gıttı ama dogru duzgun konusamadık bıle. sureklı mısafır gelen gıdden oldu. onun harıcınde de aman kendıne ıyı bak vs drken bunları hıc konusmadık zemuszemus
lan bana fırsat demeyindelikafaduldennişanlılığın avantajları bizde kendi aramızda sözlüyüz fırsatları kaçırmayız artık:jeyyar::jeyyar:
Kavuşalımda depolayalım biraz bikaç ay idare etsin canımaklinialirimsmile
ne bi kaç ayı yavrum yaa 15 daha gider valla onun üstüne...:roflol::roflol::roflol:
tamam canım hemen editleden ekliyorum şimdi deişirse sölersin düzeltirim heh şöle yola gel bakim didoşumun da dediği gibi bi daha yarılayana kadar liste yok aklını kullan tadına bak listelerin...aklinialirimsmileay ne bileyim çok özledim yaaaboshayallersmile
özlemden şaşırdım:çok üzgünüm: temem be canım ya tam gün bilmiyorum
kesinleşmedi kuzum ama sen sevgililer gününe göre hesapla büyük ihtimal böle olucakvereliniortak
Valla ya ben niye demiyom ki sağol canım aklımı başıma getirdin akıl kalmadı bende:içelim:
19 şubat 2010 mehtap şekerim ekle beni
lann suu hatunu sende eklet kendini daha bi daha şafağı yarılayana kadar liste yok ona göreguclubacismile
tamam canım hemen editleden ekliyorum şimdi deişirse sölersin düzeltirim heh şöle yola gel bakim didoşumun da dediği gibi bi daha yarılayana kadar liste yok aklını kullan tadına bak listelerin...aklinialirimsmile
canım yaaa benim nişan yıldönümümde kavuşuyon askerinealkisalkisalkis o gün bende aşkımla nişan yıldönümümü kutlıcam telden sen aşkına kavuşmanı kutlarken...kafamçokkarıştı
temem temem ekle ümmüşümm 14 şubat olaraktan ekle bakam uzarsa sizden bilirim:gitme:
ümmü ekle hadi adımı listede görmek istiyorum:roflol:
Allah kavuştursun arkadaşım,bi daha da hiç ayırmasın inşallah.
darısı başımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?