Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay ne bileyim çok özledim yaaaboshayallersmile
özlemden şaşırdım:çok üzgünüm: temem be canım ya tam gün bilmiyorum
kesinleşmedi kuzum ama sen sevgililer gününe göre hesapla büyük ihtimal böle olucakvereliniortak

hıh diyene bak diyeneee....sen nie sölemion o zaman delüü...alsanaalsanasmile

Valla ya ben niye demiyom ki sağol canım aklımı başıma getirdin akıl kalmadı bende:içelim:
19 şubat 2010 mehtap şekerim ekle beni
lann suu hatunu sende eklet kendini daha bi daha şafağı yarılayana kadar liste yok ona göreguclubacismile

anladım canım sorarsın sonrayerimseniben
ayyy hadi sende şafakçı oldun sağ salim bitirelim:Saruboceq:
nişanlılığın avantajları bizde kendi aramızda sözlüyüz fırsatları kaçırmayız artık:jeyyar::jeyyar:
Kavuşalımda depolayalım biraz bikaç ay idare etsin canımaklinialirimsmile
lan bana fırsat demeyindelikafadulden
özledimmmmmmmm bi depo yapıcam var yaa:roflol::roflol:

temem temem ekle ümmüşümm 14 şubat olaraktan ekle bakam uzarsa sizden bilirim:gitme:
ümmü ekle hadi adımı listede görmek istiyorum:roflol:

tamam canım hemen editleden ekliyorum şimdi deişirse sölersin düzeltirim heh şöle yola gel bakim didoşumun da dediği gibi bi daha yarılayana kadar liste yok aklını kullan tadına bak listelerin...aklinialirimsmile

canım yaaa benim nişan yıldönümümde kavuşuyon askerinealkisalkisalkis o gün bende aşkımla nişan yıldönümümü kutlıcam telden sen aşkına kavuşmanı kutlarken...kafamçokkarıştı

Süpermiş canım seneye nişan günü tarihinizde evli bir çift olmuş olcaksınız Allahın izniyle:Saruboceq:
Kızlar cümleten ii geceler muhabbet süperdi ama çıkmak zorundayım sevdiklerinize dua etmeyi unutmayın öptüm hepinizia.s.

:hooray:turkbayragiŞAFAK 52 ORDU'YA SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

Allah kavuştursun arkadaşım,bi daha da hiç ayırmasın inşallah.
darısı başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…