- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.241
dolceŞeniz annadım ben onusositosositohe yavrum ya 45 günü yedik kalan sağlar bizim olsun:roflol:
kalanınıda yiyelim sonra yicek yerimiz kalsın biraz anladın sen onu:jeyyar::jeyyar:
program 455 dedi öle hesaplıyorum:Sdeişiyo canım yaa 460 genel kavram ya ondan öle söleniyo ama kişiye göre deişiyo benimkide 456 gün yapıcak...
Allah kavuştursun cnm neden görüşemiyosun ki:gitme:
ilk günler öle ama alışıcaksın zamanlaakannehir
ay ik gittiği zaman ben teselli arıodum şuan inanamıyorumsenağlama
hala arıyorum da işte-tatlicadiarzu-
dolceŞeniz annadım ben onusositososito
mehtab gel lan:roflol: yettim gayrı:roflol: maşallah diyelim
program 455 dedi öle hesaplıyorum:S
Sevindim canım iyi olmana bende iyiym Allaha şükür evet dün görüştük haftaya pazarda görüşücez..valla konuşmamız güzel geçti canım masum masum bakıyodu kameradan kıyamadım beni çok özlediğini geldiğinde herşeyin çok güzel olucağını onu sakın bırakmamı söyledi bende ona morel verdim güldük baya güzel geçti canım özlem sevgiyi aradaki bağı baya kuvvetlendiriyomuş bunu anladımopuyorumnanaktan..
su haldeyken guldrdun benı opuyorumnanaktan allahta senı guldursun.
saol canım senıde allah tez zamanda kavusturssun
neden gorusemyıoruz bılmıyorumkı mafoldumben dun sabah bı aradı 2 dk tabı
cokkkk kalabalık herkes sıra beklıyo dedıkısa kestı o yuzden daha haberım yok :gitme:
1 haftada askere gitmek için dua edermiş:roflol::roflol:1 hafta canım anladın sen onu yer kalsın yeraklinialirimsmile:jeyyar:
canım bak diyim ilk hafta böle oluyor sonra düzene oturuyor:kedi: acayip sıra varmış:gitme:ne olarak gitti kaç gün acemilik:hulya:
Şeniz bitircez ay bizim devre kaybı ha aslında senle aynı olucaktı şafağım ama
geç gidince böle oldu:gitme: hayırlısı olsun napalım sağ salim gelsinlerde:ecrin_bebek:
kalmıcak tabe o bitmeye mecburkaydirigubbakcemile5
kız mehtabımı vericem listeye ama nazar değer die korkuyorum
harbi takıntı ettim:roflol::roflol:
dolceŞeniz annadım ben onusositososito
mehtab gel lan:roflol: yettim gayrı:roflol: maşallah diyelim
program 455 dedi öle hesaplıyorum:S
He valla canım gelsinlerde tadına bakalım artık:jeyyar:hemde nasıl hayatım hele bi izne gelsin bak nası pervane oluyo etrafında ben beş senedir birlikteyim nişanlımla ama izne geldiği zamanları daha önceden yaşamadım hiç bu kadar düşkünlüğünü belli etmiyodu sevgisini belli etmiyodu bi geldi offff tadından yenmiy vallaaa...naniknanik
anladım canım hayırlısıyla bitiricez hepimiz senin devren kaç:uhm:canım tam olarak bılmyıorumkı mafoldumben buradan ulastırma olarak gıttı ama gıttıgın yerde değisebılır demısler. o yuzden kesın ulastıma dıyemıyorum bilmiyorumkismile
eger ulastırma ıse mehtap 25 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: ay hiç gülesim yoktu ümmüm ya koptum:roflol:kız manyahmısın sen söle hemen eklim listeye yaa millet oraya girebilmek için bi yerlerini yırtıyo sende girmişsinde nazlanıyon çatlakmısın senkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
tamam canım doğrudur bi gün eksiksin benden hadi yine iisin iiiii...:CüvCüv:
anladım canım hayırlısıyla bitiricez hepimiz senin devren kaç:uhm:
bak 25 gün sonra finito en azından görüceksin:CüvCüv:
He valla canım gelsinlerde tadına bakalım artık:jeyyar:
Ayy ben gittiğinden beri alışveriş merkezi cafe gibi toplu mekanlara gitmiyom çünkü gördüğüm çiftleri boğazlayasım geliyoo çok kıskanıyorumdelikafadulden
canım devre hani senede 4 parti gidiyorlar ya o sıra oluyoranam ben daha yenıyım devre ne kı kafamçokkarıştı
tecıllı benımkı 88 dogumlu
:roflol::roflol: ay hiç gülesim yoktu ümmüm ya koptum:roflol:
napim aa az kalmış derler nazar değer sonra:roflol:
lan 1 gün eksiğin üstüne kaç tane varolumunekankayizsmile
:roflol::roflol: ay hiç gülesim yoktu ümmüm ya koptum:roflol:
napim aa az kalmış derler nazar değer sonra:roflol:
lan 1 gün eksiğin üstüne kaç tane varolumunekankayizsmile
uzarsa görürsün:dilcikar:Ulaaa yemişim nazarını benimde mehtabım 30 35 arası bişi ne nazarı değicek yavruşum yhaa manyak hatun:roflol:
canım devre hani senede 4 parti gidiyorlar ya o sıra oluyor
oy kyamamkaydirigubbakcemile2
canım yani 90-1 mi gitti 89-4 müfisfisfis
kızlar anlayan varmı kaydirigubbakcemile
doğum tarihi önemli değil tecilliyse şekercimmhihoyyyt
Ulaaa yemişim nazarını benimde mehtabım 30 35 arası bişi ne nazarı değicek yavruşum yhaa manyak hatun:roflol:
hihhihhiiikaydirigubbakcemile3
bende öleydim kız...ama bi geldi izne ufffff nasıl çıkarttım acısını varyaaa bide nişanlı olmanın verdiği rahatlıkda var iki günde bi beraberdik 26 gün boyunca bide asker olduğu anlaşılıyo ayrı bi havamız vardı yani girdiğimiz mekanlarda...:jeyyar:
valla canım bak tadına sende yavsiye ederim ama alışkanlık yapıyo hee gidince çok arıyosun doyumsuz bişi yanii...bayanssulusmile:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?