Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet öyle her gün arayamayacagı ihtimalini kafama sokamadım bir türlü offf ne oldu da aramadı diye yer dururum yrn da sınawıma çaışmam lazım ama baklım nasıl olcak akşam ararsa inş o zmn rahat ederim mafoldumben
Tatlım sen çok üzüyosun ama kendini bak benim sevgilimde bazen 2 günde bir arıyo ben takmıyorum artık kafama orası sivil hayat değil ki be güzelimeyvahedigeldismile

Hoşbulduk şekerimzemuszemus
Sevindim senin adına ben sevgilimle çok mesajlaşırdım 1.5 aydır mesajlaşamıyoz özledim valla mesajlaşmanın tadı başka oluyoolumunekankayizsmile

Evet canım mesajlaşmanın tadı bambaşkahihoyyyt
Senin sevgilin usta birliğinde nerde şu an canım?

ığdırda şuanda canım

Allah yardım ediyor bir şekilde canım
Allah nazarlardan saklasın
nazar boncuğumuzuda takalım

Ama böyle yaparsan 400 gün nasıl bitcek tatlım kendini hırpalıcaksın yapma böyle..
Bak ne güzel oyalanıcak bişeyin var sınav okul valla ben çalışmıyorum bütün gün evdeyim benim gibi olsan napardın canım düşünsene..Çalış sınavını askerlik yoluna okulu falan tekletirsin Allah korusun tatlımolumunekankayizsmile

didemcim aynı senin durumundayım bende çalışmıyorum 14aydır her gittiğin kapıdan da geri eli boş döndüm üstelik...bir işe gireyim en azından zamanı fark etmem diye ama kısmet işte...
bencede kafaya ne kadar çok takarsan o kadar çok bunalıyorsun ruhsal çöküntü yaşıyorsun...
Şahsen ben bu askerlikle bile zevk almaya çalışıyorum ileriyi düşündükçe

Bende öyleyim canım gece bile yastığın altına koyuyorum çok zararlı biliyorum ama sabah erkenden aşkım arar belki diyerektenopuyorumnanaktan
Canım çok ağladınızmı vedalaşırkenmafoldumben

bende senin gibiyim canım
telefonu yanımdan ayırmıyorum hiç
gece bile her an arayabilir umuduylaboshayallersmile

Bende öyleyim canım gece bile yastığın altına koyuyorum çok zararlı biliyorum ama sabah erkenden aşkım arar belki diyerektenopuyorumnanaktan
Canım çok ağladınızmı vedalaşırkenmafoldumben

12lere kadar uyuyan ben bugün 8.30 kalktımm belki aşkım arar diye:sinifsinif:
aglamazmııyız canımm öyle bi sarıldikki bizi öyle görenlerde aglamaya başladı:gitme:

Aynen canım bende 1 yıldır işsizim iş bulurumda vakit geçiririm dedim ama bulamadım şimdide aramıyorum çünkü 1 ay sonra aşkım izne gelicek o döndükten sonra tekrar iş arayışlarına giricem..şükür bizimde şuan rahat geçiyo zaman ama eminim çalışsam daha çabuk geçerdi evde daha çok düşünüyo insan ee yapıcak bişeyin yok Allah hayırlı kapılar açsın herşeyin hayırlısını nasip etsin işinde eşinde..

çok şükür yakında canım ama aile arasında resmi bir durum olmadığı için maalesef git gel olayı yapamadık...
Ama çok şükür bunada hem yakınız hemde askerim hergün düzenli aradı benim...
sadece ayrı günlerde toplam 3 gün konuşamadığımız oldu ehh artık o kadar da olsun diyorum..

amin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah...
bende senin gibi yapmıştım izni geldiğinde aramayı durdurmuştum rahat görüşelim diye ama kısmet şans geldiği gün görüştük akşamına felaket hasta olmuştum iğne ile ayağa kalkmıştım 10 gün kalmıştı yinede çok şükür biz 4 buçuk gün görüşmeyi başardık hasta hasta gittim gördüm aşkımı napim daha sonra al işte 7 ay oldu görüşmeyeli:gitme:

ne güzel canım ya zaten az kaldı sizin
gelince resmiyete dökersiniz artık
evet o kadar olsun biz bir kere 1 hafta konuşamamıştık
telefonlar arızalı olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…