Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canım bende tek ümüdim bu yeri tam belli olunca daha rahat olmak
yerinden,arkadaşlarından çok memnunmuş
acemisi hiç iyi değildi bari ustada rahat etsin
inşallah şafaklarımız çok çabuk geçerde bir an önce kavuşuruz

bu arada bende askerim gittiğinden beri yazıyorum
gelince okuyacağız beraber
kızlar sizede tavsiye ederimopuyorumnanaktan

kız ümmü hani liste bağımlılık yaptı bende bu liste:roflol::roflol:
bu arada hepimizi Allah kavuştursun sağ salim:Saruboceq:
ben yazmıyorum ama ustalıkta düşünürüz başkasının okumasını istemem gibi

henüz yollayamadı. çarşıdan yollanabiliyo sanırım. bakalım benim kafama estikçe yazıyorum öyle. ona da söyledim e artık sende yaz diye :kedi:
bekliyorum :gitme:

yazar inşallah canım üzme sen kendin,fırsat bulursa yazar..

amin canım:Saruboceq:
ustalıktada okunuyor mektuplar canımboshayallersmile
varsın ona olan aşkımı bütün askeriye okusun:asigim:

kızma canım
sanırım seninki acemide
acemide daha çok eğitim oluyor
nişanlım diyordu çok yoğun oluyor sürekli eğitim
çok yoruluyorlar birde
şimdi senin desteğine çok ihtiyacı var..

mektup olayı için kızmıyorum tabiki de.
en son perşembe günü aradı. haftasonu çift çarşı izni kazandım dedi. 3. haftası olucaktı çarşıda. ilk 2 hafta nete girememişti. kesin gir merak ediyorum seni özledim dedim. tamam kesin gircem dedi görüşürüz dedi. neyse cumartesi geldi bütün gün net başında bekledim ne nete girdi nede aradı. neyse dedim kafeler yine kalabalık herhalde dedim. pazar oldu yine akşama kadar bekledim yine girmedi yine aramadı. bende meraklandım.
hatta dışarda işim vardı akşam üstüne kadar çıkmadım evden.
hiç aramamıştım askeriye yi aramadım da.
sonra pek yakın olmadığım bi arkadaş var. onun da erkek arkadaşı erzincan da. msj attı işte deniz girdi mi nete diye hayır dedim. benimkinden de ses yok dedi. o zaman anladım bişey olduğunu.
neyse bugün öğrendim ki geçen haftasonu birileri çarşıdan geç girmiş içeri bu hafta sonu da kapılar kilitlenmiş çıkartmamışlar dışarı.
arkadaşın sevgilisi msj atmış birisinden baya konuşmuşlar ama deniz bana perşembe günü ararım dediği halde şu saat oldu hala aramadı. bugün askeriyeyi aradım sinirlerim bozuktu inanmazsınız 4 farklı kişi çıktı tele. yok yemekte yok iştima. her seferinde dedim aradığımı söyleyin diye tamam dediler ama hala ses seda yok. hiç birimi ardığımı söylemedi. hatta birinde onbaşı çıktı falan.

bilmiyorum ama beni merakta bırakıyo. hani ailesi onu parasız bırakacağını da zannetmiyorum ama neden aramıyo. beni ne çok sevdiğini de biliyorum ama sorumsuzluk gibi geliyo. hele ki bu sitede sevgililerinin her gün aradğını okudukça siteye de girmek istemiyorum. ağlıyorum şu an. benim beklediğimi biliyodu oysa.

çocuklukmu yapıyorum bilmiyorum ama arasın isterdim :sinifsinif:

canım yaa üzülme çok yogundur belki o yüzden arayamıyordur bak benimki de bugün aramadı bende telefon başında bekliyorum deligbi..yogun oldugu içindir yoksa seni niye ihmal etsin hem askerdeyken daha da bağlanmıştır kesin işleri wardır ya da telefon sırası birazcık sabret aricaktır kesin..diyorum diyorum ama şu an bnde senden farklı değilim sewgilimin aramasını çok istiyorum şu anda offff..

ama öyle meraklandım kii. başkaları nasıl haber veriyorda o bana haber vermiyo diye düşündükçe daha da üzülüyorum. anlamaya da çalışıyorum ama merak ettiğimi bilmesi gerek. çok mu zor ki aramak :sinifsinif:

aradıgında kesin önemli bişey oldugu için arayamadıgını söylcek we sende anlicaksın çnkü bilerek aramamazlık yapmıyodur bişey çıkmıştır muhakkak bnde meraklandm çok ama elden bişey gelmiyor istersen bi kez daha ara belki bu sefer iştima fln yoktur

yok aramicam 4 kere aradım. geçtiğimiz hafta mektubumu da almıştır büyük ihtimal. o arasın diye beklicem. elbet geçerli bi açıklaması olcak ama işte insanın içi içini yiyo aklına gelmedik kalmıyo elimde değil ki. özledim bide. gittiğinden beri hiç göremedim. bi de kıskançlık oluyo o kızın sevgilisi mesaj çekti de o bana haber vermedi diye. bi de aynı yerde olunca mafoldumben

neyse sakinleşmeye çalışıyorum. ama çook özledim çook senağlama

off özlemler dinmiyor hiç bnde çok özlüyorum hatta delilik yappıp gidicem yanına hiç bilmedigim bi memlekete ..özlem insana yapmicagı şeyleri yaptırıyor..bnmki de aramadı aramick herhalde bu akşam yrn akşamı beklemek çok zor ama iştee yapıcak da bişy yok sen üzme kendini bugün aramazsa yrn artık arar merak etme bişey olmamıştır iyi şeyler düşün..

aradı az önce.
haftasonu sayım olmuş. heryer kapalıymış yani kontor alacağı yer falan o yüzden alıpta arayamamış anca bugün arayabilmiş.
sonunda içim rahat etti a.s

ohh sewindim canım bak demiştim sana ne güzel mutlusundur şimdi ..ama bnm ki ne zaman aricak pffmafoldumbenmafoldumben bnde rahatlamak istiyorum mafoldumben
aradı az önce.
haftasonu sayım olmuş. heryer kapalıymış yani kontor alacağı yer falan o yüzden alıpta arayamamış anca bugün arayabilmiş.
sonunda içim rahat etti a.s

ohh sewindim canım bak demiştim sana ne güzel mutlusundur şimdi ..ama bnm ki ne zaman aricak pffmafoldumbenmafoldumben bnde rahatlamak istiyorum mafoldumben

inşallah arar canım.
telefonda da tutamadım kendini ağlayıverdim. çaktırmamaya çalıştım ama anladı ne güzel şeyler söyledi :asigim:

ALLAH'ım bütün askerlerimizi korusun inş. turkbayragi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…