- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.381
inşallah canım hepimiz kavuşalım sevdiklerimize:Saruboceq:
yok yok karıştırmıyorsun evet ığdır yazdım nişanlım orada diye
ben istanbuldayım
çok uzağız birbirimize şu andamafoldumben
ama yeri iyi olsunda
Ümmüşüm benim aşkım hakkaride deil bilecikte fıstığım editler misin beni şekerimhihoyyyt
ayy canım benim yaa siz iki kutup ucu gibisiniz yaa :teselli:
inşallah yeri iyidir canm inşallah sağ sağlim kavuşursunuz...:Saruboceq:
istanbulun neresindesin?
evet canım çok çok uzağızbilmiyorumkismile
çok şükür memnun şimdilik,inşallah böyle olur hep
anadolu yakasındayım canım sen?
yakınızdır belkimboshayallersmile
:roflol:ay didoşum sen ölme emi nası güldürdün beni gece gece o askerinin askerlik yaptığı yer deil tatlım hani plakalara düştük derler ya 81 den sonra her gün nerdeysen oraya selam deniz 30 da hakkarinin plakası tatlım ondan hakkariye selam yazdım...a.s.
inşallah canım
herşeyin hayırlısı olsun
bizde nişanımızı yaptık öyle askere gitti
gelince kısmetse düğünümüz olacak
Kafama tüküreyim ben peehhh cahil kalmışım bu konuda ümmüşüm:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya didem yedin ömrümü koptum gülmekten:roflol::roflol::roflol::roflol:Ümmüşüm benim aşkım hakkaride deil bilecikte fıstığım editler misin beni şekerimhihoyyyt
ay okumasın ama:kedi: neden okuyolar ne meraklılar ya:kedi:yazar inşallah canım üzme sen kendin,fırsat bulursa yazar..
amin canım:Saruboceq:
ustalıktada okunuyor mektuplar canımboshayallersmile
varsın ona olan aşkımı bütün askeriye okusun:asigim:
ayy canım benim kaderlerimiz aynı ben beş senedir kaçamak kaçamak yaşadım ilişkimi buluşmalar falan hep kaçamak oldu ama biliyolardı biri olduğunu bi şekilde ikna ettim askerlik öncesi isteme konusunda geldiler 14 şubat akşamaı tanışmaya iki gün sonra annesi babsı ayrı geldi niyetimiz ciddi bu çocuk askere gitcek uzatmada yapalım eğer razıysanız die sonra 19 unda yani tanışma faslından 5 gün sonra nişan söz ikisi birlikte oldu sonra nişandan 6 gün sonra askere gönderdim aşkımı tam rahat etcektik gitti nişanlılığımızı yaşayamadık hiç:gitme: ama olsun izne geldi o zaman az buçuk yaşadık nişanlı oma duygularını artık dönünce düğün dernek kurma derdinden zaten hep bi arada oluruz sonra hiiiç ayrılmayız inşallah...
:roflollsun tatlım daha neler öğrencen neler bende yeni yeni bir sürü şey öğreniom valla bu askerliğin terimleri o kadar farklıki...:1hug:
ya didem yedin ömrümü koptum gülmekten:roflol::roflol::roflol::roflol:
editlerim ben senii :roflol::roflol:
ay okumasın ama:kedi: neden okuyolar ne meraklılar ya:kedi:
senin askerin uzakmış canım şafak kaç:CüvCüv:
bide şu hejar nedemek merak ettim sakıncası yoksa şekercim:1hug:
çok şükür canım bende çok iyiyim...
Sevdiğimin sesini duydum daha da çokk iyi oldum opuyorumnanaktan
şafaktan bir gün daha yedik hep beraber ona mutluyum
bugün çok motiveyim Rabbim bozmasın inşallah...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?