- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.521
İnş cnm Allahımm hepimizi sag salim sevdiklerimize kavustursuun önce onlara güç versin sonra onlara destek olabilelim diye bize
sende haklısın evet benimkini hapis yatıyo oması bile sennkinin askerliğini yanında hafif kalır ama insan duyunca kötü oluyo işte istemeden...
canım hayırdır nedir bu hapis meselesi yaa konuları kaçırmışım bulamadımda
Rabbim hayırlısı ile cezasını ve askerliğini bitirmeyi nasip etsin inşallah...
Üzülme sakın güçlü ol onun en büyük motive kaynağısın sen...:1hug:
Allah'ım çok özledim...
Hayırlısı ile bitsin bu 35 günde kavuşalım artık...:Saruboceq:
aman yaaa off hemen tutanak mı tutmuşlar barii onun yerine ekstra nöbet yazsaydılar yuh yani bee...
zaten ruhum daralıyordu iyice daraldım şimdi...
neyse canım RaBBim başka dert vermesin inşallah...
Teselli edecek cümlede kuramadım senağlama
ümmücüm çok geçmiş olsun cnmcım yaa çok üzüldüm :çok üzgünüm:
bir an önce geçsin günlerde sende nişanlında kurtulun bu dertten..askerliğinden sayılıyomu peki bu yedi gün...
sağolun kızlar teşekkür ederim...:çok üzgünüm:
hilalcim askerlik uzamıcak Allahtan komutan mahkemeye göndermedi tutanağı mahkemeye çıkmadan kendi verdi cezasını çıksaydı uzıcaktı ama çıkarmadı sağolsun bu iiliği yaptı.inşallah geçer canım bugün aradı konuştuk son kez daha arayamıcam dedi orda sıkıntı çekmiceğini bilsem katlanırım aramasın önemli deil ama hiç ii şeyler denmiyo hapis için:çok üzgünüm:...
hilal canım şimdi öle bi gerilere gidiyim dedim bi bastım ilk sayfada sen çıktın şafağın 257 ymiş o zaman geçmiyo geçsin artık offf demişsin yazında şimdi o 257 nin 50 si bile kalmadı yaa 49 gün yaa...Şeniz
ayy cnm bnm öle valla allaha bi kere değil bin kere şükür..o günlerde geçsin bir an öncede ben gidiyim sanada sıra gelsinnnŞeniz
inşallah canım yaa bende yaklaştım çok şükür buraya gelene kadar neler çektik ama gelmişiz işte hayaldi bi zamanlar bizim için hala inanamıyorum şafağımın bu kadar azaldığına sanki hala bitmicekmiş gibi gelio ama bitiyo şu 35 gün geçseydi bi düşseydim plakalara iidi o zaman inanıcam anca bittiğine ama az kaldı yaa 35 gün neki kaaaaaaaççç 35 gün bitirdik biz buda biticek 7 günde biticek 116 günde biticek 49 günde biticeek hepsi biticek inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?