Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

ümmücüm çok üzüldüm canım ya,off bi geçsin şu günler biz hiç bişey hatırlamayalım olmaz mıinşallah o bi hafta hemen geçer canım :teselli:

benim şafak da bi gün arttı,17 mayısta bitiriyoruz hayırlısıyla

şafak.....115
...biten.....333

Şafak: 34

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

ayyy cokkk mutluyum az önce askım aradıı opuyorumnanaktan
ıyıymıs ama cookkkk sogukmus :1no2: sırf benı aramak ıcın yemek yemege gıtmemıs yoksa gene fırsatım olmazdı dedı :gitme: gunler gecmıyo burda dıyo offfffffff :gitme:

cokkk özledım yaaa of offf senağlama

heathcımüzülme bak hepimiz çok özlüyoruz ama sabırlı olmak zorundayız:1hug:
biticek bu günler geçmeye mecbur yani kaçarı var mı:gitme:heryer soğuk:çok üzgünüm:birbirimizde destek olup bitiricez izini ne zaman:1rolleyes:

allahh ızın verırse 12 subat da burda kaydirigubbakcemile2 tabı ondan once 12 subatta ben onun yanındayım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
12 suabtta yemın torenı varr sabahhh vee ben gıdıyommm askımın yanına onuda alıp gelıcem zemuszemus

bak ne güzel:sm_cool:sevdiğini görceksinkaydirigubbakcemile2kaç gün kalıcak dağıtımamı gelio kız varya ben senden önce gönderdim ben bile 12 şubattan sonra görücem:a015:

bak ne güzel:sm_cool:sevdiğini görceksinkaydirigubbakcemile2kaç gün kalıcak dağıtımamı gelio kız varya ben senden önce gönderdim ben bile 12 şubattan sonra görücem:a015:
ewet dagıtıma gelıyo daha gecen hafta gıttı 28 gunde gelecekmıs işte opuyorumnanaktan
ama kac gun kalacak bılmıyorum eyvahedigeldismile
ben hadı neyse nısanlıyımda sen evlımısın? evlı yazıyo sende de
bu cokkk daha zor dur emınım :1no2:

1 hafta kalır şekerimhihoyyythihoyyyt
ne güzel işte bizim 2 buçuk ay:a015: özledim ya:asigim:
yok yok evli değilim ben öyle yazdım:)alkisalkisalkis içimden geldi yane napim:gitme:
sen nişanlımısın ne güel nerdeydi askerin:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…