- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.541
heathcımüzülme bak hepimiz çok özlüyoruz ama sabırlı olmak zorundayız:1hug:
biticek bu günler geçmeye mecbur yani kaçarı var mı:gitme:heryer soğuk:çok üzgünüm:birbirimizde destek olup bitiricez izini ne zaman:1rolleyes:
bak ne güzel:sm_cool:sevdiğini görceksinkaydirigubbakcemile2kaç gün kalıcak dağıtımamı gelio kız varya ben senden önce gönderdim ben bile 12 şubattan sonra görücem:a015:allahh ızın verırse 12 subat da burda kaydirigubbakcemile2 tabı ondan once 12 subatta ben onun yanındayım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
12 suabtta yemın torenı varr sabahhh vee ben gıdıyommm askımın yanına onuda alıp gelıcem zemuszemus
ewet dagıtıma gelıyo daha gecen hafta gıttı 28 gunde gelecekmıs işte opuyorumnanaktanbak ne güzel:sm_cool:sevdiğini görceksinkaydirigubbakcemile2kaç gün kalıcak dağıtımamı gelio kız varya ben senden önce gönderdim ben bile 12 şubattan sonra görücem:a015:
1 hafta kalır şekerimhihoyyythihoyyytewet dagıtıma gelıyo daha gecen hafta gıttı 28 gunde gelecekmıs işte opuyorumnanaktan
ama kac gun kalacak bılmıyorum eyvahedigeldismile
ben hadı neyse nısanlıyımda sen evlımısın? evlı yazıyo sende de
bu cokkk daha zor dur emınım :1no2:
1 hafta kalır şekerimhihoyyythihoyyyt
ne güzel işte bizim 2 buçuk ay:a015: özledim ya:asigim:
yok yok evli değilim ben öyle yazdım:)alkisalkisalkis içimden geldi yane napim:gitme:
sen nişanlımısın ne güel nerdeydi askerin:CüvCüv:
ben nısanlıyım manısa merkez senınkı?
benimkdie manisada ama merkzde değil canımboshayallersmile
canım ama işiydi hazırlığıydıohaoldumsmileallah hepsne hayırlısyla gıdıp gelemk nasıp etsın ınsallhhhh
gelsınde bızde evlenelım artık hihoyyyt zemuszemus
canım ama işiydi hazırlığıydıohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?