- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.501
aramadıı bugunde arayamadı işte:gitme:
arayamadı canım dünde bugünde çokmu zor bi telefon açmak:gitme:
arayamadı canım dünde bugünde çokmu zor bi telefon açmak:gitme:
NÖBETE ERKEN KALDIRMIŞLAR ODA BİRAZ KESTİRİYİM DEMİŞ UYUMUŞ KALMIŞ KOMUITAN GELMİŞ KALDIRMIŞ NÖBET SAATİNİ BİTMESİNE BEŞ DAKKA KALA OFF YAAA EKSİLERDE ORANIN HAVA SICAKLIĞI KAPILARI KAPATTIMIYOLARMIŞ ÖLE YATIP KALKIYOLARMIŞ KAPIDA DIŞARIYA BAKIYOMUŞ BU SOĞUKTA YAAA BEN BURDA BU DERECEDE DONARKEN O ORDA EKSİLERDE YATIP KALKICAK YEDİ GÜN ASKERE EZİYET OLCAK HER İŞİ YAPTIRIYOLARMIŞ ÇOK KÖTÜYMÜŞ OFF YAAA 11 AY GEÇTİ ŞU DÖRT AY EZİYET OLUYO BAŞKA BİŞİ DEİL YAA...mafoldumben
cnm söliceklerimi yanlıs anlama ama yanii askerlik bu sonucta sıcacık sıcacık yatıcak halleri yok , benim askerim Şırnakta orda aksam hava erken karardıgı için saat 4te bi cıkıyolar taburdan bir daha sabaha dönüyolar -ki düşün 11 aydır Şırnakta ve bu 11 aydır hep böyle bi cıkıyor haber alamıyosun ama düşündügüm soguk degil sadece canı nefes alıp almadıgı , bence buna bile şükretmelisin.. Neler yasadık hala da yasıyoruz tezkereye kalmıs 22 gün ama çile bitmiyor ama şükretmekten hiç vazgecmedim aç kalsın susuz kalsın üşüsün günlerce konusamayalım ama nefes alsın !!
cnm söliceklerimi yanlıs anlama ama yanii askerlik bu sonucta sıcacık sıcacık yatıcak halleri yok , benim askerim şırnakta orda aksam hava erken karardıgı için saat 4te bi cıkıyolar taburdan bir daha sabaha dönüyolar -ki düşün 11 aydır şırnakta ve bu 11 aydır hep böyle bi cıkıyor haber alamıyosun ama düşündügüm soguk degil sadece canı nefes alıp almadıgı , bence buna bile şükretmelisin.. Neler yasadık hala da yasıyoruz tezkereye kalmıs 22 gün ama çile bitmiyor ama şükretmekten hiç vazgecmedim aç kalsın susuz kalsın üşüsün günlerce konusamayalım ama nefes alsın !!
bence siz zorlu koşullları görmediginiz için bu şekilde düşünüyorsun .. Operasyonlara cıkıyormu nişanlın mesela ölümle burun buruna sıcak çatışma falan ? Benimki sırtına rpg-7 yi sırtlanıyor çıkıyor daglara cep telefonuymus peh çarsıymıs o ne hadi çarsıyı geçtim c.tesi pazar yok öle bişey istirahat yok hani diyosun ya sıcak yatagında yatmak başka diye benimki 11 aydır sıcak yatagında yatmıyo bu yüzden sadece 1 hafta oldugu için birazda olsa haline şükretmen gerekiyor
tabiiki cnm hapis yatmakta kötü bişey ben sadece çok üzülme diye söyledim çok şükür biz sona eriyoruz da bu şartlarda olan bir sürü kişi var yoksa yanlış anlasılmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?