Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar merhaba keyifler nasıl?? sewgilim bi numara werdi istedigim zaman arayıp onu isteyebiliyorum telefona bu çok rahtlattı beni..artık off aramadı neden deyip sıkıntılara girmek yokkk ..
bu arada atarsa ŞAFAK 398hihoyyyt

Aynı şeyi bende istiyorum zaten sevdiklerimiz askerde bide şu kışın sıkıntılı havası iyice içimi sıkıyo

ayy evet ya aynen öyle
yaz gelsin hemencik
bugün duydum sesini
birtek seni özlüyorum dedi
canım askerim ya:asigim:
yaza kadar göremicem onubenneyaptımki
siz nişanlımıydınız canım

ayy evet ya aynen öyle
yaz gelsin hemencik
bugün duydum sesini
birtek seni özlüyorum dedi
canım askerim ya:asigim:
yaza kadar göremicem onubenneyaptımki
siz nişanlımıydınız canım

Benim aşkımda aynı şeyi diyo ailemi değil seni özlyorum bir tek diyoopuyorumnanaktan
Yok tatlım biz nişanlı değiliz askerden sonra inşallah siz nişanlısınız ne güzel onun tadıda bi ayrı olur zemuszemus
Canım zaman cabuk geçiyo bi bakmışsın yaz gelmiş hiç üzme kendiniolumunekankayizsmile

mrb cnm hoşgeldinn.sevindim senin adına meraklanınca ararsın..cnmm sen şafagı hangı gunden itibaren hesaplıyon

SAĞOLUN KIZLAR SABAH RESİMLERİ ALDIĞIMDA ÇOK SEVİNDİM ÇOK MUTLU OLDUM AMA ŞİMDİ ARADI YİNE MUTLULUĞUMUN İÇİNE EDİLDİ KAYINPEDER RAHAT DURMUYO YİNE TELEFON KARTINI KAPATTIRMIŞ ÇOCUĞUN ÇALDIRDI BEN ARADIM KAFAYI YİCM EN SONUNDA YAA DAHA NİŞANLIYKEN KENDİLERİNDEN NEFRET ETTİRDİLER NE HEVES BIRAKTILAR NE HEYECAN NİŞANLILIĞIMIN İÇİNE ETTİLER....senağlama

hayırlısıyla sizinde olur inşallah canım ya
nişanlı oolmak çok güzel ama birde şu
ayrılık olmasa ahhboshayallersmile
inşallah zaman çabuk geçeropuyorumnanaktan

izne geldiğinde çalışmadı die surat yaptı çalışıp onu bi hafta tataile göndermedi die, halbuki bi hafta çalıştı abisini gönderdi babasınıda gönderdi git gelme dedi bi hafta,o gitti bi gün gezdi geldi, ama sercan yine çalışmadı onu göndermedi oldu giderken kucaklamadı bile bundan sebep surat yaptı iki gün son iki gün,bende şahit oldum,giderkende ne kıcakladı ne sarıldı ne cebine harçlık koydu bunları yapmadığı gibi bağırdı çağırdı öle gönderdi,çok acaip bi adam abuk subuk ttriplere giriyo bunun gibi defalarca daha oldu askelik boyunca omaz şeylerden yapmadığını bırakmadı şimdide telefon kartını kapatttırmış bu çocuk ebesini köründe askermiş bişeye ihtiyacı olurmuş para lazım olurmuş taaa vaan gidiyo cebinde parası varmı yokmu hiç bi halt umrunda deil askerlik boyunca ben karşılamaya çalıştım ihtiyaçlarını o taş çatlasa 200 milyn harcamıştır bi 50 milyon dahi göndermio yaa ama kendisi burda ev döşüyo herşeyin en iisini yiyip içio hiç bişeyden geri kalmıyo o kadar fuzuli şeylere para harcıyoki anlatamam,bu adamın oğlu nişanlıymış dört ayı kaldı gelcek düğün olcak adamın umrunda deil adam kendi evini yeniliyo hiç umrunda deil,bu son olaydan sonra be girim araya dedim korka korka baba benim için affet son kez dedim benim yüzüme karşı def etti oğlunu ona söle gelince gitsin baksın başının çaresine işmi buluyo kendine napıyosa yapsın dedi kalakaldım öle ben bnişanlısıyım onun yaa senin gelininim sen nası dersin benim yüzüme karşı böle şeyler,nişanlılığım burnumdan geldi kızlar bildiğiniz gibi deil o kadar kötü oldumki psikolojim berbat ailemle paylaşamıyorum çekiniyorum utanıyorum onalrdan para gönderirken falan söleyemiorum çekiniyorum benimde durumum çok ço ii deil sordukları zaman hep benim fuzuli yere harcadığımı düşünüyolar bişi diemiyorum ona harcadım diemiyorum ağlıcam ağlayamıyorum anlamasınlar die ooof kızlar offf anlatsam çok şey var anlatılıcak en iisi bu kadarıyla kesiyim...senağlama

bir baba nasıl böyle davranır aklım ermiyor
hemde durumuda varmış,hadi durumu olmasa
anlicam,he birde oğlun senden çok uzakta asker
ilk defa böyle şey duyuyorum
ne diyeyim bilemedim
Allah kayınpederine merhamet versin diyorum
senin adına gerçekten çok üzüldüm
hele nişanlın eminim o daha çok üzülmüştür
birde sana karşı mahçuptur şimdi...

Güzelim gerçekten çok düşüncezismiş böyle insanlara oldum olası kıl oluyorum..ama babası ne ekerse onu biçer senden ve nişanlındanda hakkettiği kadar saygı görür..boşver bugnler geçicek siz elele verip çalışıp evinizi düzersiniz üzme kendini ümmücüm.

evet canım o bana belli etmemeye çalışyo ama çok üzülüyo farkındayım bende ona çaktırmamak için elimden geleni yapıyorum anlatıyo hiç bişi demiorum üzülmesin die ama kendi kendimi yiyorum işte böle bi insan evladının izinde para yemesinin hesabını yaparmı yaa bunu bile söledi yaa insana evladının yaptığı ettiği harcadığı yediği içtiği gezdiği dokuurmu normal bi evlatda deil asker evladınınki dokunuırmu yaa bunların lafı yapılırmı yaaa kendi oraya buraya savururken paralrı herşeyin en alasını alırken yerken içerken evladının izide harcadığı üç kuruş para dokunurmu yaa çalışmadığı dokunurmu yaa ki o çalıştı, nası sahipsiz bırakılır böyle evlat aklım almıyo yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…