- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.601
Güzelim gerçekten çok düşüncezismiş böyle insanlara oldum olası kıl oluyorum..ama babası ne ekerse onu biçer senden ve nişanlındanda hakkettiği kadar saygı görür..boşver bugnler geçicek siz elele verip çalışıp evinizi düzersiniz üzme kendini ümmücüm.
Ümmücüm cnm bnm neler olmuş öle akannehir
bu nasıl bir insandır ya evladın o senn ya cann kanın hmde asker..çok kötü oldum okuyunca..cnm çok dua et en büyük yük sende gibi görünüo iki tarafıda idare ediceksin artık hakkında hayırlısı olsun tatlım :çok üzgünüm:
evet canım gerçekten öle hem kendi aileme karşı mahçupluk var onları idare ediyorum hem onun ailesi hem bide üstüne niaşnlım var,ama o sağolsun ben ne kadar sölemesemde bilio üzüldüğümü o yüzden bana karşı ii yaklaşıyo hep gülüo falan hiç belli etmio anlatırken de dalaya vurarak anlatıyo hep ama içini tahmin edebiliyorum babsı sonuçta bunları yapan ne düşündüğünü ne hissttiğini biliorum. valla canm hani yarım akıllı die bi laf varya gerçekten varmış aynen öle oldum yarım akıllı kaldım şuan aammmaaaan boşver yaa napalım seviyorum onun için katlanıyorum işte...
nergiscimmm valla geçti zaman 48 gün kaldı ama şimdi durdu sanki geçmiyooomafoldumben
sen nerelerdesin cnmcımmm yoksun uzun zamandırrr...seninde az kaldı tatlımm hepimiz bitiricez sağ salim allahın izniyleee....Şeniz
aşkım dün usta birliğine gitti... askerlik asıl şimdi başlıomuş... :çok üzgünüm:
Allah'ım nası geçicek bu zaman mafoldumben
onunla olan 7 gün su gbi akıp geçerken onsuz günler neden bi türlü geçmek bilmiyor... mafoldumben mafoldumben
şafak 408 turkbayragi
canım ya Allah sabır versin. benimkide şubatta usta birliğine geçicek.
bende şimdiden düşünüyorum iznini ondan sonrasını :gitme:
senin askerin acemi birliğini nerde yaptı şimdi nerde canım? bilmiyorumkismile
Atarsa "32" ŞAFAĞIMIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?