Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne ekerse onu biçer olmuyo işte hayatım gerçekten içim çok soğudu onlara karşı ama yarın öbür gün yaşlandığı zaman yine biz alcaz yanımızada bakıcaz bunu düşünmesi lazım kendinden bu kadar uzaklaştırmaması lazım ama nerdeeee hiç yaşlanmıcak sanki hep böle kalcak, onun hiç bişeyinde gözüm yok yapmasın düğün müğü evlendirmesin Allah eline düşürmesin yeterki biz kendi kendimize gider nikahımızı kıyar her türlü çalışır kurarız yuvamızı ama aileme karşı çok mahçup oluyorum oda ondan sebep çok çekiniyo zaten ve bana patlıyo elinde olmadan ama asla hakkımı helal etmicem en güzel zamanlarımı zehir ettiler bana nişanlılığım bıyunca hep gözyaşı düşünce üzüntü hiç hayal kurmaya vaktim olmadı millet gelinliklerini melinliklerini salonlarını konuşuyo ben hiçbişeyin hayalini bile kuramıyorum helal etmicem bu konuda asla hakkımı evlenmeden yıprattılar beni...mafoldumben

Ümmücüm cnm bnm neler olmuş öle akannehir
bu nasıl bir insandır ya evladın o senn ya cann kanın hmde asker..çok kötü oldum okuyunca..cnm çok dua et en büyük yük sende gibi görünüo iki tarafıda idare ediceksin artık hakkında hayırlısı olsun tatlım :çok üzgünüm:

evet canım gerçekten öle hem kendi aileme karşı mahçupluk var onları idare ediyorum hem onun ailesi hem bide üstüne niaşnlım var,ama o sağolsun ben ne kadar sölemesemde bilio üzüldüğümü o yüzden bana karşı ii yaklaşıyo hep gülüo falan hiç belli etmio anlatırken de dalaya vurarak anlatıyo hep ama içini tahmin edebiliyorum babsı sonuçta bunları yapan ne düşündüğünü ne hissttiğini biliorum. valla canm hani yarım akıllı die bi laf varya gerçekten varmış aynen öle oldum yarım akıllı kaldım şuan aammmaaaan boşver yaa napalım seviyorum onun için katlanıyorum işte...

:hooray:turkbayragiŞAFAK 48 MUĞLA'YA SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

nergiscimmm valla geçti zaman 48 gün kaldı ama şimdi durdu sanki geçmiyooomafoldumben
sen nerelerdesin cnmcımmm yoksun uzun zamandırrr...seninde az kaldı tatlımm hepimiz bitiricez sağ salim allahın izniyleee....Şeniz

öle hayatım ya herşey sevdiğimz için..inş evlennce herşey biter cnm çok mutlu olursunuz :1hug:

ewet son günler hiç geçmezmiş ama geçsin bitsin yaaa siz gidin ki son teskereci biz olalım kaydirigubbakcemile2
netim yoktu uzun zamandır ondan giremedim. ewet cok şükür benim de az kaldı. inşallah bitiricez bu askerliği harap olduk walla yaa mafoldumben

aşkım dün usta birliğine gitti... askerlik asıl şimdi başlıomuş... :çok üzgünüm:
Allah'ım nası geçicek bu zaman mafoldumben
onunla olan 7 gün su gbi akıp geçerken onsuz günler neden bi türlü geçmek bilmiyor... mafoldumben mafoldumben

şafak 408 turkbayragi

canım ya Allah sabır versin. benimkide şubatta usta birliğine geçicek.
bende şimdiden düşünüyorum iznini ondan sonrasını :gitme:

senin askerin acemi birliğini nerde yaptı şimdi nerde canım? bilmiyorumkismile

acemi birliini sarıyerde yaptı yemin törennden sonra gölcüğe eğitime gitti...
şimdi de izmir foça da senağlama

Şafak: 33

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

bugun aradı aşkımm tam ağlıyodumm o anda aradı.açtım telefonu sesim kotu gitti neyin var bıtanem aglıyomusun yoksa dedi onu uzmemek ıcın yok canım hastayım dedim 19unda gelıyo dagıtımazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…