Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gözyaslarım yağmur gibi akıyor
bu hasretlik yüreğimi yakıyor
kimse garip hallerimi bilmiyor
Ayirdilar beni senden nedensiz
Gunler geçmez yasayamam ki sensiz
Seni sevmek yasak olsa süresiz
Sensiz tasidigim bu can degersiz
Sensin benim kaderim
Sensin derdim kederim
Basimi alir giderim
Diyar Diyar
Eller ne derse desin
Vazgeçemem benimsin
Istersen ölum gelsin
Diyar diyar
Aramizda engeller var sirali
Laf anlamaz gönlüm kara sevdali
eksilmez ezelden bahti karali
ayirdilar beni senden nedensiz
Günler geçmez yasayamam ki sensiz
Seni sevmek yasak olsa süresiz
Sensiz tasidigim bu can degersiz

offfffffffffffffffffff şafak hesaplamak istemiyorum aşkımla yazıştım bugün msnden o saatleri sayıyo ben günleri böle geçermi askerlik yaaa:gitme:

Ooohhh miss gibi veeeeee herrgün daha da güzelleşiyo bu listelerr,
Allaha şükürler olsun..
Sağsalim kavuşalım sevdiklerimize inşallah hepimiz...

Son düzenleme:

AH CANIM BENİM YAA
KIYAMAM YAA:teselli:
ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL EVET CANIM AMA BİZİM ŞUAN YAŞADIĞIMIZ HER GÜN GEÇİRDİĞİMİZ HERGÜN ÇOK ÇOK DEĞERLİ ÇÜNKÜ GEÇEN HER GÜN ONLARLA BİRLİKTE YAŞICAĞIMIZ VE BİDAHA ASLA BÖLE AYRI KALMICAĞIMIZ GÜNLERİ NAZAR BONCUĞU TATLIM BÖYLE DÜŞÜN BAK NE GÜZEL BAŞLADI VE ÖLE YADA BÖLE SONUN GETİRCEK ARTIK DAHA BAŞLAMAYAN 2 HAFTA SONRA YENİ BAŞLICAK OLAN ASKERLER VAR ONLARIN EŞLERİ NİŞANLILARI SEVGİLİLERİ VAR BAK SENDE BENDE VE BURDAKİ DİĞER ARKADAŞLARDA BAŞLADIK VE AZ YADA ÇOK YEDİK ŞAFAĞIN Bİ KIZMINI BAŞLAMASAYDIK GİTMESELERDİ BU ASKERLİK HEP ARAMIZDA ENGEL OLMAYA DEVAM ETCEKTİ AMA ARTIK DEĞİL BİTİCEK CANIM BU GÜNLERDE BİTİCEK...:1hug:

mafoldumben şafak 244

BAAAK 14 GÜNÜN KALMIŞ LİSTEYE GİRMENE HATTA 13 GÜNÜN YARILAMAK DEMEK ARTIK GEÇERDEN BİTİRMEYE YAKLAŞMAN DEMEK YARIYA KADAR KÖTÜ AMA YARIDAN SONRA ASKERLİK ARTIK GERÇEKTEN BİTMEK İÇİN YAPILIYO VE ŞAFAK ARTIK BİTMEK İÇİN ATIYO OH OH SENİDE ALCAM LİSTEME HADİ HAYIRLISI ÇABUK GEL BAK 8 GÜN SONRA 200 LER BOŞALIYO SANA BIRAKICAKLAR KOLTUKLARINI...a.s

muhteşemsin ümmücümmkaydirigubbakcemile5 çok haklısın,yiyip bitiriyoruz işte şafaklarımızı her geçen gün..

Ooohhh miss gibi veeeeee herrgün daha da güzelleşiyo bu listelerr,
Allaha şükürler olsun..
Sağsalim kavuşalım sevdiklerimize inşallah hepimiz...

GÜZELLEŞİR TABİ ŞAFAKLAR AZLDIKÇA KAVUŞANLAR ÇOĞALDIKÇA DAHAAD GÜZELLEŞİCEK...
AMİN CANIM BENİM HEPİMİZ SAĞ SALİM KAVUŞALIM İNŞALLAH...opuyorumnanaktan

muhteşemsin ümmücümmkaydirigubbakcemile5 çok haklısın,yiyip bitiriyoruz işte şafaklarımızı her geçen gün..

YİYORUZ TATLIM EVET Bİ GÜNÜ DAHA YEDİK VE BEN UŞUYORUM ŞUAN ŞAFAK TABLOSUNDA 0 BİTTİ 6 BİTTİ VE BU AKŞAM İTİBARİYLE 4 RAKAMININ Bİ GÜNÜDE SİLİNDİ DERKEEEEENNNNN Bİ DE BAKMIŞIZKİİİİİ TESKERECİ DEVRE OLMUŞUZ YAAA.... AAAH AH HAYATTA NELER GELİP GEÇMİYOKİ460 GÜN GEÇMESİN TEK DERDİMİZ BEKLEMEK OLSA KEŞKE ZOR EVET AMA NELER VAR NELER ALLAH KİMSEYE KALDIRAMICAĞI YÜK VERMESİN YETERKİ BU GÜNLERDE GEÇER VE BEN ASKER YOLU BEKLEMEKTEN HİÇ PİŞMAN OLMADIM OLMAMDA GERÇİ PEK ASKER YAPILCAK Bİ DEVLET VATAN İNSANLIK GÖRMÜYORUM ARTIK AMA OLSUN İİKİ YAŞADIM BU DUYGUYU RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...:Saruboceq:

seni hep böyle pozitif görmek istiyorum tatlım:)
moral oluyosun herkese,bana da..
maşallah sana..

seni hep böyle pozitif görmek istiyorum tatlım:)
moral oluyosun herkese,bana da..
maşallah sana..

valla aslında mralim pek yerinde deil nişanlım hapse gitti gidicek ama artık görüyorumki aksini yapmak bana gerçekten zarar veriyo dışardaki olaylarımıda biliyosun sende az çok zaten çok ama çok desteğini gördüm bu konuda ki bana ışık tutan en öçnemli sözler seninkilerdi... baktımki bana gerçekten zarar vermeye başladı artık ne olursa olsun o gelene kadar hep böle bu yanından bakıcam mümkün olduğunca bütün olaylara o gelince kafa kafaya verir hallederiz bütüm sıkıntıları zaten...
tekrar teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun...opuyorumnanaktan

ayyy canımsın yaa içimi ferahlattın harikasın bitanem Şeniz
bitecek bi şekilde allahtan burası var destek oluyoruz birbirimize senağlama :teselli:

canımmmm öpüyorum tatlı yanaklardan arkadaşıma.s. Allah senden de razı olsun..

Allah yardım etsin askerlerimize,dayanma gücü versin,bizlere de sabır versin ki,kolayca atlatalım şu onlarsız geçirdiğimiz günleri..
Allah kavuştursun hepimizi sağsalim..

amiiiinnnn canım benim amiiiiiiiinnnn...Şeniz

ayyy cok sınır oldum sımdı yaa lmaz:
demek foto cekmek yasak yemın torenınde klava: offffffff yaa gelemeyeceklerde bana ıyıce tembıh edıyolardı bız gelemıyoruz sen resımlerı bol bol cek gıtmıs kadar oluyruz dıyolardı mafoldumben
yaa acaba bazı yerlerde mı yasak?
cunku bzım komsunun oglu gecen yıl gıtmıstı askere onlar vıdeo resım falan cekmıslerdı yaa offfffffffffffffff delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…