Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yavrum annem alıyo zaten bende çalışmaya başlıyım eksikleri tamamlıcam kuzuzemuszemus

:sinifsinif: şafak:266

geçsin zaman şu 200 lerdende kurtulim askerimi çk özledimmm
OFF NİSANA DAHA ÇK VAR YAAA

Şafak: 29

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

NERGİS ve İLDEMMM nerelerdesin siz kızlar yaaa uğramıyosunuz artık eskisi gibi yaa...bilmiyorumkismile

Kuzucum bende ise girmishdim suan raporLuyum o yüzden arada göz atip cikiyoRdum .. bu aralar pek sIk olmassada girmeye ve sohbet etmeye calisacagim.. acaip özledim sizlerle sohbet etmeyi ins. bunu telafi edecegim :) seviyorum sizleri ..

safak 89 oLacaaak :F ohh ohh az kaldii plakalaraaa :F darisi tüm yeni askler yavuklularinin basinaa aminn :)

biliyorum tatlım işe girdiğini özledik valla bizde yaaa kimse kalmadı eskileren giden gitti kalanlarda çeşitli sebepleren giremiyo adlarınız var kendileriniz yoksunuz ama olsun napalım iş bu sonuçta bekleriz herzaman canım bu iş ii olmuştur senin için canım çalış boşver...öpüyorum kocaman seni plakalarda görüşürüz artık bende yaklaştım çok şükür......hihoyyytopuyorumnanaktan

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

ÖZLEMOFOF=8 ARTVİNE SELAM

MELTEMRE=15 BURDURA SELAM

DSH=15 BURDURA SELAM

HAANDAAN=15 BURDURA SELAM

SUPERİİSİ=16 BURSAYA SELAM(MEHTAP)

lLADY25=17 ÇANAKKALEYE SELAM(MEHTAP)

AZKALDI=19 ÇORUMA SELAM

DİDEM_EVO=22 EDİRNEYE SELAM(MEHTAP)

ÇİTLEMBİK=24 ERZİNCANA SELAM

GİZ09=39 KIRKLARELİYE SELAM

CANDY67=43 KÜTAHYAYA SELAM

MOON_610=43 KÜTAHYAYA SELAM

UMUTEFE=47 MARDİNE SELAM

SAMETSEVGİ=64 UŞAĞA SELAM(MEHTAP)

ZUZU88=75 ARDAHANA SELAM

:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…