- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.881
kütahyada melisim sende yenısın galıbaopuyorumnanaktan
Ayy yazık ya sevdiklerimize hayatında göremeyecekleri şeyleri yaptırıyolar inşallah psikolojilerini etkilemez:çok üzgünüm:benımkının sesii iice kısılmıss hıc sesı cıkmıyo garıbımın yabilmiyorumkismile
komutanı bagır oğlum dıyomus oda sesım cıkmıyo komutanım diyomuşkaydirigubbakcemile3
Canım kaç gun oldu sevdiğin gideli bilmiyorum ama kendimden örnek vereiyim bende ilk haftalar böyleydim alışabilcek miyim diye üzlüyodum ama şimdi aşkım 58 günlük asker alıştım yani alışılıyo güzelimolumunekankayizsmileçooook özlüyorum ben sevdiceğimi.nasıl geçicek 15 ay?alışırmıyım acaba?
evt cnm.10 gün oldu gideli.manisada benimki.
sen de ozluyorum dıyorsan bız ne yapalım :gitme:
hafta sonu olsun gorebılıyosun ama bızz mafoldumben
çok şükür gördüm.ama şimdi açıp telefon seni seviyorum yrn buluşalım diyemedikten sonra bişi farketmiyomki mafoldumben
sımdı bunu unutalım 16 gun sonra yanımızda olacagını dusunelım zemuszemus
melısım senın nısanlında sevgılıler gununde yanında olacak
hıc aklına hedıye gelıyomu ben bı turlu bulamdım
malum askerede gıdecek ne alınırkı eyvahedigeldismile
biliyomusun ben 12şubata öyle bi yoğunlaşmışımki 14nün sevgililer günü olduğunu kuzenim hatırlattı.
bilmiyorumki ne alınır neyi kullanabilir?telefon kartından başka bişi gelmiyo aklıma oda çok yaratıcı bir fikir değil heralde alkisalkisalkis
bı askere alınabılecek herseyı ben zaten gıderken ona tek tek aldım kafamçokkarıştı
saat tras malzemelerı iğne iplık havlu corap aklına ne gelıyosa hepsını ondan habersız aldım
onları her elıne aldıkca benı hatrlasın dıye opuyorumnanaktan ama sımdı almaya bırsye bulamıyorum
aslında ben ona guzel bısey hazırlyıorum kaydirigubbakcemile2 belkı sacma ama ne bılım opuyorumnanaktan
hayatımda hıc gunluk tutmadım ama onun askere gıttıgı gunden ıtıbaren gunluk gıbı bırsye tutmaya basladım ogun hangı duyguları yasadım vs ama onu sımdı veremem
askerden gelınce verıcem ınsallah begenır eyvahedigeldismile haberıde yok :kedi:
alışmak mı???
ben hiç alışamadım valla...
29 gün kaldı çok şükür tek tesellim bu oldu sona yaklaştıkça...
koca 15 ayda 1 defa dağıtım izninde 3buçuk gün birde normal izinde 4 gün felan gördüm ölüyorum hasretten:gitme:
çok güzel düşünmüşsun funda.çok hoş bir hediye.ama sevgililer günü için bişi düşünmek lazım.bende acaba izne geldiğinde giymesi için bi kazak falanmı alsam diyorum.çokmu klasik oldu :uhm:
allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin.ben ilk ayların birde son ayların çok zor geçtiğini duymuştum.ama sabret çok az kalmış alkisalkisalkis
amin canım benim...
tez zamanda hayırlıs ile inşallah....
Haklısın dağıtım iznine gelene kadar vakit ölüm gibiydi resmen zaman hiiiiç geçmiyor gibiydi...
ortalarda ehhh idare etti işte...
şimdi çok şükür sonuna geldik askerliğin.....
Rabbim hepimize bundan güzel ayrılık vermesin...
Rabbim hepimize hayırlısı ile sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah....:Saruboceq:
amin mahşercim
valla fundacım bizler için en güzel hediye birlikte olmak olucak sanırım.
ben kaçtım iyi geceler herkeze.
ozaman benım var daha mafoldumben 19 unda oo
:hooray:turkbayragiŞAFAK 43 KÜTAHYA'YA SELAM turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4
TEZKERECİ SON İMPARATOR
:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:
:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:
meltemimmm kuzummm yaa şafağın arasında ki farka bakkkkdelikafadulden
maşallahhhhdarısı başımaa :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?