Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Neden böyle diyerek beni üzüyosun..
Sana telde çok özledim seni diyorum sende bana "deme şimdi böyle özlüyorum deyipte üzme kendini" diyorsun...Böyle diyerek asıl beni sen üzüyosun deminden beri ağlıyorum bu lafı dediğin içinmafoldumben
ınsan bende özledim seni der çok kırdın beni çokmafoldumben
1Haftadır bir kez bile özledim seni demedin neden nedenn nedennmafoldumben

Son düzenleme:

anaammm kız benımkıde oradaya ohh ıyı valla o halde ben hem foto makıne hemde kamera goturecem opuyorumnanaktan

didemcim nıye uzuyosun kendınıı benımkıde dıyemıyor fazla yanında birileri falan oluyor rahat rahat konusamıyor napsın onlarda üzme kendını bıtanem

aa öylemi cancu? benimde nişanlım batı kışlada.ozaman bende götürürm makinamı.bişey daha sorucam usta birliği neresi oldu?genelde nereler oluyomuş biliyomusun acaba?kaydirigubbakcemile3

canım bız bugun nısanlımla konsurken laftan acıldı işte. genelde dagıtımları su sekılde olurmus
%20 dogu, izmir, ankara, istanbul ve kıbrısmıs dedı nısanlım
ayrıca haftaya cuma sanırım söylemye baslıyacaklarmıs nere oldugunu bilmiyorumkismile
öyle bı soylentı varmıs boshayallersmile

didemcim nıye uzuyosun kendınıı benımkıde dıyemıyor fazla yanında birileri falan oluyor rahat rahat konusamıyor napsın onlarda üzme kendını bıtanem

Tamam canım kendi diyemiyo ona bişey demiyorum ama ben ona seni özledim deyince bana neden böyle deyipte kendini üzme diyo çok bozuldum bu lafına ona belli etmedim ama çok üzüldüm elimde değil:çok üzgünüm:

dıdem evo dogrusu ben bu lafı askıma da dıyorum
senı cok ozledım zor dayanıyorum dıyo bende boyle deme yaa gececek dıyorum
acaba askımda mı bana darılyıo ayy sımdı kafama takıldı offfffffff

geçicek bunlarinş.:sinifsinif:
inşallah canım:sinifsinif:
dıdem evo dogrusu ben bu lafı askıma da dıyorum
senı cok ozledım zor dayanıyorum dıyo bende boyle deme yaa gececek dıyorum
acaba askımda mı bana darılyıo ayy sımdı kafama takıldı offfffffff

Alınıyo olabilir bence canım..söylenicek laf mı Allah aşkına ben ona seni çok özledim diyorum o bana böyle deyipte kendini üzme diyo nasıl üzdü beni nasıl ağladım bi bilsen zaten kendi sıkıntım kendime yetiyomafoldumben

bu stres en ufak seylerden bıle alınmamıza sebep oluyo kızlar napalımm olucak böyle şeyler geçen gün benımkıde aramıs benı açamamısım akşam ben aradım askerıyeyı açtı telefonu hayırdır dedi bana ya :gitme:
telefonu kapadıktan sonra bende agladım hungur hungur

benim çok hassas bi yapım var zaten o gidince zaten bi boşluğa düştüm bide bazen soğuk ve ilgisiz olması mahvediyo beni artık sevmiyo herhalde gözden uzak olan gönüldende ırak oldu diye düşünüyorum...bide orda güzel bi arkadaş grubu yapmış sanki alışmış bensizliğe off offfmafoldumben

hadi ya.hayırlısı fundacım ya napalım.beklicez nasılsa hakkımızda hayırlısı olsun.

bugün bende telde ağladım.kendimi yanlız hissediyorum.birazda cnm kaynanama sıkılıyo elimde değil yansıttım galiba.sonra tekrar aradı aklım kaldı nasılsın diye.sonradanda pişman oldum benim ona destek olmam gerekirken o bana oluyo.ama galiba bizde hassas oluyoruz.

yaa kendıme bakyorum nırmalda cok kotuyum helede dutgusal bı sarkı duysam baslıyorum aglamay ama askım aradıgın da aglamak aklıma bıle gelmıyo yaa ınanın varya nerdeyse kahkaha atarak konusuyoruz. bazen telefonu kapatıca bızde kesın bı sorun var dıyorum kendı kendıme ohaoldumsmile
gercı yada kendımı sıkıyorum cunku askım bugunde aynı seyı dedı bu ne ya dıyo kımı arasam aglıyo dıyo sanırım bayada moralı bozluyo CADIARZU offf ne bılım nasıl davranıcamı bılmıyorum artık bilmiyorumkismile

hem canım kayınvalıdenle ne oldukı tabı özel deılse.
benım kaynanam ılk zamanlar her gun arıyodu ınanın bunalmıstım yaa delı edıoydu neyse sımdı 2-3 gunde bır arayama basladı cok sukur sempatiksalakcinni

:hooray:turkbayragiŞAFAK 40 KIRŞEHİR'E SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

aa öylemi cancu? benimde nişanlım batı kışlada.ozaman bende götürürm makinamı.bişey daha sorucam usta birliği neresi oldu?genelde nereler oluyomuş biliyomusun acaba?kaydirigubbakcemile3

usta birliği aydın söke tatlım kısa dönemse çoğunluğu kıbrısa gittiler eğer benim nişanlım gibi uzun dönemse %70i doğuya gitti onların bölükten ve birlikten sadece ve sadece nişanlım aydına gitti heee bu arada doğu derken sınırdan bahsetmiyorum ama kısmet be tatlım hayırlısı neresiyse orası olsun işallah:teselli:

anaammm kız benımkıde oradaya ohh ıyı valla o halde ben hem foto makıne hemde kamera goturecem opuyorumnanaktan

bu arada uzaktan geliyorum falan deyin üstünüzü arayanlara ondan getirdim deyin işallah bi problem çıkmas :Saruboceq:

işallah iyi yerlere düşerler canım senin nişanlın kısa dönemmi yapıyoturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…