- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.001
kıslar yemin törenine değil foto mak ben kocaman kamera götürdüm nişanlım manisa batıkışlada yaptı yemin törenini törende bazı şeyleri çekmek yasak sancak geçerken falan kızıyo nöbetçi askerler ama yürüyüşlerini falan çektim boshayallersmile
merhaba giresunlu musun bnde öyleyim ama ist da okuyorum merak ettim aynı memleketten miyiz diye:)
Neden böyle diyerek beni üzüyosun..
Sana telde çok özledim seni diyorum sende bana "deme şimdi böyle özlüyorum deyipte üzme kendini" diyorsun...Böyle diyerek asıl beni sen üzüyosun deminden beri ağlıyorum bu lafı dediğin içinmafoldumben
İnsan bende özledim seni der çok kırdın beni çokmafoldumben
1Haftadır bir kez bile özledim seni demedin neden nedenn nedennmafoldumben
aa öylemi cancu? benimde nişanlım batı kışlada.ozaman bende götürürm makinamı.bişey daha sorucam usta birliği neresi oldu?genelde nereler oluyomuş biliyomusun acaba?kaydirigubbakcemile3
didemcim nıye uzuyosun kendınıı benımkıde dıyemıyor fazla yanında birileri falan oluyor rahat rahat konusamıyor napsın onlarda üzme kendını bıtanem
Tamam canım kendi diyemiyo ona bişey demiyorum ama ben ona seni özledim deyince bana neden böyle deyipte kendini üzme diyo çok bozuldum bu lafına ona belli etmedim ama çok üzüldüm elimde değil:çok üzgünüm:
inşallah canım:sinifsinif:geçicek bunlarinş.:sinifsinif:
dıdem evo dogrusu ben bu lafı askıma da dıyorum
senı cok ozledım zor dayanıyorum dıyo bende boyle deme yaa gececek dıyorum
acaba askımda mı bana darılyıo ayy sımdı kafama takıldı offfffffff
bu stres en ufak seylerden bıle alınmamıza sebep oluyo kızlar napalımm olucak böyle şeyler geçen gün benımkıde aramıs benı açamamısım akşam ben aradım askerıyeyı açtı telefonu hayırdır dedi bana ya :gitme:
telefonu kapadıktan sonra bende agladım hungur hungur
canım bız bugun nısanlımla konsurken laftan acıldı işte. genelde dagıtımları su sekılde olurmus
%20 dogu, izmir, ankara, istanbul ve kıbrısmıs dedı nısanlım
ayrıca haftaya cuma sanırım söylemye baslıyacaklarmıs nere oldugunu bilmiyorumkismile
öyle bı soylentı varmıs boshayallersmile
bugün bende telde ağladım.kendimi yanlız hissediyorum.birazda cnm kaynanama sıkılıyo elimde değil yansıttım galiba.sonra tekrar aradı aklım kaldı nasılsın diye.sonradanda pişman oldum benim ona destek olmam gerekirken o bana oluyo.ama galiba bizde hassas oluyoruz.
aa öylemi cancu? benimde nişanlım batı kışlada.ozaman bende götürürm makinamı.bişey daha sorucam usta birliği neresi oldu?genelde nereler oluyomuş biliyomusun acaba?kaydirigubbakcemile3
anaammm kız benımkıde oradaya ohh ıyı valla o halde ben hem foto makıne hemde kamera goturecem opuyorumnanaktan
canım bız bugun nısanlımla konsurken laftan acıldı işte. genelde dagıtımları su sekılde olurmus
%20 dogu, izmir, ankara, istanbul ve kıbrısmıs dedı nısanlım
ayrıca haftaya cuma sanırım söylemye baslıyacaklarmıs nere oldugunu bilmiyorumkismile
öyle bı soylentı varmıs boshayallersmile
yok canım yaa 15 ay malesef :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?