- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.021
evet tatlım kısa dönem.Manısadan sonra rahat dıyor Kırıs ıcın .
batı kışla
Neden böyle diyerek beni üzüyosun..
Sana telde çok özledim seni diyorum sende bana "deme şimdi böyle özlüyorum deyipte üzme kendini" diyorsun...Böyle diyerek asıl beni sen üzüyosun deminden beri ağlıyorum bu lafı dediğin içinmafoldumben
İnsan bende özledim seni der çok kırdın beni çokmafoldumben
1Haftadır bir kez bile özledim seni demedin neden nedenn nedennmafoldumben
canım hemen hemen aynı olayı bende yaşadım ben bi kere seni çok özledim dedim ilk 5 ayın içindeydi o zamanlarda işte,bana dediki bana söleme bi daha böle şeyler dedi moralim bozuluyo kötü oluyorum dedi yanlış anlama sakın beni dedi bende seni çok özlüyorum ama insan bi de karşıdan böle bi tepki görünce stresinin üstüne stres sıkıntı yaşıyo dedi buras zaten yeterince dokunuyo insana dedi bak sen orda bi seni özledim die üzülüyosun ben burda yatağımdan evimden odamdan uzağım dedi yanımda hiç tanımadığım bi insanla yatıyorum dedi hergün aynı şeti giyiyorum falan dedi çok üzüldüm öle demesine ve bi dahada demedim öle bişey haklıydıda ilk başta üzüldüm bende aynı senin gibi oldum ama aradan zaman geçtikçe gördümki gerçekten haklıymış canım dahada demiyorum öle bişey o günden sonra bi kerede izin dönüşü daha şimdiden çok özledim seni dedim o kadar iki kere başka yok yani.....üzülme emi canım özlemediğinden deil sana böle yapması....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?