Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

offf kızlar yaa moralım cok bozuk :çok üzgünüm:sorun dünürlerr CADIARZU
yaa bu zamana kadar nısanlımın ve benım aılemın arasında hıc bı sorun yoktu
ama en son nısnalımı yolcu etmeye gıderken ufak bı yanlıs anlasılma oldu sanırım
annem cok kızgın onlara mafoldumben daha gıtmem oraya dıyo o derece yanı
offf ben ne yapcam yaa
sızlerde de boyle sorun yasayan varmı yanı anlasamayan dünürler :gitme:
off arada kalmaktan cok korkuyorum yaa anneme o olay sadece yanlıs anlasılma oldu dıyorum nuh dıyo peygamber demıyo yaa:1no2:

olay ne ki kayınvaliden anlatsın haberi varsa:uhm:
annene bi daha gitmicem dedirtcek ne oldu ki alınganlık mı yapıyo yoksabilmiyorumkismile

:hooray:turkbayragiŞAFAK 39 KIRKLARELİ'YE SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

olay ne ki kayınvaliden anlatsın haberi varsa:uhm:
annene bi daha gitmicem dedirtcek ne oldu ki alınganlık mı yapıyo yoksabilmiyorumkismile

olay bıraz karısık gıbı bırsey yanı tek bırsey deıl kafamçokkarıştı
sımdı en bastan anlatım benım kaynana tarafım gezmeyı cok sever hemn her aksam bı yere oturmaya gıder kaynanam ve kayınperder yanı bırlıkte gıderler bunu ustune basarak soylutorum :bbo:
neyse bunlar bıze en son 2 gelıslerınde kayınpederım gelmedı yorgunlugunu bahane ederek kı kendısı hergun aynı ısı yapar hıc bı gezmeden gerı kalmaz ama bıze gelmedı bızımkıler ılk buradan bozuldu zaten :umursamaz: hee nısanlıma acıkca sordum neden gelmeyı sorun ne dedım gercekten asırı yorgundu ben sana yalan soylemem dedı ben ona ınandım ama bızımkılerı ıkna edemedım.
asıl ıpı koparan olay ıse su oldu.
nısanlım askere ucakla gıttı ve bıze en yakın havaalanı trabzonda bızde hep bır gıdelım yolcu etemey dedık. kalabalık oldugumuz ıcınde araba tutumuslardı.
neyse lafı cok uzattım babam ve kayınpederım ön koltukta oturuyodu 10 dk sonra bırsey almak ıcın araba durdugunda kayın pederım babamın yanında kalktı ve arka taaraf gectı
babamı önde tek basına bıraktı yanı alsanaalsanasmile sımdı anlatınca bunda ne var dıyebılırsınız ama gercekten o an ben bıle felaket dercede bozuldum. annem gıttıgıme pişman oldum dıyo o hareketı yapınca dıyo. ben nısanlımdan bırsey gızlemem ona sorudm bu hareket neydı dıye oda caktrmadan annesının agzını aramıs babam nıye boyle yaptı dıye. meger ısın aslı nısnalım askere gıttıgı ıcın kayınpederım onu daha cok gormek ıstemıs on koltukda gorememıs CADIARZU olay bundan ıbaret

Oyy ümmüm ya çok güzel yazmışsın sağolasın arkadaşım..dün çok üzüldüm ama bugun toparladım canım haklısın çok haklısın hemde hayatım.
SEVİNDİM İİ OLMANA HAYATIM...YAA BU UZAKLIK ÇOK FARKLI BİŞİ İNSAN OLMICAĞINA KESİN KANNAT GETİRDİĞİŞEYLERE BİLE ARTIK OLABİLİRLİK KATMAYA BAŞLIYO YERSİZ KURUNTULAR KORKULAR YA ÖLE OLIRSA YA BÖLE OLURSALAR ÇOK OLUYO GERÇEKTEN EVET BİZ DİYORUZKİ BEKLEMEKTE KOLAY DEİL HATTA HİÇ KOLAY DEİL HERKESİN HARCI DEİL ASKER YOLU BEKLEMEK DİORUZ Kİ GERÇEKTEN ÖLE AMA ONLAR BUNU SICAĞI SICAĞINA İDRAK EDEMİYOLAR HİÇBİ ZAMAN AMA İDRAK ETTİKLERİ ANDA BİZDEN DEĞERLİ HİÇ KİMSE OLMUYO ONLARIN GÖZÜNDE İŞTE İDRAK EDEMEDİKLERİ İÇNDE BİZİM KADAR ILIMLI YAKLAŞAMIYOLAR HERŞEYE ALTTAN ALMAYI DÜŞÜNMÜYOLAR HER ZAMAN YİNE EN ÖNEMLİ GÖREV BİZLERE DÜŞÜYO CANIM KATIKSIZ MUTLULUK OLMAZ HAYATIM BUNLAR OLCAK İLLAKİ ÖNEMLİ OLLAN O KATIKLARIN MUTLULUĞUMUZU BULANDIRMASINA İZİN VERMEMK,ŞU DURUMDAD BU GÖREV ONLARDAN ÇOK BİZE DÜŞÜYO..
DÜŞÜNCELERİNDE ÇOK HAKLISIN CANIM KESİNLİKLE KİM OLSA ÖLE DÜŞÜNÜR AMA YANLIŞ İŞTE YANLIŞA YORUYORUZ HEMEN..
YA BU ASKER YOLU BEKLEMEK NASI BİŞİ OLMUŞ OLMUŞ BİLİYOMUSUN Bİ HASTALIĞIN BELİRTİLERİ EVRELERİ GİBİ... HERKESTE AYNI ŞEYLER AYNI HİSLER AYNI OLAYLAY HEP AMA HEP AYNI...
TEK DEİLSİN TATLIMMM BUNU UNUTMA HERKES YAŞADI YAŞIYO VE MUHTEMELENDE YAŞICAK BU TİP ŞEYLERİ CANIM...opuyorumnanaktan
ümmü sen nası bişeysin tatlımmmm ne kadar pozitifsin yaolumunekankayizsmile
NİTTİMKİ TATLIM BENN...
VALLA BU ZAMANLARIMI ARATIRIM SİZE GÜNÜ GELİR HEE SÖLEMEDİ DEMEYİN BENDE İNSANIM TATLIM Bİ ANIM BÖLE İİ Bİ ANIM KÖTÜ KARAMSAR...
SAĞOL YİNEDE TATLIM İİ DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....
AMA HERŞEY KARŞILIKLI SİZDEN O ELEKTRİĞİ ALMASAN BÖLE OLMAYABİLİRDİ CANIM...ÖPÜYORUM SENİ İİ GECELER...zemuszemus

ayrıca o an orada kım olursa olsun alınırdı cok garıp oldu. sımdı anlatınca cok basıt bırsey gıbı gelıyo

TATLIM HAKLISIN YAA... ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN AMA SENİN İÇİN ÜZLDÜM OLAN SAN OLUYO ÇÜNKÜ BU TİP OLAYLARDA... BENDE YAŞADIM BİLİRİM O ANLARI NİŞANLIM İZİNDEYKEN ANNEMLE NİŞANLIM ARASINDA Bİ YANLIŞ ANLAŞILMA OLUŞTU ARADA BEN KALDIM ÇOK KÖTÜ OLDUM ALLAHTAN DÜZELTİ İKİ GÜN SONRA AMA İNSANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİDİYO YAA HERŞEYİ KARAIYO Bİ ANDA...ARADA KALMAK ÇOK ZOR CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN...
AMA KAYINPEDERİN YANLIŞ YAPMIŞ TAMAM KENDİNE GÖRE HAKLI OLABİLİR DÜŞÜNEMEMİŞ OLABİLİR AMA BU İŞLRE ÇOK İNCE İŞLER ÇOK DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN İŞLER,BİDE GELMEMESİNİN ÜSSTÜNE BU OLAY OLUNCA AİLEN HAKLI OLARAK ALINMIŞ TATLIM ARTIK İŞ BİRADA NİŞANLINA DÜŞÜYO BİTANEM AİLESİYLE KONUŞSUN BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞSIN...YAA GALİBA BU YÜZDEN DİYOLAR UZUN SÜRE NİŞANLI KALMAK İİ DEİL DİE BEN DOĞRULUĞUNA İNANMIŞTIM NİŞANLANDIKTAN SONRA ŞİMDİ İKİNCİ KEZ KANAAT GETİRDİM DOĞRULUĞUNA... UZADIKÇA ARTIK LAÇKALAŞIYO NORMALLEŞİYO HERŞEY İNSANIN Bİ ÖZENTİSİ FALAN KALAMIYO AMAAAAANN DENİYO ARTIK BAZI ŞEYLERE VE KÖTÜ OLUYO AMA OLAN YİNE SAN OLUYO CANIM ERKEKLER PEK ALDIRIŞ ETMEZ TAKMAZ BÖLE ŞEYLERİ BİZDE ÇOK İNCE DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN OLMADIK YERLERE İNER SIKINTIYA SIKINTI EKLERİZ KURUNRULARIMIZLA KENDİMİZE YAPARIZ YİNE....BENDE BÖLEYİM NE YAZIKKİ HEM KADINLIĞININ DOĞASINDA VAR BU HEMDE KİŞİ BİRAZDA FAZLA TAKINTILIYSA TAMAM İŞTE YANDIĞININ RESMİDİR...
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM BENİM İŞİN ZOR GERÇEKTEN İNŞALAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİR CANIM HERŞEY...DUA EDİCEM SENİN İÇİN...:1hug:
İİ GECELER HAYAIM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH İİ HABERLERLE GELİRSİN ÖPÜYORUM...opuyorumnanaktan

evet orası baya kötüydü sürekli eğitm,acemiliği zor geçti benım bıtanemınde ,soğuk vs .çok şükür kurtuldu ordan.

CANIM HOŞGELDİN ARMIZA ALLAH KAVUŞTURSUN...opuyorumnanaktan
SENİDE ALCAKTIM LİSTEYE AMA ŞAFAĞINDAN EMİN OLAMADIĞIM İÇİN ALAMADIM YARIN EĞER GELİRSEN VE MESAJIMI GÖRÜRSEN BANA ÖZELDEN 12 DEN SONRAKİ ŞAFAK SAYINI VE ASKERİNİN NERDE ASKERLİK YAPTIĞINI YAZARSAN HEMEN EKLERİM SENİDE CANIM HAYIRLI TESKERELER ÖPÜYORUM İİ GECELER...opuyorumnanaktan

izin bitti bugün akşam 10 da biniyor acaba yeniden eskisi gibi zormu alışcam offf allah ım ne olur onada banada yardım et şu 6 ay da bitsin bi daha hiç gitmesin yaa:a015:
şimdi herşey yeniden eski bunalıma dönerse ne yaparım bilemiyorum ben bu 6 ayı nasıl geçircem bana yardım et rabbim çabucak bitsin tekrardan yanımda olsun elimi tutsun omzuna yatayım sarılayım ve ayrılmayalım ve herşeyden önce ne olur allah ım sevgimize gölge düşmesin ne olur :Saruboceq:
mutlu olmaktan başka bir isteğim yok sadece huzur ve mutluluk allahım ne olur artık üzüntüler olmasın :Saruboceq:

:Saruboceq:Amin canımm..
Allah ayırmasın bi daha,hiçbirimizi sevdiklerimizden..:Saruboceq:

canım ıyı dılerklerın cokkk tesekkur ederım opuyorumnanaktan
bu olay nısnalım gıttıgı gunden berı var yanı 17 gun oldu ve annemın sınırı hala yanı duruyo
ne kadar dıl doktuysemde olmadı ıkna olmuyo :gitme:
arada kalmak berbat bı durum. gercekten uzun nısanlılık donemı cok zor ya bırı onu dıyo oburu baska sey dıyo kafamçokkarıştı olan bızlere oluyo. ınanın varya o kadar cok sıkıldımkı acaba dıyorum bu bana bı ısaretmı nısanlım benım ıcın hayrlı deılmı ayrılmammı gerekyıo dıye abuk sabuk dusunmeye baslaıdm yaa delikafadulden kötükedihüso

turkbayragi ŞAFAK: 24 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

ayrıca o an orada kım olursa olsun alınırdı cok garıp oldu. sımdı anlatınca cok basıt bırsey gıbı gelıyo

kız delimisin ne ayrılmasıkaydirigubbakcemile2 anam çıldırdın herhalde sen böyle her olayı işaret olarak alırsan askerlik zor biter diyim ben sanabilmiyorumkismile
annenin sinirinin soğumasını bekle azcukbayanssulusmile
sonra olayı anlat sakince eşref saatindekaydirigubbakcemile5 oda babanın gönlünü yapsın yani ne var bunda alınıcak sanki adam başka arabaya gitti arka koltuğa gitmiş ama o an alınabilir insan empati yapınca ben arkaya geçicem filan die bi açıklama yapabilirdi ama olan olmuş artık ne yapıcaksın olayı yumuşatıcaksınyerimsenibenayrılma fila deli olma:hulya: sonra şimdiki bu ufak üzüntüleri ararsın nişanlılık evresi zor tatlım aileler girdmi huzur bırakmıyolar:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…